Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[Serwisy na Śląsku]Najlepsze serwisy rowerowe na Śląsku - "profesjonalisci w kadym calu"

• Zamknięty Temat jest zamknięty
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Rychlapl

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 14
  • 540 postów

Napisano 10 lipiec 2011 - 21:52

Możecie polecić miejsce, w którym dobrze zaplotą mi koło na ZTR Alpine? Po Piechowicach rower jest jak po tornadzie.
Myślałem o Twomarku.

Użytkownik Rychlapl edytował ten post 10 lipiec 2011 - 21:53

Skiing & MTB

Rowery

• admin

#22 Grendel

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 14
  • 66 postów
  • Imię:Dawid

Napisano 11 lipiec 2011 - 15:14

W Zabrzu polecam Madaja (ul. Korfantego, nieco poniżej Kauflandu i po drugiej stronie).Nie polecam za to serwisu na 3-go maja na przeciwko Guido - kiedyś do nich jeździłem, bo blisko, ale ogólnie wychodzi drogo a raz mi tak hamulce ustawili że mało znaku drogowego nie zaliczyłem z wrażenia. W Gliwicach mam 2 zaufane serwisy - jeden na Tarnogórskiej (niedalego Forum), nie zdzierają a serwisant magik po prostu. Drugi - niedawno odkryty - na rogu Górnych Wałów i Chopina (w podwórzu) - ekspresowa naprawa, jeśli tego wymagają okoliczności, nie naciągają na cenach.

#23 Hander

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 14 postów

Napisano 22 lipiec 2011 - 23:11

Ja zdecydowanie polecam Adventure w Bytomiu i Tarnowskich Górach. od 10 lat składam u nich swoje rowery i serwisuję jeżeli z czymś sobie nie radzę. Świetni fachowcy.

#24 t0mas82

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 315 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 23 lipiec 2011 - 06:25

A ja polecę :icon_arrow: "TOMED" w Katowicach na Mikołowskiej 3 (zaraz przed wiaduktem). Ostatnimi czasy składałem tam koło i kupowałem trochę części - nigdy się nie zawiodłem. Właściciel - Pan Tomasz naprawdę jest w porządku, o co by nie spytać zawsze doradzi i sprzeda jakiś knif serwisowy. Widać także, że oprócz fachu w rękach sam nadal jeździ, a o jakości sprzedawanych części niejednokrotnie może opowiedzieć z perspektywy użytkownika. Czasem są takie kolejki do serwisu, że trzeba ustalić termin oddania sprzętu, a kiedy się nie przyjdzie zawsze jakiś rower rozgrzebany na skromnym zapleczu. Coś w tym musi być skoro ludzie tam walą drzwiami i oknami :)
Dołączona grafika

#25 pieles

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 5 postów
  • Imię:Dawid

Napisano 23 lipiec 2011 - 23:32

ROWEROWNIA
ul. Chrobrego 23
44-200 Rybnik

www.rowerownia.pl

Polecam, serwisant zna się na rzeczy, sam jeździ, wszystko wymienia i naprawia na stan igła. Ceny części, prawie jak w internecie, różnica kilku złoty, czasami wcale. Miła obsługa, tanio i pan serwisant sam składa niezły rowerek tam w składziku w wolnych chwilach, więc musi być jakimś zapaleńcem:)

Rowery

• admin