Gość saymon81 Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Wczoraj z żonką trzasnęliśmy 70km w lesie. Lało ja z cebra, ale ubaw po pachy Kocham jeździć w deszczu!
Krossa3lady Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 ja dzisiaj na ścieżce rowerowej byłam i 24km zrobiłam ale na 8 kółkach ( rolki )
JeruTheDamaja Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Przykręciłem nowe SPD-y i bloczki do nowych butów
ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 A ja na kolarce kolegi pomknąłem..raptem 14 km... ale niezłe cacko i szybkie ... ma swój urok.
Kiciok Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Wymienione opony, przegląd przedniej piasty, wymienione klocki Vbrake. Troszkę zrobiłem
Czyzby Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 13 km przy okazji załatwiania spraw na mieście. Chciałoby się więcej ale oczywiście nie było czasu.
YgreK Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Zmiana keirunku opony.. Po 3k km skapnąłem się, że mam założoną na odwrót I napisałem coś na blogu.
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2012 Walka z odkręcającym sie wahaczem ... wnerwił mnie dostał potężną śrubę na wylot z nakrętką i niech teraz sie odkręci to H*** zaspawam
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2012 Eh sypie sie moja maszyna , zauważyłem ze pancerz od lewej manetki wyskoczył z uchwytu w ramie, skutkiem czego druty sie porokrzywiły (nakładka była plastikowa i sie złamała) Na szczęscie ucięcie tych 5mm zepsutego pancerza nie sprawiło ze stał sie za krótki (mam na styk długość wyliczoną)
Plastyk Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Ja to mam farta chyba. Ze 2 tyg temu zgubiłem bolczyk od hayesów stroker ryde. Włożyłem kołeczek z drewna. Dziś lało jak z cebra, łapię za klamkę i ku#wa nic. Dopiero zatrzymałem się lewą, na szczęście miałem miejsce. No a to z góry leje, kurna, błoto i grzmi, myślę a w dupie to mam jadę dalej na przednim hamplu. Dojechałem do pit stopu i zostawiłem rower pod dachem, reszta drogi piechota bo tak mi pasowało. Po zajęciach akurat wracałem droga na której zgubiłem bolczyk, miała ok 0,5km. Zorientowałem się że mam szukać bolca w połowie drogi, ciągle leje, wieje i grzmi. Zrezygnowany obróciłem się, popatrzyłem smutno na drogę, spojrzałem w dół i... zobaczyłem bolec przy bucie. Haha
Sansei6 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Dziś do mnie dotarło, że albo mi się coś w liczniku poprzestawiało, albo.... no nie wiem ale pod tą samą górkę co zwykle jakoś szybciej wjeżdżam i nie jestem tak zmęczony Kondycja czy jakoś tak?
oleczek1988 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 40km po mieście ale samemu to żadna frajda
assassInql Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Hmm szperajac po forum natknalem sie na temat to i ja dorzuce swoje 3 grosze. Otoz dziablem 22 km na trasie dom-praca-dom. Ubolewam, ze po miescie ale w planach wypad na dzialke i szalenstwo po bezdrozach.
Krossa3lady Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 25km i lekki niedosyt spodenki wypróbowane i jak na takim dystansie to spoko zobaczymy czy na dłuższym też będą spoko
Czyzby Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Leśne 32km o wschodzie słońca. Chłodno, tylko 8st. C ale i tak petarda !
JeruTheDamaja Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Też wypróbowałem swoje długie spodenki.Pierwsza klasa. Wkładka nie jest gruba ale daje rady. Do tego bardzo przyjemny materiał od wewnętrznej strony.Oczywiście nowy zakup: pedały SPD z butkami Jestem meeeega zadowolony. W końcu coś normalnego na nogach (powrót do SPD po 11 latach przerwy) Poprawiam wciąż swoją średnią na tej samej trasie (12km w dość ciężkim terenie) Po skończeniu trasy czuję się rozgrzany i mam dopiero power na więcej. Szkoda, że nie mam czasu na więcej. Myślę, że to się zmieni.
Krossa3lady Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 właśnie zamówiłam swoje pierwsze pedały SPD już nie mogę się doczekać próby mam nadzieję że nie zaliczę zaraz gleby na podwórku
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 spoko Agniecha... nie powinno być problemu. U mnie na razie nie było. Pierwszy skok w spd i nowych butach. PETRADA, po prostu inna jakość jazdy, jak czytałem opinie nie wierzyłem - teraz.... ponad 35 km pykneło i porównania po prostu nie ma.... Mega zabawa !
JeruTheDamaja Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Można naciskać i kontrolować obrót korby do góry
saladdin Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Zmiana klocków z tyłu. Nieźle się zryły, a że były ciut za nisko założone (od nowości) to widzę ile starło, w każdym razie miękki był ten hamulec a teraz widzę ze przyjemnie bierze
Krossa3lady Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 spoko Agniecha... nie powinno być problemu. U mnie na razie nie było. Pierwszy skok w spd i nowych butach. PETRADA, po prostu inna jakość jazdy, jak czytałem opinie nie wierzyłem - teraz.... ponad 35 km pykneło i porównania po prostu nie ma.... Mega zabawa ! no to widzę, że buciki już doszły ja pewnie przez długi weekend przesyłkę dostanę dopiero w przyszłym tygodniu chociaż pewnie i tak nie było by czasu na ich testowanie wcześniej bo pogrzeb dziadka będzie
Cox Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 zmieniam opone łatam dętkę po snejku prostuje młotkiem hak przerzutki składam rower do kupy czytam bikeboard
Tofi Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Dumam jak to jest możliwe zamawiając raz hamulce z klamkami dostać dwa razy hamulce bez klamek.
MrMacko06 Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Obrócony mostek i czyszczenie całego sprzętu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.