aldebaran Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 Lubi ktoś stąd śmigać po lasku bielańskim ?
RudaMarylka Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 Yhy, chyba większość. Ja intensywnie poszukuję towarzystwa, szczególnie na poranne jazdy.
LUIS123 Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 ja dzis troche pośmigałem i poczułem że jest siodełko hehe chyba za leniwi są faceci na tak poranne jazdy
bobiik Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 He he - ja zawsze CHĘTNA ;-) Która godzina i jaki kierunek? Będąc przed chwilą na dworzu to nie za specjalnie jednak widze jutrzejszą jazde)-:
RudaMarylka Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 A powiadają, że kobiety takie niezdecydowane ;-) Ironią pojechałam, mam kwadratowe koło - w połowie tygodnia się uruchomię.
RudaMarylka Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 W przyszły weekend ma być super ciepło :-)
bobiik Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 Nie było dziś aż tak zle(-: Rower był caly do czyszczenia ,ale co tam(-:
lukas85 Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Jak tam idą wasze przygotowania do Mazovii? Ile godzin jeździcie i co trenujecie?
Mod Team safian Napisano 29 Lutego 2012 Autor Mod Team Napisano 29 Lutego 2012 U mnie w przyszłym tyg. 7-7,5h w siodle + siłownia, w tym tyg. odpoczynek i lajtowa jazda Jeżeli ktoś zainteresowany PB to jest już (a raczej dopiero) pełny kalendarz: Poland Bike Marathon - Kolarstwo jest naszÄ pasjÄ - Maratony rowerowe dla wszystkich Fajnie, że trochę na soboty pozmieniali, będzie można na 2 Warszawskie AZS'y pojechać
Sol Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Ja robię jeden z programów treningowych z książki dla zabieganych cyklistów. http://www.amazon.com/Time-Crunched-Cyclist-Powerful-Hours-Athlete/dp/1934030473 Mimo, że przeznaczony do jazdy na zewnątrz, idealnie nadaje się na tre, z uwagi na dość krótkie treningi. Co nie znaczy, że jest lekko Się zobaczy co to da.
lukas85 Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Ja robię 8 tydzień bazy, czy w zasadzie odpoczynek/kompensacja, w końcu, bo już trochę zmęczony byłem. Na ten tydzień planuję nie więcej niż 6h, weekend koniecznie wolny. Na Legionowo w PB można by się wybrać, blisko jest
pomirot Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 No Panowie, to ja myślałem, że dokręciłem śrubę przed sezonem i 3x2h indoor cycling tygodniowo jest mocno Zapowiada się ostre ściganie. Rower po zimie już poskręcany, mleko trzyma opony, podleczę jeszcze małego gila i w teren A propos, kręcił ktoś już w bielańskim po roztopach? Ścieżki przejezdne?
Mod Team safian Napisano 1 Marca 2012 Autor Mod Team Napisano 1 Marca 2012 Byłem wczoraj w Bielańskim, jeżeli chcesz tam pojeździć to weź sobie strój kąpielowy, bo wszędzie pełno błota, ja przejechałem po kilku głębszych kałużach i dałem sobie spokój - może na początku przyszłego tygodnia będzie lepiej, bo przez weekend i poniedziałek/wtorek ma nie padać
lukas85 Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Mi trochę żal, że nie ma już śniegu. Jak solidnie śnieg sypnął kilka tygodni temu, to kupiłem budżetowe Kendy Nevegal, no i śniegu nie ma. Teraz opony mogę sobie wsadzić w........błoto
Mod Team safian Napisano 2 Marca 2012 Autor Mod Team Napisano 2 Marca 2012 Leci ktoś gdzieś jutro/pojutrze? Pogoda jutro jak widać: http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.php?ntype=0u&row=406&col=250&lang=pl ma być całkiem niezła, ciepło i brak chmur, także idealnie na rower
eloo Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 jutro wybieram się nad Zegrze, może Serock jak się będzie dobrze jechało. Planowane 60-80km. Start koło 12, nie jestem w formie więc tempo raczej turystyczne ~25km\h
RudaMarylka Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 Hehe, to ile jeździsz, jak jesteś w formie? Z taką prędkością (z tendencją przyśpieszoną) Legion zasuwa. Tak z ciekawości podpytowywuję ;-)
eloo Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 w sezonie zwykle wracam z avg ~30km/h na liczniku niema problemu żeby pojechać wolniej jakby jutro ktoś był chętny, jadę żeby sie przejechać bez spiny
Mod Team safian Napisano 2 Marca 2012 Autor Mod Team Napisano 2 Marca 2012 E, daleko nie chce mi się kręcić, skoczyłbym gdzieś bliżej - Marylka może chętna? :> Może i Bobik będzie, ostatnio nie pisze, bo problemy z kompem miewa :<
RudaMarylka Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 Działam jeszcze na spontanta z czasem. W sobotę wieczorem powinnam wiedzieć, jak wyjdzie. Na serock to może nie, bo śmierdzi mi ostatnio spalinami ale Kampinos bym odwiedziła... Eloo, motorek masz :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.