Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

He he - ja zawsze CHĘTNA ;-)

Która godzina i jaki kierunek?

Będąc przed chwilą na dworzu to nie za specjalnie jednak widze jutrzejszą jazde)-:

Napisano

Ja robię 8 tydzień bazy, czy w zasadzie odpoczynek/kompensacja, w końcu, bo już trochę zmęczony byłem. Na ten tydzień planuję nie więcej niż 6h, weekend koniecznie wolny. Na Legionowo w PB można by się wybrać, blisko jest :)

Napisano

No Panowie, to ja myślałem, że dokręciłem śrubę przed sezonem i 3x2h indoor cycling tygodniowo jest mocno :icon_cool:

Zapowiada się ostre ściganie.

Rower po zimie już poskręcany, mleko trzyma opony, podleczę jeszcze małego gila i w teren :devil:

A propos, kręcił ktoś już w bielańskim po roztopach? Ścieżki przejezdne?

• Mod Team
Napisano

Byłem wczoraj w Bielańskim, jeżeli chcesz tam pojeździć to weź sobie strój kąpielowy, bo wszędzie pełno błota, ja przejechałem po kilku głębszych kałużach i dałem sobie spokój - może na początku przyszłego tygodnia będzie lepiej, bo przez weekend i poniedziałek/wtorek ma nie padać

Napisano

Mi trochę żal, że nie ma już śniegu. Jak solidnie śnieg sypnął kilka tygodni temu, to kupiłem budżetowe Kendy Nevegal, no i śniegu nie ma. Teraz opony mogę sobie wsadzić w........błoto

Napisano

jutro wybieram się nad Zegrze, może Serock jak się będzie dobrze jechało. Planowane 60-80km. Start koło 12, nie jestem w formie więc tempo raczej turystyczne ~25km\h

Napisano

Hehe, to ile jeździsz, jak jesteś w formie?

Z taką prędkością (z tendencją przyśpieszoną) Legion zasuwa.

Tak z ciekawości podpytowywuję ;-)

Napisano

w sezonie zwykle wracam z avg ~30km/h na liczniku

niema problemu żeby pojechać wolniej jakby jutro ktoś był chętny, jadę żeby sie przejechać bez spiny

• Mod Team
Napisano

E, daleko nie chce mi się kręcić, skoczyłbym gdzieś bliżej - Marylka może chętna? :>

Może i Bobik będzie, ostatnio nie pisze, bo problemy z kompem miewa :<

Napisano

Działam jeszcze na spontanta z czasem. W sobotę wieczorem powinnam wiedzieć, jak wyjdzie.

Na serock to może nie, bo śmierdzi mi ostatnio spalinami ale Kampinos bym odwiedziła...

Eloo, motorek masz :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...