ShadoK Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 czuje ze do zlotu juz nie beda takie ladne pewnie jutro zalicze jakas glebe, ale musze sie szybko nauczyc bo 1 zlot a 2 moj syn uwielbia ze mna jeździć (fotelik) ciekaw jestem jak to sie bedzie mialo do jazdy spd;/ bo z nim gleby zaliczyc nie moge
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2012 Pytanko: Piątek na zlocie to dzień typowo "dojazdowy" nocleg i zaczynamy, czy już może ktoś bedzię w piątek od rana na miejscu ??? mały offtop(pochwalę się): http://www.bikeateli...tytanowo-czarne wybór butów padł jednak na cósik takiego a pedałki m540 od jutra zaczynam się uczyć jeździć Postaram się być od samego rana na miejscu, w zależności od "doskonałości" połączenia shadok z tym spd i gleba to potrenuj - bo nie problem się przyzwyczaić do do tego jak się wpiąć i wypiąć tylko nie zawsze na początku o tym się pamieta
ShadoK Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 spoko ktos pisal, że bedzie mial apteczke:P a jak cos sie ubezpiecze dodatkowo a tak na powaznie wymagen jest jakies dodatkowe ubezpieczenie w gorach jeżdżąc rowerem?? czy zwykle wystarczy? moze to głopie ale podobno w alpach za przylat helikoptra 5k euro wiec wole dopytac niby to Polska ale przezorny ubezpieczony a z pedalami zaczynam trenowac od jutra (w razie gdybym sie czół nie pewnie po prostu zmienie je na zwykle na czas zlotu) wkoncu podobno jestem odpowiedzialny
maroko777 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 moze to głopie ale podobno w alpach za przylat helikoptra 5k euro u nas jest taniej bo mamy śmigłowce .....
ShadoK Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 taa, chyba ubijaczki Crank B. (czyt. śmiegłowce)
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2012 Uwaga w związku z niezbyt dużym zdecydowaniem względem lat ubiegłych, ilość miejsc została ograniczona. Zapraszam do zapisów :thumbsup:
Mod Team safian Napisano 7 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2012 Niesamowite... na wybór miejscówki głosowało 78 osób, niektórzy byli chyba skłonni zabić, żeby ich wybór przeszedł i co? I został miesiąc do zlotu a zapisanych jest 16 osób, co lepsze 39 os. głosowało na Zawoje i aż 4 z nich zapisały się na zlot, czyli jakby nie było osoby, które nie jadą (albo jeszcze się nie zapisały)wybrały miejscówkę dla osób jadących, dzięki Oby przez ten niecały miesiąc się poprawiło, bo 16 os. na zlocie to trochę mało :<
premier2 Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 ja też zwlekam z przelewem, ale pewnie i tak pojadę . Lookas, dla ilu osób jest rezerwacja?
c1ach Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Lookas, dla ilu osób jest rezerwacja? To czysty chwyt marketingowy Ja z tego co widzę nie brałem udziału w głosowaniu na miejscówkę, sam się sobie dziwię
limaK98 Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 też chętnie bym się tam zjawił, czekam aż mi się kwestia transportu wyjaśni. W ostateczności poświecę te 2-3 dni i dojadę rowerem
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2012 Klaniam, Beze mnie tym razem. Urlop wprawdzie dostalem ale budzet sie skurczyl i nie bedzie funduszy na transport sprzeta do Kraju-Raju. Milej zabawy i smigania zycze! Szacunek... I.
Rulez Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Jak to tym razem, w ubiegłym roku też Cie nie było ...
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2012 To czysty chwyt marketingowy Ja z tego co widzę nie brałem udziału w głosowaniu na miejscówkę, sam się sobie dziwię Niestety nie jest to "Chłyt Materkindody", ilość osób, która brała udział w obu ankietach była ogromna więc i rezerwacje zrobiłem adekwatną wnioskując o odpowiednią ilość miejsc. Obecnie do zakończenia okresu wpłacania kasy zostało jakieś 14dni roboczych, a lista zapisanych jest skromna mówiąc delikatnie i dużo dużo mniejsza niż przy poprzednich imprezach. Może wszyscy bardziej są myślami przy piłce nożnej ... ? Czekam na odpowiedź z obiektu dotyczącą zmniejszenia rezerwacji do tego czasu zdjąłem dane dotyczące wpłat. Do niedzieli wszystko się wyklaruje i dane zostaną wklejone ponownie.
zaDymek Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 05 styczeń 2012 - 20:16 Zajefajnie ze wygrała miejscówka na którą oddałem głos Mnie proszę nie brać pod uwagę przy noclegach, gdyż będę nieopodal u rodzinki bądź w lesie jakimś Lookas, ażeby nie być gołosłownym. Na zlocie będę ale bez noclegu ,więc naturalnie nie zapisuję się i nie płacę ( Będę w Suchej beskidzkiej ,20 km od Zawoi )
Obes Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 No tak, ale tu chodzi o ilość zarezerwowanych miejsc ...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2012 Jak to tym razem, w ubiegłym roku też Cie nie było ... Zeszly rok sie nie liczy, bo mialem focha na FR i nie zagladalem tu Szacunek... I.
MarcinGoluch Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Ja niestety na 99% odpadnę. Straciłem pracownika w dziale i niestety rypie po 12h dzień w dzień a o urlopie mogę pomarzyć. Heh a jeszcze mam 23 dni urlopu z ubiegłego roku . Bawcie się dobrze i wspomnijcie o mnie przy piwku. Pozdrawiam Marcin
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2012 Marcinie póki co nie zdejmuje Ciebie z listy, zawsze to ten 1% że się pojawisz Po pewnych turbulencjach powracamy do gry. Zaszło nieporozumienie pomiędzy moją skromną osobą, a kierownictwem ośrodka w związku z czym zarezerwowany został inny obiekt - niestety delikatnie mówiąc słabszy. Sprawa została przedyskutowana z osobami, które już wpłaciły w efekcie jedna z osoba zrezygnowała i otrzymała zwrot wpłaty. Pozostałe osoby, które wpłaciły zaakceptowały zmianę ośrodka i potwierdziły obecność. Wątek z zapisami został zaktualizowany. Przepraszam wszystkich za zamieszanie i mam cichą nadzieję, że pomimo "turbulencji" do zapisanej ekipy dołączą kolejne osoby
kyloziom Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Może nie będzie źle:] Ja nadal jestem chetny. czekam aż Michalij wplaci kase i ja robie to samo. Tak jak spiewają Czerwone Gitary : "A miało być tak pięknie"
Mod Team safian Napisano 11 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2012 Będzie, w sumie nie jedziemy tam, żeby się porządnie wyspać, tylko żeby pośmigać na rowerach, ewentualnie posiedzieć z piwkiem przy ognisku, a to mamy zapewnione, więc...
kyloziom Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 safian co racja to racja. Więcej bedziemy jeździć niż siedzieć. Ale i tak ekipa jest najważniejsza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.