premier2 Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 co do typów rowerów, to nikt nie robi ograniczeń, ale zdecydowana większość będzie na rowerach górskich i normalne jest, że będzie chciała jeździć w terenie. Oczywiście znajdą się i tacy, którzy będą woleli twarde nawierzchnie i np zwiedzanie okolicy. Myślę, że niezależnie od typu roweru, każdy znajdzie coś dla siebie i będzie zadowolony.
bigos97 Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 to dobrze, mogę pojechać w góry ale wiadomo że super po nich nie pójdę, do lata dużo czasu może przejdę na mtb
Juraleona Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 @Przeor: Tak jak wcześniej pisałem nadal jest, są to głosy podliczone za pomocą kartki i długopisu oraz systemu kreskowego Od czasu napisania tamtego posta nikt inny nie potwierdzał głosu, co oznacza że ostatnie dane są prawdziwe.
Qleek Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 Widzę że będzie was tysiące... a i tras będzie ze trzysta, do wyboru...
Juraleona Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 Tak... 3 setki tras... z tego co czytałem to do monop... mleczarni się znaczy. I nie obstawiałbym więcej niż 40 osób
bigos97 Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 jak będzie 100 osób to pokaże się z kolegami
bigos97 Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 na 90 % pojedziemy. Z 400 km mam na miejsce zlotu
mrkura Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 Nie ukrywam, że pewnie jakieś kilka "złocistych napojów" wychylę, ale po co o tym pisać ??!! Z kilku postów wynika, że ten zlot to konkretna libacja "urwanych z łaćnucha" pijących co się da i gdzie się da. To jest zlot największego forum rowerowego w Polsce - trzymajcie poziom.
Mod Team safian Napisano 30 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2011 Lepiej niech pion trzymają
marcinusz Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 mrkura, rok temu też dyskusje alkoholowe były prowadzone, a w praktyce piło się złocisty napój tak, żeby nie osłabić się dnia kolejnego. Ja puszczam alkoholowe gadki mimo uszu. Nie mam wątpliwości, że dominować będzie rower
mrkura Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 Nie mam wątpliwości, że dominować będzie rower Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej
piotrulek84 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 W zeszłym roku coś krótko ognisko trwało. Mało opału było... Wszyscy poszli na górę... prawie wszyscy poszli na górę trzezwi
premier2 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 każdy kto miał ochotę na zrobienie xx km w górach następnego dnia, raczej miał świadomość czym grozi nadmierne spożycie . Mam nadzieję, że na tym zlocie będzie podobnie.
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2011 http://www.forumrowerowe.org/blog/204/entry-376-jednak-zawoja/
premier2 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 Będziemy mieć towarzystwo na szlakach: http://www.tvn24.pl/12690,1729707,0,1,slady-niedzwiedzia-na-szlaku-w-beskidach,wiadomosc.html
kyloziom Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 W zeszłym roku coś krótko ognisko trwało. Mało opału było... nie było aż tak krótko. Chociaż co do opału to prawda troche mało Ja na ognisku zostałem do końca
Mod Team safian Napisano 30 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2011 Możesz wziąć namiot, ale raczej będzie jakieś schronisko, czy coś takiego
bigos97 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 a polecacie jazdę z plecakiem ? czy może bagażnik i sakwy a na miejscu szybki demontaż ? chyba trochę za szybko na te pytania ale przynajmniej zdążę się ładnie przyszykować
Mod Team safian Napisano 30 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2011 To wytłumacz nam co chcesz zrobić Masz zamiar przyjechać na zlot (skąd?) rowerem, czy może pociągiem w okolice Zawoi i dojechać od dworca na rowerze, czy co? Czy pytasz o plecak na jazdę podczas zlotu, czy o co Ci chodzi? Z namiotem to żartowałem raczej, będzie miejsce do spania :x
Juraleona Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 http://www.forumrowe...kiej-wycieczki/ jasne że pakuj się w plecak, nie wiem co chciałbyś w sakwach przywozić O.o Nawet ja zakładam że zmieszczę się w plecaku a na dłuższe wyprawy wożę pełno różnych dziwnych rzeczy, np klucz nasadowy z kluczem do kaset, zapasową linkę do przerzutki i przerzutkę tył, rozkuwacz, spinki i pompke do amora Jakbym mógł to bym cały rower zapasowy wziął. Co do misia na szlaku: Przypominam że zlot jest 7-8 LIPCA więc "news" (ehh, serce mnie boli nazywać to newsem") będzie przestarzały, o tym że w górach tych żyją niedźwiedzie wie zapewne każdy I jeszcze się nad kaskiem zastanawiam czy zostać przy swojej skorupce czy brać MET parachute bo po powrocie chcę mieć całą szczękę
piotrulek84 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 Grabarz zdaje się walczył na drugim zlocie z przyczepką nawet I na Dubraszkę musiał podprowadzić. Nie wspomnę o tym że w trasie wypięła mu się ładnych parę razy. Wszystko zależy od tego co kto musi mieć przy sobie. Właśnie jadę ciupciągiem na sylwka w góry na 9 dni z plecakiem 35l w tym ciuchy do śmigania na desce. (plus reklamówka z browarami) I tyle... Zabraknie ciuchów - pranko Leki i apteczka - wiadoma rzecz - cięte, ile trzeba tyle biorę
bigos97 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 Przyjadę pociągiem w okolice i dojadę no chodzi mi o takie rzeczy jak wymienił kolega pompka do amorka linka czy coś.Ciuchów za dużo nie potrzeba także spakuję się w plecak jak polecacie plecaki to jakieś specjalne ? bo mam z 10 plecaków górskich alpinusa wolfganga czy campusa one się sprawdza tak myślę.
Juraleona Napisano 31 Grudnia 2011 Napisano 31 Grudnia 2011 Ja mam 25l Quechue Forclaz i sądze że mi starczy. Podstawowa apteczka, trochę ciuchów i najcięższe: sprzęt naprawczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.