Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Słuchaj my z szalikiem możemy jechać, ale jest jeden problem musimy się w domu wstawić na ok. 14/14.30. Czyli Parowy odpadają jutro, ale można spokojnie gdzie indziej pojechać, o ile nie będzie padać.

Napisano

OK. w takim razie jutro każdy sobie rzepkę skrobie , ja pojeżdżę z żonką rekraacyjnie/handlowo , a ustawiamy się na inny termin.Jutro mnie nie ma w Arturówku.

Napisano

No oki to ustawimy sie na jakis inny termin. Bo jakos nawet chetnych niebyło zbyt wielu tak. pozdro

[ Dodano: 2005-09-27, 21:04 ]

Mam pytanko ktoś chetny na sobotnia ustawke tam gdzie ostatnio czyli petla w arturówku o godzinie 10:30 co wy na to????? :D:D

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Jeżeli nie będzie padać i będzie niezła pogoda, można było by pojechać do tych parowów Janinowskich to co jest wcześniej zamieszczona mapa. Także jakby co to o 10.30 byśmy się spotkali. Kto by przyjechał :?:

• Mod Team
Napisano

Nie no ludzie jak bedzie mokro (zaraz po deszczu to raczej nie ma co). Jeszcze zobaczymy w sobotę. Grunt to wziąć sobie coś do żarcia, picia. Bo to jest ok. 60 km do przejechania.

:!: P.S Ludzie jutro masa krytyczna o 18 :!:

Napisano

Byłem w lesie i jeździłem śladami pixonowymi , ale dopiero w niedzielę po 17.oo miałem na to czas.Nawet "ciekawie" się zrobiło , bo pojechałem na żywioł z kumplem całkowicie nie przygotowany.Pewnie dlatego gdzieś tam w pobliżu tego bajora w lesie rozsypał się koledze pedał.Musieliśmy odkręcić ramkę od osi za pomocą...... kluczy od mieszkania i kolega wracał na samej ośce pedałk do domciu.Swoją drogą ,zaczynało się już zmieszchać jak nas to złapało.

Co do soboty ,to znowu nic nie wiem, aż do piątku wieczorem :sad: .

• Mod Team
Napisano

Panowie taka piękna pogoda a wy w domu siedzicie... Wróciłem właśnie z tych Parowów Janinowskich. Świetna trasa, samopoczcie się polepszyło, a wieczorkiem na 8nastke. Może jeszcze się gdzieś wyjdzie.

Żaba mieliście pecha z tych rowerem, czyżby makrokesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...