Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaczynajac od poczatku to Technikum elektryczne - maszyny i aparaty elektryczne, Uniwersytet Szczecinski - technika komputerowa (pedagogiczne), Politechnika Szczecinska - zarzadzanie i inzynieria produkcji, a obecnie pracuje w jednej z najwiekszych firm w zachodniopomorskim jako specjalista do spraw energetycznych

Napisano

uczę się jako operator obrabiarek CNC i pracuje przez wakacje w tym też zawodzie.

Bardzo przyjemna praca, szczególnie jak trzeba jakąś część sobie dorobić :P

Napisano

Z wykształcenia jestem optoelektronikiem. Obecnie pracuję w stoczni przy montazu hydrauliki siłowej i jestem w trakcie zmieniania pracy na drogowca ;).

Napisano

A ja pracuję jako System Administrator w pewnej firmie w Monachium. Być może za trzy miesiące będzie jakiś awans ale na razie wole nie zapeszać. Najważniejsze jest i tak to, że mam blisko do górek które kocham i policja nie ściga za wypicie piwka do obiadu, a po wjeździe na >1000m n.p.m pić i jeść chce się bardzo :wallbash:

Napisano

Studiuję informatykę. :D

Czasem coś popracuję, np. w zeszłe wakacje pracowałem w TPSA w pionie rozwoju technologii jako analityk/programista. :D

Może w tym roku coś zacznę na stałe, na pół etatu albo jakoś tak, w każdym razie też informatyka. :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Mgr inż. leśnik, na razie na produkcji w fabryce kostki brukowej, od grudnia staż w Nadleśnictwie Wisła, Leśnictwo: Węgierska Górka ;)

Pozdro

Away

Napisano

Nie bardzo mi pasuje to na polski tłumaczyć więc pozostawię w oryginale:

Product Manager w firmie zajmującej się dystrybucją elektroniki, odpowiedzialny za region wschodniej Europy.

Jak na razie nie mam powodów do narzekań ;)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Kolejny elektryk na forum ;-]

Dokładniej elektromonter fajna robótka jeżdżę po Polsce i montuje rozdzielnie teraz siedzę w Krakowie

Może ktos z was pracuje w fabryce Philipa Morisa bo sporo ludzi tam rowerami dojeżdża ?

A w wolnych chwilach bywałem fotoreporterem ale ...

Napisano

temat zdominowali mężczyźni i odpowiednio męskie zawody :D ...wtrące wiec kobiece pięć groszy...mgr politolog...prowadze sekretariat w jst....czyli dojazd do roboty przed czasem.....zamknięcie rowerku w archiwum zakładowym tak żeby szefowa nie widziała...szybka zmiana ciuchów w łazience i sekretarka gotowa do pracy ;)

Napisano

Ja jestem studentem ostatniego roku ekonomii o specjalizacji inwestycje i nieruchomości. Od pierwszej klasy liceum pracowałem w IT jako administrator sieci. Ogólnie programuje od chyba 13, roku życia (qbasic, basic, turbo pascal, html, C, PHP - chyba taka kolejność). Obecnie pracuje w IT na własny rachunek, póki co nielegalnie :). Widzę przewagę informatyków ;] a mówią że informatycy to tylko siedzą przed monitorem i grają w Quake :P W wolnych chwilach bawię się w detektywa ;)

Napisano

uczeń pierwszego roku University of Wales Aberystwyth na wydziale International Politics :) w wolnym czasie jeszcze uprawiam wspinaczkę sportową i zeglarstwo jako ze skaly i morze mam pod ręką :P

Napisano
Ogólnie programuje od chyba 13, roku życia (qbasic, basic, turbo pascal, html, C, PHP - chyba taka kolejność).

Nareszcie ktoś porządny na forum ;) Turbo Pascal...nieźle wspominam te czasy :) Ja na razie przechodziłem przez Pascala, aktualnie programista visual basic (z przymusu - szkoła :) ) no i moja największa pasja i nadzieja na przyszłość czyli projektowanie www - html,css i php :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...