silenoz Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 no właśnie z tym tempem, temperatura będzie podobno niska więc trzeba się ruszać raczej konkretnie.....bo jak nie to spicniejemy:)
alkor Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 @Minor- czy Ty widziałeś takie wytłuszczone coś o marudzeniu? Przy poprzednim wypadzie był wyraźnie zaznaczony jego charakter, przy tym bonusów nie ma- o ile mi wiadomo umawialiśmy się jeździć ale nie zmienia to faktu że jak ktoś będzie sobie chciał zrobić zdjęcie to sobie je zrobi i nikt go przecież z tego tytułu w środku lasu nie zostawi. @Silenoz- co do tempa to klasycznie będzie takie żeby wszyscy mogli nim jechać czyli dostosowujemy się do osoby najsłabszej. Ale, spokojnie, nikomu się nie widzi odmrażać dupencji:D tym samym np. naszych dwóch dzielnych koleżanek z ostatniego wypadu tym razem nie będzie. I jeszcze taka sprawa- wikiloc zaniża dystans. Także weźcie pod uwagę, że trasa w rzeczywistości będzie dłuższa.
Minor Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 Myhym, to ja jednak sam się poruszam... Bo dobrze wiesz, że marudzic zawsze muszę, szczególnie na to po czym jadę, choć to Ciebie i innych bawi;-) Zbrodni dokonano z Live with Walkman™, przy pomocy Tapatalk.
Dzialko Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 Dodam do wypowiedzi Alkor, że wypad to tylko opcja. Można, ale nie trzeba z niej skorzystać. Jedziemy po lasach, piachach i innych mało asfaltowych ścieżkach. Tempo wiec nie będzie zabójcze, aczkolwiek wątpię by było zimno Aha, jak będzie na drodze ciekawy obiekt architektoniczny, przyrody, czy jakikolwiek innych - a i owszem będzie zwiedzanie. Ba, jeśli ktoś weźmie ze sobą aparat może upamiętnić tą chwilę. Wypad jest ogólnie prywatny, z inicjatywy Alkor rozesłany dalej. Jednakże serdecznie zapraszamy
alkor Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 @Minor- Słońce Ty moje sfoszone^^, jest marudzenie i marudzenie. Autor, jak mniemam, u miał na myli tylko jedno z nich. Wypad jest ogólnie prywatny, z inicjatywy Alkor rozesłany dalej. Jednakże serdecznie zapraszamy No, tak bo 'im nas więcej tym weselej'(zazwyczaj;]) stąd sobie lubię, jak np. tydzień temu, z wypadów wieloosobowych 'prywatnych' czynić publiczne:D Jestem chętny i proszę o pozwolenie przyłączenia się. Bedę na 100%. To jeszcze publicznie potwierdzam, że z radością udzielamy pozwolenia:D
Xanagaz Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 Ja to bym sobie w góry pojechał, gdzieś w kieleckie, w miarę blisko
silenoz Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 słusznie prawisz Tomaszu wyjazd z łodzi zawsze priorytetem ale ja w sobotę tą wyjątkowo robię no i lipa:(
Mod Team Pixon Napisano 25 Października 2012 Mod Team Napisano 25 Października 2012 Tomku może zatem należałoby wprowadzić plan w życie? Chętnie bym się przejechał w sobotę ale mocniejszym tempem co by nie zmarznąć bądź niezamaraznąć
Xanagaz Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Patrzyłem na pociągi do Kielc jadące przez Wa-wę blisko 6 godzin, 322 km, autem to jest około 170 km, joł PKP Zagadam do Olka co robi w weekend Olek odpada
Cuberider Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Dziś trochę pośmigałem po lesie łagiewnickim ale tyle tych liści że trochę rzuca rowerem przy wyższych prędkościach I już dają się we znaki chłodu w stopach widział ktoś gdzieś tanie i beznapisowe ochraniacze na buty z membraną poza Top Printem ?
Xanagaz Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Relacja Szczyrk 2012 dodana na BS, fani mogą poczytać i zobaczyć na co się decydują jadąć z nami gdziekolwiek
Cuberider Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Nowatex może? A widziałaś gdzieś to w Łodzi ? kto to moze mieć bo tak na ślepo z netu trochę się obawiam
Mod Team Pixon Napisano 25 Października 2012 Mod Team Napisano 25 Października 2012 W takim razie jedziesz pod kasztany w sobotę? ja tam zamierzam się zjawić.
nogger Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Cuberider - w poniedziałek kupiłem ocieplacze nowatex na buty w go sporcie w manufakturze. Cena miło mnie zaskoczyła - 39,99zł.
Mod Team Pixon Napisano 26 Października 2012 Mod Team Napisano 26 Października 2012 No to zapowiada się jutro pierwszy śnieg i przymrozek w tym roku
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 kto to moze mieć bo tak na ślepo z netu trochę się obawiam Ja na przykład;]
Nrv Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 DŻEMDOBRYYY O której wyjazd w niedziele.? Może bym się ogarnął
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 10. Spod Castoramy na Radegaście;] Przy czym jeśli nie będzie deszczu.
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Ale śnieg nie jest takim problemem jak deszcz czy deszcz ze śniegiem dlatego mowa jest o deszczu;] poza tym- w niedzielę nie jutro.
rasmik Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Witam Wszystkich:) Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem dołączenia do Was by popedałować w jakąs niedzielę Jak możecie to powiedzcie coś więcej na temat tych wyjazdów... ile km robicie, jakie trasy w jakim czasie itp... z góry dzięki za odpowiedż pozdrawiam
nogger Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Jutrzejszy śnieg przy temp. ok. 1 stopnia może być sporym problemem
rasmik Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Dla chcącego nic trudnego W końcu sezon trwa cały rok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.