Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czuje ze do zlotu juz nie beda takie ladne :P pewnie jutro zalicze jakas glebe, ale musze sie szybko nauczyc bo 1 zlot a 2 moj syn uwielbia ze mna jeździć (fotelik) ciekaw jestem jak to sie bedzie mialo do jazdy spd;/ bo z nim gleby zaliczyc nie moge

• Mod Team
Napisano

Pytanko:

Piątek na zlocie to dzień typowo "dojazdowy" nocleg i zaczynamy, czy już może ktoś bedzię w piątek od rana na miejscu ???

mały offtop(pochwalę się):

http://www.bikeateli...tytanowo-czarne

wybór butów padł jednak na cósik takiego :P a pedałki m540

od jutra zaczynam się uczyć jeździć

Postaram się być od samego rana na miejscu, w zależności od "doskonałości" połączenia ;)

shadok z tym spd i gleba to potrenuj - bo nie problem się przyzwyczaić do do tego jak się wpiąć i wypiąć tylko nie zawsze na początku o tym się pamieta ;)

Napisano

spoko ktos pisal, że bedzie mial apteczke:P a jak cos sie ubezpiecze dodatkowo ;)

a tak na powaznie wymagen jest jakies dodatkowe ubezpieczenie w gorach jeżdżąc rowerem??

czy zwykle wystarczy?

moze to głopie ale podobno w alpach za przylat helikoptra 5k euro :P

wiec wole dopytac niby to Polska ale przezorny ubezpieczony

a z pedalami zaczynam trenowac od jutra (w razie gdybym sie czół nie pewnie po prostu zmienie je na zwykle na czas zlotu) wkoncu podobno jestem odpowiedzialny :P

• Mod Team
Napisano

Niesamowite... na wybór miejscówki głosowało 78 osób, niektórzy byli chyba skłonni zabić, żeby ich wybór przeszedł i co? I został miesiąc do zlotu a zapisanych jest 16 osób, co lepsze 39 os. głosowało na Zawoje i aż 4 z nich zapisały się na zlot, czyli jakby nie było osoby, które nie jadą (albo jeszcze się nie zapisały)wybrały miejscówkę dla osób jadących, dzięki :thumbsup:

Oby przez ten niecały miesiąc się poprawiło, bo 16 os. na zlocie to trochę mało :<

Napisano

też chętnie bym się tam zjawił, czekam aż mi się kwestia transportu wyjaśni. W ostateczności poświecę te 2-3 dni i dojadę rowerem :D

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Beze mnie tym razem. Urlop wprawdzie dostalem ale budzet sie skurczyl i nie bedzie funduszy na transport sprzeta do Kraju-Raju.

Milej zabawy i smigania zycze!

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

To czysty chwyt marketingowy :devil:

Ja z tego co widzę nie brałem udziału w głosowaniu na miejscówkę, sam się sobie dziwię :)

Niestety nie jest to "Chłyt Materkindody", ilość osób, która brała udział w obu ankietach była ogromna więc i rezerwacje zrobiłem adekwatną wnioskując o odpowiednią ilość miejsc. Obecnie do zakończenia okresu wpłacania kasy zostało jakieś 14dni roboczych, a lista zapisanych jest skromna mówiąc delikatnie i dużo dużo mniejsza niż przy poprzednich imprezach. Może wszyscy bardziej są myślami przy piłce nożnej ... ?

Czekam na odpowiedź z obiektu dotyczącą zmniejszenia rezerwacji do tego czasu zdjąłem dane dotyczące wpłat. Do niedzieli wszystko się wyklaruje i dane zostaną wklejone ponownie.

Napisano
Napisano 05 styczeń 2012 - 20:16 Zajefajnie ze wygrała miejscówka na którą oddałem głos :) Mnie proszę nie brać pod uwagę przy noclegach, gdyż będę nieopodal u rodzinki bądź w lesie jakimś ;)

Lookas, ażeby nie być gołosłownym. Na zlocie będę ale bez noclegu ,więc naturalnie nie zapisuję się i nie płacę ( Będę w Suchej beskidzkiej ,20 km od Zawoi )

• Mod Team
Napisano

Jak to tym razem, w ubiegłym roku też Cie nie było ...

Zeszly rok sie nie liczy, bo mialem focha na FR i nie zagladalem tu :P

Szacunek...

I.

Napisano

Ja niestety na 99% odpadnę. Straciłem pracownika w dziale i niestety rypie po 12h dzień w dzień a o urlopie mogę pomarzyć. Heh a jeszcze mam 23 dni urlopu z ubiegłego roku :(.

Bawcie się dobrze i wspomnijcie o mnie przy piwku.

Pozdrawiam

Marcin

• Mod Team
Napisano

Marcinie póki co nie zdejmuje Ciebie z listy, zawsze to ten 1% że się pojawisz :thumbsup:

Po pewnych turbulencjach powracamy do gry. Zaszło nieporozumienie pomiędzy moją skromną osobą, a kierownictwem ośrodka w związku z czym zarezerwowany został inny obiekt - niestety delikatnie mówiąc słabszy. Sprawa została przedyskutowana z osobami, które już wpłaciły w efekcie jedna z osoba zrezygnowała i otrzymała zwrot wpłaty. Pozostałe osoby, które wpłaciły zaakceptowały zmianę ośrodka i potwierdziły obecność. Wątek z zapisami został zaktualizowany.

Przepraszam wszystkich za zamieszanie i mam cichą nadzieję, że pomimo "turbulencji" do zapisanej ekipy dołączą kolejne osoby :thumbsup:

• Mod Team
Napisano

Będzie, w sumie nie jedziemy tam, żeby się porządnie wyspać, tylko żeby pośmigać na rowerach, ewentualnie posiedzieć z piwkiem przy ognisku, a to mamy zapewnione, więc... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...