Skocz do zawartości

[zakupy cz2] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trzy dętki Continental. Nie są najlżejsze, jakie mógłbym kupić, ale trzeba było kupić szybko - lepiej mieć cięższą, niż nie mieć żadnej :)

P.

Napisano
Sigma BC509

Też mam taki licznik :D

Światła crivit- jak na razie muszą mi wystarczyć,

mini pompka author,

koszyczek na bidon czarny accent,

Napisano

Też mam taki licznik :D

Światła crivit- jak na razie muszą mi wystarczyć,

mini pompka author,

koszyczek na bidon czarny accent,

Te światła to z ostatniego rzutu?Jak świecą, solidnie są zrobione(głównie chodzi mi o mocowanie)?
Napisano

Witam.

A ja kupiłem Sztycę Easton CT2 i Rock Shox Duke z przebiegiem 200km :D

I mostek Ritchey WCS tylko szosowy więc 17 stopni w dół :D

pozdrawiam

xMekpx

• Mod Team
Napisano

Szprychy SAPIM laser i DT comp. Niby nic, ale cholerstwa o długości 274 i 276mm długo szukałem.

Oczywiście radośc będzie jak (jeśli) dojdą :)

Napisano

buty shimano sh m077 i pedały m520 :)

Ja też zakupiłem taki zestaw, pedały już mam czekam tylko na buty z centrumrowerowe.pl i mam nadzieję że się doczekam bo już trochę czekam :D

No i kupiłem jeszcze spodenki,rękawiczki i koszulke i kadk z lidla :)

Napisano

Sprawiłem sobie kask b'Twin Sport 7 zamiast lekko za dużego Bella Sweep. Po pierwszej wycieczce wiem, że pod względem komfortu to najlepiej wydane ~200zł na kask w życiu - zobaczymy jak będzie z trwałością, bo jakości jakoś nie mam ochoty sprawdzać... A tak po za tym to ocieplana kurteczka Discovery już do mnie jedzie - wreszcie nie będzie trzeba się ubierać "na cebulkę" ;)

Napisano

Od początku roku to

Kurtka i ochraniacze Endura , czapka Accent , pompka , spodenki ,kask i koszulka termoaktywna z Lidla , blat 44 firmy Lasco , potrzebny był szbko i tanio oraz Rock Shox Revelation w stanie BDB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...