ruferzyk Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, oto mój pierwszy projekt. Jak znajdę czas to zrobię więcej, inną kolorystykę i nieco inną tematykę, kilka pomysłów mi po łbie chodzi. Oczywiście wszystko na tym projekcie jest modyfikowalne, pod napisami ewentualna data i miejsce zlotu, także z tyłu. Jeśli zrodzą Wam się jakieś sugestie to proszę śmiało walić. front back
arakros Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 krwisto i prośba zmniejszaj trochę grafiki jak już tam wrzucasz
Sel Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja mam takie niedyskretne pytanie, dalej limit 3 czy tam 4 kolorów obowiązuje na nadruk ? Cosik skromnego odemnie, może coś jeszcze w wolnej chwili zmienię/zrobię http://dl.dropbox.com/u/20841741/koszulka.jpg
MarcinGoluch Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 SEL zgadza się koszulki mają mieć max 4 kolory. Ruferzyk brakuje mi jeszcze pentagramów i baranich rogów. Twój projekt odpada w przedbiegach. Panowie nie szalejcie z gamą kolorów bo raz, że nie chcemy wyglądać jak choinka, a dwa, że koszt kolorów dodatkowo podraża projekt.
Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2011 @ruferzyk Przynajmniej podoba mi się czcionka nicka :] @Sel Bardzo fajne, tylko moze zamiast Forumrowerowe - największe ble ble ble napisać, że zlot FR.org
daid Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Ruferzyk brakuje mi jeszcze pentagramów i baranich rogów. Twój projekt odpada w przedbiegach. co to za dyskryminacja Marcinie? złamał jakiś punkt z założeń?
Sel Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 SEL zgadza się koszulki mają mieć max 4 kolory. Ruferzyk brakuje mi jeszcze pentagramów i baranich rogów. Twój projekt odpada w przedbiegach. Panowie nie szalejcie z gamą kolorów bo raz, że nie chcemy wyglądać jak choinka, a dwa, że koszt kolorów dodatkowo podraża projekt. To u mnie się zgadza, są 4 kolory, ja akurat jestem za użyciem maksymalnej ilości kolorów tj. 4 żeby te koszulki jakoś wyglądały a nie jak z grobowca
premier2 Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 @Sel Bardzo fajne, tylko moze zamiast Forumrowerowe - największe ble ble ble napisać, że zlot FR.org To można dać z tyłu, mnie się podoba
Patryke Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 To u mnie się zgadza, są 4 kolory, ja akurat jestem za użyciem maksymalnej ilości kolorów tj. 4 żeby te koszulki jakoś wyglądały a nie jak z grobowca Dokładnie, będą wtedy dość żywe - a poprzednie to po prostu miały taki klimat BTW projekt spoko, tylko jak dla mnie ten napis był wrzucony na siłę - średnio się komponuje.
Sel Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Szczerze ta z pierwszego zlotu mi się już nie podoba ;P Tej z drugiego nie widziałem także się nie wypowiem ^^
Patryke Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Szczerze ta z pierwszego zlotu mi się już nie podoba ;P Tej z drugiego nie widziałem także się nie wypowiem ^^ Jak nad nią trochę czasu siedziałeś to na pewno się konkretnie opatrzyła, więc to jest zrozumiałe ale co nie zmienia faktu, że i tak jest spoko
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2011 A ja mam takie niedyskretne pytanie, dalej limit 3 czy tam 4 kolorów obowiązuje na nadruk ? Cosik skromnego odemnie, może coś jeszcze w wolnej chwili zmienię/zrobię http://dl.dropbox.com/u/20841741/koszulka.jpg Wypas
cann Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 podzielam zdanie, projekt Sel na prowadzeniu :P
Mod Team Franio Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2011 Całkiem fajna, dobra robota. Tylko czy tegoroczna koszulka nie miała być w kolorze innym, niż czarny i biały? [...] Teraz założenia : - koszulki z pierwszego i drugiego zlotu choć różnią się wzorami są podobne czarne/białe > trzecia ma mieć tło inne niż wspomniane kolory. [...]
Gitala Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Czekam na koszulki , z chęcią zamówię wersje dirt
Sel Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie ma problemu żeby moją koszulkę zrobić czerwoną z zółtym tłem np. czy na odwrót albo inne sensowne połączenie
Makker Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Mam nadzieje , że wygra wersja dirt od arakros
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Przypominam o upływającym terminie nadsyłania nowych projektów - został niecały tydzień na zgłoszenia, potem robimy ankietę.
JaniszMTB Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Czy będzie możliwość zamówienia takiej koszulki (jak wygra dirt od arakrosa) pocztą do domciu jeżeli ktoś nie będzie mógł pojechać na zlot?
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Pewnie tak, w zeszłym roku była taka opcja, o ile dobrze pamiętam...
Ukasz Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Jak dla mnie koszulki arakrosa to niezła odmiana i już bym z chęcią zamówił Mimo wszystko proponuję, aby koszulki (jak podkład pod grafikę) były standardowo czarne lub białe dla zachowania tradycji.
Zymelka Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Termin składania prac się skończył, kiedy będzie jakaś ankieta?
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Maja 2011 Autor Mod Team Napisano 13 Maja 2011 Mały ruch z projektami w związku z czym przekładamy ostateczny termin nadsyłania projektów do końca maja. Zostanie mniej czasu na wpłaty Reasumując dotychczasowe projekty : arakros 1 arakros 2 ruferzyk SEL javman To by było na tyle
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.