Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co do typów rowerów, to nikt nie robi ograniczeń, ale zdecydowana większość będzie na rowerach górskich i normalne jest, że będzie chciała jeździć w terenie. Oczywiście znajdą się i tacy, którzy będą woleli twarde nawierzchnie i np zwiedzanie okolicy.

Myślę, że niezależnie od typu roweru, każdy znajdzie coś dla siebie i będzie zadowolony.

Napisano

@Przeor: Tak jak wcześniej pisałem nadal jest, są to głosy podliczone za pomocą kartki i długopisu oraz systemu kreskowego :P

Od czasu napisania tamtego posta nikt inny nie potwierdzał głosu, co oznacza że ostatnie dane są prawdziwe.

Napisano

Nie ukrywam, że pewnie jakieś kilka "złocistych napojów" wychylę, ale po co o tym pisać ??!! Z kilku postów wynika, że ten zlot to konkretna libacja "urwanych z łaćnucha" pijących co się da i gdzie się da. To jest zlot największego forum rowerowego w Polsce - trzymajcie poziom.

Napisano

mrkura, rok temu też dyskusje alkoholowe były prowadzone, a w praktyce piło się złocisty napój tak, żeby nie osłabić się dnia kolejnego. Ja puszczam alkoholowe gadki mimo uszu. Nie mam wątpliwości, że dominować będzie rower :)

Napisano

każdy kto miał ochotę na zrobienie xx km w górach następnego dnia, raczej miał świadomość czym grozi nadmierne spożycie :). Mam nadzieję, że na tym zlocie będzie podobnie.

Napisano

a polecacie jazdę z plecakiem  ? czy może bagażnik i sakwy a na miejscu szybki demontaż ? chyba trochę za szybko na te pytania ale przynajmniej zdążę się ładnie przyszykować

• Mod Team
Napisano

To wytłumacz nam co chcesz zrobić :P

Masz zamiar przyjechać na zlot (skąd?) rowerem, czy może pociągiem w okolice Zawoi i dojechać od dworca na rowerze, czy co?

Czy pytasz o plecak na jazdę podczas zlotu, czy o co Ci chodzi?

Z namiotem to żartowałem raczej, będzie miejsce do spania :x

Napisano

http://www.forumrowe...kiej-wycieczki/

jasne że pakuj się w plecak, nie wiem co chciałbyś w sakwach przywozić O.o

Nawet ja zakładam że zmieszczę się w plecaku a na dłuższe wyprawy wożę pełno różnych dziwnych rzeczy, np klucz nasadowy z kluczem do kaset, zapasową linkę do przerzutki i przerzutkę tył, rozkuwacz, spinki i pompke do amora :D

Jakbym mógł to bym cały rower zapasowy wziął. :P

Co do misia na szlaku: Przypominam że zlot jest 7-8 LIPCA więc "news" (ehh, serce mnie boli nazywać to newsem") będzie przestarzały, o tym że w górach tych żyją niedźwiedzie wie zapewne każdy :)

I jeszcze się nad kaskiem zastanawiam czy zostać przy swojej skorupce czy brać MET parachute bo po powrocie chcę mieć całą szczękę :)

Napisano

Grabarz zdaje się walczył na drugim zlocie z przyczepką nawet :) I na Dubraszkę musiał podprowadzić. Nie wspomnę o tym że w trasie wypięła mu się ładnych parę razy. Wszystko zależy od tego co kto musi mieć przy sobie. Właśnie jadę ciupciągiem na sylwka w góry na 9 dni z plecakiem 35l w tym ciuchy do śmigania na desce. (plus reklamówka z browarami) I tyle... Zabraknie ciuchów - pranko :) Leki i apteczka - wiadoma rzecz - cięte, ile trzeba tyle biorę :D

Napisano

Przyjadę pociągiem w okolice i dojadę :) no chodzi mi o takie rzeczy jak wymienił kolega pompka do amorka linka czy coś.Ciuchów za dużo nie potrzeba także spakuję się w plecak jak polecacie :)

plecaki to jakieś specjalne ? bo mam z 10 plecaków górskich alpinusa wolfganga czy campusa one się sprawdza tak myślę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...