Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Minor- czy Ty widziałeś takie wytłuszczone coś o marudzeniu? :P

Przy poprzednim wypadzie był wyraźnie zaznaczony jego charakter, przy tym bonusów nie ma- o ile mi wiadomo umawialiśmy się jeździć ale nie zmienia to faktu że jak ktoś będzie sobie chciał zrobić zdjęcie to sobie je zrobi i nikt go przecież z tego tytułu w środku lasu nie zostawi.

@Silenoz- co do tempa to klasycznie będzie takie żeby wszyscy mogli nim jechać czyli dostosowujemy się do osoby najsłabszej.

Ale, spokojnie, nikomu się nie widzi odmrażać dupencji:D tym samym np. naszych dwóch dzielnych koleżanek z ostatniego wypadu tym razem nie będzie.

I jeszcze taka sprawa- wikiloc zaniża dystans. Także weźcie pod uwagę, że trasa w rzeczywistości będzie dłuższa.

Napisano

Myhym, to ja jednak sam się poruszam... Bo dobrze wiesz, że marudzic zawsze muszę, szczególnie na to po czym jadę, choć to Ciebie i innych bawi;-)

Zbrodni dokonano z Live with Walkman™, przy pomocy Tapatalk.

Napisano

Dodam do wypowiedzi Alkor, że wypad to tylko opcja. Można, ale nie trzeba z niej skorzystać.

Jedziemy po lasach, piachach i innych mało asfaltowych ścieżkach. Tempo wiec nie będzie zabójcze, aczkolwiek wątpię by było zimno ;)

Aha, jak będzie na drodze ciekawy obiekt architektoniczny, przyrody, czy jakikolwiek innych - a i owszem będzie zwiedzanie. Ba, jeśli ktoś weźmie ze sobą aparat może upamiętnić tą chwilę.

Wypad jest ogólnie prywatny, z inicjatywy Alkor rozesłany dalej. Jednakże serdecznie zapraszamy :)

Napisano

@Minor- Słońce Ty moje sfoszone^^, jest marudzenie i marudzenie. Autor, jak mniemam, u miał na myli tylko jedno z nich.

Wypad jest ogólnie prywatny, z inicjatywy Alkor rozesłany dalej. Jednakże serdecznie zapraszamy

No, tak bo 'im nas więcej tym weselej'(zazwyczaj;]) stąd sobie lubię, jak np. tydzień temu, z wypadów wieloosobowych 'prywatnych' czynić publiczne:D

Jestem chętny i proszę o pozwolenie przyłączenia się. Bedę na 100%.

To jeszcze publicznie potwierdzam, że z radością udzielamy pozwolenia:D

• Mod Team
Napisano

Tomku może zatem należałoby wprowadzić plan w życie? :)

Chętnie bym się przejechał w sobotę ale mocniejszym tempem co by nie zmarznąć bądź niezamaraznąć :P

Napisano

Dziś trochę pośmigałem po lesie łagiewnickim ale tyle tych liści że trochę rzuca rowerem przy wyższych prędkościach ;)

I już dają się we znaki chłodu w stopach

widział ktoś gdzieś tanie i beznapisowe ochraniacze na buty z membraną poza Top Printem ?

Napisano

Ale śnieg nie jest takim problemem jak deszcz czy deszcz ze śniegiem dlatego mowa jest o deszczu;] poza tym- w niedzielę nie jutro.

Napisano

Witam Wszystkich:)

Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem dołączenia do Was by popedałować w jakąs niedzielę :)

Jak możecie to powiedzcie coś więcej na temat tych wyjazdów... ile km robicie, jakie trasy w jakim czasie itp...

z góry dzięki za odpowiedż

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...