[maraton] Bike Maraton 2012- Terminarz startów BM 2012
Started By Laqss24, gru 19 2011 22:49
bike maraton
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 grudzień 2011 - 22:49
Na stronie organizatora pojawił się terminarz BM 2012 http://www.wp3.pl/ht...orumbikviewtop/ . Jak miejscowości nie ulegną zmianie, to na 7 edycjach będę walczył
Rowery
Napisano 19 grudzień 2011 - 23:51
Hehe, Głuszyca u Grabka? Niech puści maraton trasą Golonki z zaskoczenia, ludzie wielkie oczy będą robić na trasie
.
Szkoda że Karpacz nie jest finałowy, Grabek zawsze robi późno finał i rok temu z przyjemnością pojechałem w Karpaczu w październiku. A trasa w Świeradowie jest nudna i nie opłaca się jechać tam na zawody.
Ogólnie możliwe że parę bliskich edycji zaliczę, ale raczej niewiele. Jazda łatwymi trasami szybko się robi nudna.
Szkoda że Karpacz nie jest finałowy, Grabek zawsze robi późno finał i rok temu z przyjemnością pojechałem w Karpaczu w październiku. A trasa w Świeradowie jest nudna i nie opłaca się jechać tam na zawody.
Ogólnie możliwe że parę bliskich edycji zaliczę, ale raczej niewiele. Jazda łatwymi trasami szybko się robi nudna.

The faster you are, the slower life goes by.
Napisano 20 grudzień 2011 - 02:56
A gdzie Poznań

Interkol Ostrów Wielkopolski
Polart Nutraxx Team
Napisano 20 grudzień 2011 - 07:29
I koniec legendarnych pociągów... szkoda, na swój sposób to była całkiem fajna odmiana mtb
Goggle pro active eyewear mtb team
Rowery
Napisano 20 grudzień 2011 - 08:57
Poznania nigdy nie jechałem i nie będę tęsknił, tej edycji nie powinno być w ogóle w kalendarzu i to w środku sezonu. To ma być MTB, a nie jazda po płaskim 
Głuszyca pewnie pójdzie po asfaltach, bo po na trasie Golonko zabrakło by wykrzykników Grabkowi
Głuszyca pewnie pójdzie po asfaltach, bo po na trasie Golonko zabrakło by wykrzykników Grabkowi
Napisano 21 grudzień 2011 - 19:41
Nawet nie brałem pod uwagę Poznania, nudy na maxa np. hamulce były w użyciu przy wyprzedzaniu dzieci z Mini