tobike Napisano 19 Sierpnia 2008 Napisano 19 Sierpnia 2008 Zaczynajac od poczatku to Technikum elektryczne - maszyny i aparaty elektryczne, Uniwersytet Szczecinski - technika komputerowa (pedagogiczne), Politechnika Szczecinska - zarzadzanie i inzynieria produkcji, a obecnie pracuje w jednej z najwiekszych firm w zachodniopomorskim jako specjalista do spraw energetycznych
skjaatel Napisano 19 Sierpnia 2008 Napisano 19 Sierpnia 2008 Mechanik rowerowy kiedyś ten zawód wydawał mi się wspaniały i wymarzony, ale codzienność... Ale i tak nie jest źle. Tylko te jaguary, delty, krosy, arkusy itd.
Morf99 Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 uczę się jako operator obrabiarek CNC i pracuje przez wakacje w tym też zawodzie. Bardzo przyjemna praca, szczególnie jak trzeba jakąś część sobie dorobić
Huhu Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 Z wykształcenia jestem optoelektronikiem. Obecnie pracuję w stoczni przy montazu hydrauliki siłowej i jestem w trakcie zmieniania pracy na drogowca .
kurdtkuei Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 A ja pracuję jako System Administrator w pewnej firmie w Monachium. Być może za trzy miesiące będzie jakiś awans ale na razie wole nie zapeszać. Najważniejsze jest i tak to, że mam blisko do górek które kocham i policja nie ściga za wypicie piwka do obiadu, a po wjeździe na >1000m n.p.m pić i jeść chce się bardzo
pawellldef Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 SEKTOR PRYWATNY - budowlanka głównie okna i parapety pozdrower
Madril Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 Studiuję informatykę. Czasem coś popracuję, np. w zeszłe wakacje pracowałem w TPSA w pionie rozwoju technologii jako analityk/programista. Może w tym roku coś zacznę na stałe, na pół etatu albo jakoś tak, w każdym razie też informatyka.
Ciastkorz Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 od września: uczeń LO o profilu językowym
Away Napisano 19 Września 2008 Napisano 19 Września 2008 Mgr inż. leśnik, na razie na produkcji w fabryce kostki brukowej, od grudnia staż w Nadleśnictwie Wisła, Leśnictwo: Węgierska Górka Pozdro Away
Janisław Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Nie bardzo mi pasuje to na polski tłumaczyć więc pozostawię w oryginale: Product Manager w firmie zajmującej się dystrybucją elektroniki, odpowiedzialny za region wschodniej Europy. Jak na razie nie mam powodów do narzekań
Biker92 Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 Ja jak na razie uczę się w ILO profil biol-chem a co dalej to sie jeszcze zobaczy...
bartol44 Napisano 28 Października 2008 Napisano 28 Października 2008 Technik mechanik spec. budowa silnikowy spalinowych ogólnie na razie bezrobotny hehehe ale już nie długo mechanik sklepie rowerowym
krykam Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 latem wypozyczam rowery zimą intrakror
sibik Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 Kolejny elektryk na forum ;-] Dokładniej elektromonter fajna robótka jeżdżę po Polsce i montuje rozdzielnie teraz siedzę w Krakowie Może ktos z was pracuje w fabryce Philipa Morisa bo sporo ludzi tam rowerami dojeżdża ? A w wolnych chwilach bywałem fotoreporterem ale ...
ladybird Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 temat zdominowali mężczyźni i odpowiednio męskie zawody ...wtrące wiec kobiece pięć groszy...mgr politolog...prowadze sekretariat w jst....czyli dojazd do roboty przed czasem.....zamknięcie rowerku w archiwum zakładowym tak żeby szefowa nie widziała...szybka zmiana ciuchów w łazience i sekretarka gotowa do pracy
Kamiill Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 lazdybird piękny to przykład dla innych, by dojeżdżać do pracy jednośladem A ja jestem na etapie poszukiwania pracy, bo studiuje zaocznie
Darth Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 Ja jestem studentem ostatniego roku ekonomii o specjalizacji inwestycje i nieruchomości. Od pierwszej klasy liceum pracowałem w IT jako administrator sieci. Ogólnie programuje od chyba 13, roku życia (qbasic, basic, turbo pascal, html, C, PHP - chyba taka kolejność). Obecnie pracuje w IT na własny rachunek, póki co nielegalnie . Widzę przewagę informatyków ;] a mówią że informatycy to tylko siedzą przed monitorem i grają w Quake W wolnych chwilach bawię się w detektywa
Virus333 Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 uczeń pierwszego roku University of Wales Aberystwyth na wydziale International Politics w wolnym czasie jeszcze uprawiam wspinaczkę sportową i zeglarstwo jako ze skaly i morze mam pod ręką
c1ach Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 Ogólnie programuje od chyba 13, roku życia (qbasic, basic, turbo pascal, html, C, PHP - chyba taka kolejność). Nareszcie ktoś porządny na forum Turbo Pascal...nieźle wspominam te czasy Ja na razie przechodziłem przez Pascala, aktualnie programista visual basic (z przymusu - szkoła ) no i moja największa pasja i nadzieja na przyszłość czyli projektowanie www - html,css i php
kaamil Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 Technik elektryk 1klasa i juz jest cieżko :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.