Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trochę mnie nie było :) Miło widzieć, że się szykujecie na ściganie. PB jest nie złym pomysłem na przetarcie przed Otwockiem.

Pierwszy start w sezonie zawsze jest trudny. Tym bardziej, że regulamin Mazovii wymaga stawienia się w Otwocku, jeśli się chce utrzymać sektor z sezonu ubiegłego. Tak więc szykuje się kolejny rekord frekwencji, a niestety w Otwocku nie ma gdzie pogonić. Trasa jest na ogół wąska i przebicie się przez dziki tłum będzie ... irytujące. Szczególnie dla tych, którzy będą zaczynali z 11 sektora. A nie daj Boże, żeby jeszcze dopisała pogoda :wacko: Nie chcę nikogo zniechęcać, jednak na pierwszy start nie wybierałbym Otwocka.

Napisano

Bartek zawsze możesz się uciec do manipulacji, ewentualnie torebek nigdy za wiele tym bardziej z logo JC, JG, LV itp. etc. :rolleyes:

Jeśli i to nie pomoże to zawsze możesz ze mną katować Tour The Górki Śmieciowe bo ja zostaje w stolicy. ^_^

Wysłane z mojego HTC Magic za pomocą Tapatalk

Napisano

Ja nawet na pierwszym wyscigu nie mam zamiaru dawac z siebie 100%, wiem jak to jest startowac z ostatniego sektora, wyprzedzanie najwolniejszych jak jest wasko to udreka.

Napisano

Startowałem 2 lata temu z drugiego sektora na Mazovii i było ok. Liczę, że pierwszy, drugi wyścig ,,pójdzie na straty'', po nich będę może w 3-4 sektorze.

Napisano

Można też wnioskować o wyższy sektor ale nie rozgryzłam tego jeszcze (Pomirot help?).

Co zamierzam uczynić...

Kiedy pytają mnie, odpowiadam...

Masz już sektor z Łomianek, który przechodzi na ten rok pod warunkiem startu w Otwocku. Możesz go sprawdzić rejestrując się do Cyklopedii na stronie Mazovii.

Jeśli z jakichś względów nie dasz rady zaliczyć Otwocka, to możesz napisać maila do administratora tłumacząc się dlaczego

i, że więcej się to nie powtórzy :) Powinni przywrócić sektor. W przypadku zaczynających, czyli bez historii w Mazovii najprościej jest

również napisać do biura zawodów z prośbą o wyższy sektor. Można uzasadnić startami w innych cyklach i wynikach około np. 5 sektora.

Napisano

Bartek zawsze możesz się uciec do manipulacji, ewentualnie torebek nigdy za wiele tym bardziej z logo JC, JG, LV itp. etc. :rolleyes:

Jeśli i to nie pomoże to zawsze możesz ze mną katować Tour The Górki Śmieciowe bo ja zostaje w stolicy. ^_^

Oy, już próbowałem i działa ... ale krótko. A ja muszę wreszcie tą &%*#(@& ramę kupić, ile można o tym gadać ;)

Po drugie nigdzie nie zostajesz tylko jedziemy na zlot i EOT. Ktoś musi kierowcy podawać browar, nie?

Napisano
Kiedy pytają mnie, odpowiadam...

Bardzo dziękuję :-)

Jestem tak niewyżyta, że jeśli będę miała jechać za maruderami, jak poprzednio to kogoś tam... Rozjadę na tej ścieżce :whistling:

Napisano

No dobra, a co z nazwą teamu? Ja wymyśliłem takie coś:

-Cyklonauci

-Psychocykloza

-Chainless Bikers

-Cyklopaci

-FR-Team (od Rorum Rowerowe)

-No Handlebars

Niektóre trochę głupie, ale może komuś sie spodoba :)

Napisano
-FR-Team (od Rorum Rowerowe)

O takiej nazwie pomyślałam, kiedy padł pomysł, taka nazwa trzymałaby klimat.

Warto szepnąć Adminowi, jeśli się zdecydujemy...

Być może przyłączy się więcej osób z czasem, a i pod ubranka można sie podłączyć.

• Mod Team
Napisano

To ja bym tam jeszcze dodał "pro", bo w końcu jesteśmy pro :D

FR Pro Team :D

EDIT: Ewentualnie, żeby było jeszcze bardziej PRO możemy dać:

FR Pro Cycling Team

:>

Napisano

To ja bym tam jeszcze dodał "pro", bo w końcu jesteśmy pro :D

FR Pro Team :D

EDIT: Ewentualnie, żeby było jeszcze bardziej PRO możemy dać:

FR Pro Cycling Team

:>

Proponuję zamiast "Pro" dać "Mad" - jakoś tak bardziej mi pasuje do charakteru drużyny ;)

@bobiik - ja planuję być i jeżeli się uda to jadę samochodem. Tyle że będę chciał jechać parę dni przed piątkiem. Nie opłaca się kulać parę stów na półtora dnia.

• Mod Team
Napisano

Mad jest ok - fajnie pasuje ;)

@Sol: a nie myślałeś, żeby zostać kilka dni dłużej, zamiast jechać wcześniej? Akurat tak do środy zostać a w sobotę na Mazovię 24h pojechać :D

Ja preferowałbym przejazd pociągiem ze względu na cenę, chociaż jakby ktoś miał auto na 4 osoborowery... ;)

Napisano

Jakichś szczegółowych planów nie mam, po prostu chcę spędzić parę dni w górach ;). Czyli równie dobrze mogę zostać.

Co do transportu proponuję się dogadać bliżej terminu, gdy będzie wiadomo na 100% kto jedzie. Mój rzęch pomieści w każdym razie całkiem sporo, na pewno trzy rowery.

Napisano

Bartek. Ja rozmawiam z Twoją, a Ty z moją... Jak pertraktacje będą pomyślne to pojadę/ziemy. ;)

Czy nie ma jakichś zlotow dla kobiet? Czy Łysa Górę będziemy mieli po drodze?

Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...