Skocz do zawartości

[handbike] Handbikerka się chwali :) Bo jest czym :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wspaniałe przedsięwzięcie i jeszcze lepszy efekt końcowy! thumbsup.gif

Rower świetnie się prezentuje, nie jeden Ci by chciał mieć w swoim tyle karbonu. icon_mrgreen.gif

P.S.

Czy nie przeszkadzają Ci "fruwające" kable? rolleyes.gif

Napisano

wiecie co ja się nie znam z tmyi linkami, są trochę mi korby o nie trą, dali je jakby lekko za długie, to tarcie mnie wkurza, a co do sylwetki, no jestem dość mała, ale mogłabym być jeszcze chudsza :)

Prędkości?

100km/h - wariaci

80km/h normalniejsi, ale tez szaleni

no i to z góry a tak nie wiem ja na razie jeżdżę dość słabo, przyznaję, la t trzeba.. to jednak łapy, nie nogi, a pamiętam jakie nogi miałam silne jeżdżąc kiedyś...

ciężko łapami, gwarantuję

Ale jaka przyjemność jak odrywasz się od tego piekielnego wózka.. :D

Napisano

Przyjemnosc to bedzie jak w koncu asfalt pod kolami poczujesz ;). Ja tak mam przy pierwszej jezdzie szosowka w cieply dzien - normalnie szał ;). Do tego czasu juz sie pewnie porzadnie wytrenujesz i bedziesz popylac jak pro.

Napisano

święte słowa, po asfalcie jeździ się po ludzki i bez porównania z trenażerem. A czy formę mam to nie wiem, po moim wyczynie po dworze to 3 dni zdychałam

Napisano

Taka uwaga techniczna - próbowałaś obrócić jedno ramię korby o 180st tak żeby było jak w normalnym rowerze? Nie jestem w temacie, nie wiem czy takie rozwiązania się w ogóle stosuje w handbike'ach, ale jak na moje oko lepiej by się jeździło i przede wszystkim płynniej. Co o tym sądzisz?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Sprzęt jest, chęci też, to widzimy Cię na paraolimpiadzie thumbsup.gif

buhahah na paraolimpiadzie?

Piękne słowa, ale z realizacją, chyba nie w tym życiu :(

Nawet do kadry Polski nie należę a co tu dopiero marzyć o para...ehh

• 2 tygodnie później...
Napisano

buhahah na paraolimpiadzie?

Piękne słowa, ale z realizacją, chyba nie w tym życiu :(

Nawet do kadry Polski nie należę a co tu dopiero marzyć o para...ehh

To na jakich zawodach będzie można Cię zobaczyć? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...