On-One Team
Started By Gvalchmei, lut 25 2009 15:07
73 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 kwiecień 2011 - 20:53
ile podkładek masz od strony blatów?
my ,my own ,my precious
OnOne Inbred........
OnOne Inbred........
Rowery
Napisano 06 kwiecień 2011 - 15:35
Podłącz jakąś fotkę, coś może wymyślimy.
Nie wierzę w korozję !
Napisano 06 kwiecień 2011 - 19:09
fotka była by wskazana - a jaka masz korbę ?
ja mam XT M770 dwie podkładki i jest gyt
ja mam XT M770 dwie podkładki i jest gyt
my ,my own ,my precious
OnOne Inbred........
OnOne Inbred........
Napisano 06 sierpień 2011 - 08:53
mistrz Brant wraca do stajni On One
Back for good | Products | News - On One Bikes - Well dialled in for ultra gonzo badness
na pewno wniesie coś ciekawego - czekam z niecierpliwością
Back for good | Products | News - On One Bikes - Well dialled in for ultra gonzo badness
na pewno wniesie coś ciekawego - czekam z niecierpliwością
Użytkownik lukaszs edytował ten post 06 sierpień 2011 - 08:53
my ,my own ,my precious
OnOne Inbred........
OnOne Inbred........
Napisano 18 wrzesień 2011 - 11:32
witam serdecznie! ostatnio nie śpię po nocach bo po głowie chodzi mi członkostwo w niniejszym, zacnym klubie
z postów wynika że lwia część klubowiczów ujeżdża Inbred'y ale koto pyta nie błądzi. poszukuję ramy wraz z widelcem on-one pompino w rozmiarze xl (20"/ 57cm). jeśli ktoś ma to proszę o kontakt na postus@wp.pl . ogłoszenie jest aktualne do momentu aż nie napiszę ze zdobyłem juz ramkę bo szczerze mówiąc najlepszą jej rekomendacją jest praktycznie zerowa dostępność na rynku wtórnym
Rowery
Napisano 11 grudzień 2011 - 17:33
Wreszcie mogę się dopisać z Inbredem 
Ile ja się naszukałem takiej ramy.. w końcu trafiła się, i to nietypowa bo na rurkach Reynolds 853.
Po pierwszej jeździe jestem bardzo zadowolony, tylko ze sterami jest coś nie tak - kręcą się ciężko mimo że są na zintegrowanych łożyskach, na dodatek górna pokrywka wydaje się krzywo przylegać do miski :/
Część rzeczy pójdzie do wymiany, np mostek, obejma sztycy (na srebrną ale ciężko dostać taki rozmiar), może kierownica na srebrną chociaż z czarną wygląda lepiej niż myślałem.

Ile ja się naszukałem takiej ramy.. w końcu trafiła się, i to nietypowa bo na rurkach Reynolds 853.
Po pierwszej jeździe jestem bardzo zadowolony, tylko ze sterami jest coś nie tak - kręcą się ciężko mimo że są na zintegrowanych łożyskach, na dodatek górna pokrywka wydaje się krzywo przylegać do miski :/
Część rzeczy pójdzie do wymiany, np mostek, obejma sztycy (na srebrną ale ciężko dostać taki rozmiar), może kierownica na srebrną chociaż z czarną wygląda lepiej niż myślałem.

Napisano 09 luty 2012 - 10:59
Fajny ten czerwony.
W sumie to zajrzałem tu z nieco innego powodu. Chciałbym się (być może tylko na jakiś czas) pożegnać. Rozstaję się z OnOne'm. Po wieeeelu latach mile spędzonych z tą marką pod tyłkiem (bodaj 7 lat na różnych modelach) ze łzą w oku niewielką zamieniam codzienną "przełajówkę" Pompetamine i 69'era DMR Switchback na jeden rower z dwoma zestawami kół. Pewnie wielu zdziwi wybór - rodzimy, poczciwy, sentymentalny, dla wielu kultowy (tu akurat wyjątkowo użyłem tego określenia) ROMET 29er
Na bazar powędruje niebawem niemal caluśka Pompetamina (bez kół tylko)

POSTRO!
Gr
W sumie to zajrzałem tu z nieco innego powodu. Chciałbym się (być może tylko na jakiś czas) pożegnać. Rozstaję się z OnOne'm. Po wieeeelu latach mile spędzonych z tą marką pod tyłkiem (bodaj 7 lat na różnych modelach) ze łzą w oku niewielką zamieniam codzienną "przełajówkę" Pompetamine i 69'era DMR Switchback na jeden rower z dwoma zestawami kół. Pewnie wielu zdziwi wybór - rodzimy, poczciwy, sentymentalny, dla wielu kultowy (tu akurat wyjątkowo użyłem tego określenia) ROMET 29er
Na bazar powędruje niebawem niemal caluśka Pompetamina (bez kół tylko)

POSTRO!
Gr
Nie wierzę w korozję !
Napisano 23 luty 2012 - 01:16
No ladna ta Pompka byla! A Pompino tlumaczone guglem z wloskiego na PL to "geje" a z wloskiego na angielski "blowjob"...
Mysle o wymianie ramy Treka na Inbred'a bo ma haki na bagaznik a nie wykluczam wozenia Juniora jak podrosnie jeszcze, mam nadzieje ze dolacze ze zdjeciami niebawem!
Mysle o wymianie ramy Treka na Inbred'a bo ma haki na bagaznik a nie wykluczam wozenia Juniora jak podrosnie jeszcze, mam nadzieje ze dolacze ze zdjeciami niebawem!
"Rewolucja jest jak rower – jeśli się nie posuwa naprzód to pada." Ernesto Guevara
Napisano 23 luty 2012 - 19:06
Czekoladowe Pompino w Large i Small za stowke szterlingow na on-one.co.uk !!!
"Rewolucja jest jak rower – jeśli się nie posuwa naprzód to pada." Ernesto Guevara
Napisano 10 maj 2012 - 18:51
Singlowa wersja cieszy oko kanapa w ciekawym kolorze, czemu ja zmieniles? Chyba czas podebatowac z kredytowka i zajrzec na stronke po Inbred'a - w obecnej cenie grzechem byloby sie nie skusic...
Napisano 12 maj 2012 - 12:56
Klaniam,
Czerwone, skorzane Turbo to klasyka. Szkoda ciurac w goralu. Do ostrzynki wsadzic lub mieszczucha... Tutaj bylo z braku-laku, bo Brooks byl sie rozlecial na kawalki.
Szacunek...
I.
Czerwone, skorzane Turbo to klasyka. Szkoda ciurac w goralu. Do ostrzynki wsadzic lub mieszczucha... Tutaj bylo z braku-laku, bo Brooks byl sie rozlecial na kawalki.
Szacunek...
I.
Napisano 16 maj 2012 - 09:29
No to piekna ramka Inbred w jedynie slusznym 29 calowym formacie i pieknym piaskowym macie wyladowala dzis przed moimi rozognionymi oczami, pomacana zostala trzesacymi sie rekoma i ze smutkiem spakowana z powrotem do pudla gotowa do wysylki...pierwsze zdjecia i testy w lipcu!

Rower