bartek_1990 Napisano 31 Grudnia 2011 Napisano 31 Grudnia 2011 Wy jedziecie na weekend w góry, czy na jakiś obóz przetrwania?
Mod Team Franio Napisano 31 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2011 Survival z Bearem Gryllsem.
Juraleona Napisano 31 Grudnia 2011 Napisano 31 Grudnia 2011 Uhh, to muszę jeszcze krzesiwo magnezowe kupić, nóż, kamerzystę z kamerą i transport helikopterem na miejsce spotkania
Zymelka Napisano 31 Grudnia 2011 Napisano 31 Grudnia 2011 No to przed tym nadchodzącym nowym rokiem, życzę wszystkim forumowiczom, którzy głosowali w ankiecie zlotowej aby pojawili się na zlocie Szczególnie tym którzy głosowali na Zawoje Życzę również spełnienia marzeń, przełamania własnych słabości i polepszenia swoich wyników. Do zobaczenia na zlocie Klub AAA (aktywni anonimowi alkoholicy) Kępno pojawi się na zlocie, mam nadzieje że w liczniejszym gronie niż na ubiegłorocznym zlocie chociaż 2 osoby z naszej malej mieściny i tak nie jest źle Dosiego wszystkim
wojtekkrakow Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 No i padło na Zawoje, jest już tak blisko mnie, że w tym roku mam nadzieje w końcu się pojawie
Janisław Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 Czyli tez masz uraz do czerwonych "napojow" po Durbaszce? hihihi kieliszki z szyjki po mineralce i rozrobiony powerade no i litr wyborowej ech mlodosc Dokładnie W zasadzie jedyny uraz jakiego się w czasie tamtego zlotu nabawiłem to rozbite kolano... gdy spadłem z ławeczki na której piliśmy ten specyfik I to nie był rozrobiony powerade, tylko kranówa z kilkoma kroplami powerade'a, żeby kolorku nabrała...
Przeor Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Jakie schronisko wchodzi w grę? Chciałbym chociaż za pomocą youtuba pojeździć w jego okolicach i nie wiem czego szukać
kyloziom Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Jakie schronisko wchodzi w grę? Spokojnie na schronisko przyjdzie czas. Dopiero co poznaliśmy wyniki ankiety. W odpowiednim czasie poznamy szczegóły. Ps. A to tylko wokól schroniska będziesz jeździł?
piotrulek84 Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Schron nie został jeszcze wybrany. Nie ma jeszcze propozycji odnośnie konkretnych miejscówek. To kolejny etap organizacji
Przeor Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 ... Ps. A to tylko wokól schroniska będziesz jeździł? Hehe, to zależy od atmosfery na ognisku Kto wie czy dam radę oddalić się chociaż na kilometr.
kyloziom Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Chyba nie bedzie, aż źle. Bedziesz musiał postrzymać apetyt na %% To ja szukam jekiegoś schroniska w takim razie:]
Przeor Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Pewnie, że nie. Nie po to będę wlókł się przez pół kraju żeby potem się załatwić.
detonator Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Z typowym schroniskiem może być ciężko. Jedyna to na Hali Krupowej ale ono opada z racji cieżkiego dojazdu oraz tego, że nie pomieścimy się tam, a drugie na Markowych Szczawinach ale to już BPN, więc też odpada. Duża baza noclegowa jest w samej Zawoi lub Zawoi Górnej i tam bym celował ale to niech "góra" się martwi
marcinusz Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 A tam "góra". Kamfan niech się "martwi" - w końcu zanęcał bardzo mocno Zawoją i twierdzi, że zna teren. Myślę że podsunie coś bez problemu i temat pójdzie gładko. Kamfan, wywołujemy do tablicy
detonator Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Zerknij Panie gdzie jest Racza a gdzie Zawoja
Przeor Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Zerkałem, zerkałem, wiem gdzie Zawoja a gdzie Racza. W promieniu coś kolo 30km. Po prostu myślałem, że Zawoja została wybrana jako miejsce regionu a nie miejscówka konkretna. Ale co tam, może być cokolwiek, chociaż schroniska mają swój klimacik.
Jarek516 Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Oj teraz to mnie pokusiło żeby się pojawić na zlocie mimo niepełnoletności (do 31 lipca). W sumie 50km to jest nic. na rowerku można smignąc
kamfan Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 eee... panikę siejecie, a terenu nie znacie wymienię tylko 2, w których byłem i mi się spodobały (a na terenie Zawoi znam conajmiej kolejne 4): - Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy | tanie noclegi i pokoje w Zawoi pod BabiÄ GĂłrÄ | Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy (cena 20zł/os., spokojna okolicy z miejscem na ognisko i bliskość szlaków) - http://pl.wikipedia....C5%BBywiecki%29 (cena chyba też koło 20zł/os., a położone w zarąbistym miejscu - na przełęczy Klekociny, super widoki w bliskiej okolicy schroniska - np. na Mędralowej; wysoko położone więc "czuć" bliskość beskidów - fajne miejsce na rowerowy atak Jałowca - choć dużo lepsza trasa to wjazd od Przysłopa i zjazd na Klekociny - i/lub Pilska (przez Bystrą asfaltem lub hardcorowo przez Mędralową i pozostałe szczyty, aż do przełęczy Glinnej - czerwony szlak - ale to już trasa a'la Złoty Stok u Golonko) we wszystkich schroniskach nie tak jak w komercyjnych Tatrach i Izerach można ceny z powodzeniem targować przy większej ilości osób (a przynajmniej tak było jakieś 2 lata temu)
kyloziom Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 - Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy | tanie noclegi i pokoje w Zawoi pod BabiÄ GĂłrÄ | Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy (cena 20zł/os.) tutaj widze, że pokoje są nawet 22osobowe. Więc była by pełna intergracja forumowiczow Ale troche za dużo ludzi w jednym pomieszczeniu jak dla mnie. Ja znalazłem dom turysty Hanka DOM TURYSTY PTTK HANKA ZAWOJA Jutro do nich przedzwonie i zapytam o szczegóły
Cox Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 ja uważam że im trudniejsza trasa tym lepiej, tylko że lepiej żeby się wybrały tam osoby obeznane z górskimi szlakami i nie marudzące, żeby potem nie było "ja tu nie zjadę"
kamfan Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 ja technicznie jestem średni, ale tylko ciężkie trasy pozwalają tą technikę podszkolić, a trasa o której pisałem (przejezdna w 80-90%) wygląda tak - przełęcz Klekociny (864 mnpm) - Magurka (1114 mnpm) - Mędralowa (1169 mnpm) - przełęcz Głuchacki (830 mnpm) - Jaworzyna (1047 mnpm) - przełęcz Półgórska - Beskid Krzyżanowski (923 mnpm) - przełęcz 854 mnpm - Beskid Korbielowski (955 mnpm) - Student (935 mnpm) - przełęcz Glinne (809 mnpm) czyli PureMTB i banan na gębie przez resztę dnia
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 4 Stycznia 2012 Powiem tylko, że 4 obiekty zostały już skreślone czekam na odpowiedź z kolejnej miejscówki, jak będą konkrety to uruchamiam "ściepę" Jest spora szansa, że temat się szybko wyklaruje
Mod Team safian Napisano 5 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2012 No to super, fajnie, że tak sprawnie (-: Dzięki Lookas
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.