Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja będę prawdopodobnie tylko na tripa w sobotę, postaramy się pojawić w pełnym składzie.

ps.

Jeśli będą dziwczyny na zlocie, mogę "sprzedać" żonę ;) ?

Napisano

Panie, Panowie i bliżej nieokreśleni! Podklejajcie temat do swoich forów regionalnych, zapraszajcie ludzi. Może nie ilość, a jakość, ale im więcej, tym lepiej :)

Napisano

Dokładnie tak !!! Ostatnio zasugerowałem Lookasowi parę pomysłów na rozpowszechnienie informacji o zlocie bo wbrew pozorom nie wiele użytkowników naszego zacnego forum wie o IV zlocie !!!

Napisano

Nie gadać, tylko działać! :P Czerwiec zbliża się coraz szybciej, a tu lista stoi w miejscu..

Czy niezależnie od ilości chętnych zlot się odbędzie? Mam nadzieję, że tak :)

Napisano

A ja nie będę :whistling:

Dużo klikałem za Izerami i czekam na zlot w tamtej okolicy. Mimo że mam do przejechania całą Polskę.

Ale widzę że mało na liście :icon_question::icon_exclaim::woot:

A tak chcieliście akurat tutaj jechać :icon_question:(większa połowa) :thumbsup:

Kurka rurka :icon_question: :icon_exclaim: :icon_exclaim: ...

Trzy i pół tysiąca wejść na zapisy i tylko kilkunastu :icon_question: :icon_exclaim: szok :icon_exclaim:

Ale emotków tu wrzuciłem :icon_question: :laugh:

Napisano

A ja nie będę :whistling:

Cóż.. Twoja strata. :)

Mnie się zawsze wydawało, że najważniejsze jest wspólne pokręcenie po górach niezależnie od okolicy.. Bo to jest ideą zlotu.

Tyle na temat.

Napisano

Już drugi rok z rzędu nie pasuje mi termin.. ;/ Czemu zawsze na początku lipca? :D

A szkoda, bo chętnie bym się z wami pogonił po górach... :)

Napisano

Dużo klikałem za Izerami i czekam na zlot w tamtej okolicy. Mimo że mam do przejechania całą Polskę.

Ale widzę że mało na liście :icon_question::icon_exclaim::woot:

A tak chcieliście akurat tutaj jechać :icon_question:(większa połowa) :thumbsup:

Nie sądzę, że gdyby wybrano Izery lista zapisanych różniłaby się od obecnej. Po prostu niektórzy z różnych powodów czekają do ostatniej chwili.

Ja zapisałem się od razu i wszystkie zmienne niewiadome, których i tak nie byłbym w stanie przewidzieć na razie poukładały się tak, że ze zlotem nie kolidują :D Wydaje się, że już tylko przyczyny losowe (tfu! tfu!) mogłyby mnie wykluczyć ze zlotu.

Napisano

Qba66 może wpadniesz na mini zlot dolnośląski 29.06 - 1.07. 2012 ? Taki mały przedsmak IV zlotu ;)

Hmm muszę to przemyśleć i przeanalizować temat, bo sesja letnia kończy mi się 6-go lipca.. Co za tym idzie - w zależności od powodzenia tejże sesji nie wykluczam takiej możliwości :)

Dzięki za cynk! :)

Napisano

Maroko, wejdź na temat o strojach forumowych i zobacz ile problemów się namnożyło i jakich środków trzeba było żeby to pchnąć. Co prawda: zwykłe koszulki to mniej roboty, ale nadal. I tak wielki szacun dla osób zajmujących się strojami!

Napisano

Miałem na myśli zwykłe t-shirty... jak bym dalej jeździł xc to chętnie nabył bym ten strój forumowy... :D

Oczywiście zgadzam się z Tobą, wielki szacun dla osób które zajmują się strojami jak i organizacją zlotu/zlotów !!!

Chyba sam zrobię sobie t-shirt...

Napisano

Ja na zlocie chcę się pojawić tylko nie wiem jak z urlopem u taty będzie :( Jeśli nie dostanie urlopu to albo sam się pojawię albo zostanę w domu.

Napisano

Ja bym się chętnie wybrał;) Tylko mam takie trochę dziwne pytanie, czy mam szanse nadążyć za wami na moim rowerze crossowym? Nie wiem o jakiej trudności trasy będziemy objeżdżać, jeśli bardzo ekstremalne to chyba nie mam się co pchać ;).

Napisano

Ja bym się chętnie wybrał ;) Tylko mam takie trochę dziwne pytanie, czy mam szanse nadążyć za wami na moim rowerze crossowym? Nie wiem o jakiej trudności trasy będziemy objeżdżać, jeśli bardzo ekstremalne to chyba nie mam się co pchać ;).

Ja też mam crossa to można by śmigać szutrami czy asfaltem :)

Napisano

Cześć,

Zlot super pomysł tym bardziej, że w górach raczej nie miałem możliwości pojeździć do tej pory i w związku z tym parę pytań:

1. Czy macie już zaplanowane jakieś trasy (długość, stopień trudności itd.) czy raczej bedzie to spontan?
  2. Czytałem, że planujecie jakiś podział na "zawodowców" i "amatorów", ja już stary (30lat:P) z kondycją ciężko i pytanie czy taki wyjazd nie skończy się tym, że zostanę gdzieś sam pomiedzy drzewami?? (na razie pomykam po śląsku - to nie góry ok. 20-90km na każy wypad)
  3. Śledząc temacik zlotowy zauważyłem, iż większośc dysponuje sprzętem klasy co najmniej "wyższej" niestety w tym roku nie zdąże z nabyciem takiego roweru jak bym chciał i czy jak ktoś mnie tam zobaczy (czyt. na zlocie) na hardtail'u z decatlona (wygląda jak górski:P) to czy poprostu nie zabijecie mnie śmiechem??
  4. na pewno ciągnie mnie cheć odskoczni od pracy itd. i przeżycie czegoś fajnego z dobrze bawiącą się ekipą. Czy ja się na taką imprezę nadaję :P

Pytanka wprost i liczę na szczerą odpowiedź....

ShadoK

Napisano

Odpowiedzi wg mnie

1. Trasy planowane są podczas zlotu, nie planujemy ich wcześniej( przynajmniej ja)

2. "Grupy" tworzą się same, jakbyś został sam to wszyscy czekają na ciebie(Tak było w zeszłym roku ze mną :thumbsup: )

3. O rower nie masz się co martwić. Na każdym dasz rade(nie ważnie czy klasa nizsza czy wyzsza) Ja reprezentuje klase średnia i daje jakoś rade. I nikt Cię nie wyśmieje

4. Każdy kto lubi jeździć na rowerze się nadaje na zlot, więc nie ma problemów

Napisano

Zgadzam się z wypowiedzią powyżej.

Zlot z samego zamysłu jest dla wszystkich, dla których rower stanowi ważną część w życiu. Nie liczy się klasa roweru czy to, że ktoś miałby zostać "z tyłu". Też liczę się z tym, że z formą może być u mnie różnie i wiem, że na pewno ekipa poczeka jak coś :)

Jeśli tylko czas Ci pozwoli, to nie zastanawiaj się za długo. Zapisz się na listę i widzimy się w lipcu! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...