Skocz do zawartości

[ Endomondo ] Dołącz do drużyny forumrowerowe.org

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Zauważyłe, że dziwnie sumije kilkometry w tej drużynie. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale czasem odejmuje potem dodaje? Może potem dobrze sumuje ale jakos dziwnie mu to wychodzi.

Napisano

Witam,

dobrze rozumiem, że jeśli mam trochę nabitych kilometrów jako "jazda na rowerze", to się nie doliczy do drużyny?

Napisano

Chyba jednak będę jeździł z aplikacją Sports Tracker, ma więcej funkcji, lepszy interfejs i pokazuje w kilometrach (w endomondo pokazuje mi w milach mimo, ze mam w ustawiniach km). Gorzej, ze nia ma tam grupy forumrowerowego ale co poradzić..

• 4 tygodnie później...
Napisano

Do się zorganizować coś takiego na sports-trackerze? Zacząłem z tą aplikacją i w sumie mi baardzo przypadła do gustu.

Napisano

Zmierziło mnie ostatecznie wprowadzenie opłat miesięcznych z używanie programu, w tym momencie jest to najdroższy program tego rodzaju. Na moim Sony nie wszystko chodziło prawidłowo. Orientacyjne zliczanie kalorii ma granicę błędu około 150% (porównałem z dwoma pulsometrami), tak to ja mogę zliczać bez endomodo.

Nigdy więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...