Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pff... kiedy ja już się zdążyłam za Wami trochę stęsknić.

No, ale zobaczymy w środę jak będą prognozy wyglądać- teraz nie ma co.

Napisano

To ja zapraszam wszystkich forumowiczów na pokerka, jesli w 6m^2 się pomieścicie;p Ostatnio z alkor i minorkiem było cudownie:D

Napisano

Zależy jak definiujesz słowo przytulniej..w końcu chyba to przymiotnik od przytulania;p a przytulanie jest fajne:D

• Mod Team
Napisano

Na rozruszanie kości, rozpoczęcie sezonu ogniskowego chciałbym zaprosić chętnych na taką wycieczkę:

Cel: ognisko w Ldzaniu nad rzeką Grabią

Zbiórka: Retkinia, McDonalds, Wyszyńskiego/Retkińska

godzina: 9.30 (15 minut tolerancji) czwartek

Jak było poprzednio: klik1 klik klik3

Jak widać po zdjęciach i po średnich daleko nam do koksów robiących średnie po 30 km/h i więcej. Nastawiamy się na luźny wypad ze średnią oscylującą w granicy 20 km/h. Na obecna chwilę jadę ja z chickenową, moja siostra oraz Xanagaz, pewnie ekipa się powiększy o dodatkowe osoby. Trasy wybieramy szutrowe, omijamy asfalty (takie jest założenie). Jeżeli ktoś by nie miał siły wrócić do Łodzi, można wsiąść w pociąg w łasku lub kolumnie który podrzuci nas na kaliski.

Zapraszamy!

Napisano

Wiew, na ile sposobów można wg Ciebie zdefiniować 'przytulny'? :)

Pixon, mało strategicznie pod względem pogody... przynajmniej w kwestii ogniska. Chociaż dla mnie, a dokładnie moich psów, ważna jest tylko informacja na którą planujecie powrót?

• Mod Team
Napisano

Zapomniałem dopisać ważną część:

...o ile pogoda się poprawi to robimy taką trasę

Nie pamiętam jak to my wracaliśmy w ubiegłych latach, ale nie wcześniej jak na 16.

Napisano

Póki to nie będą okolice 19 to tragedii raczej nie ma- pytam bo nie miałby kto ich wyprowadzić, a tak sobie myślę że bym się przejechała.

A jak pogoda nie dopisze na ognisko ale będzie znośna do jazdy to macie jakąś alternatywę?

Napisano

Ja odpadam popołudniami do piątku. Praca. W weekend może coś się uda jak pogoda będzie.

A co do jazdy to ja znam tereny na wschód od Łodzi. Lekkie trasy turystyczne.

Napisano

Pojechał bym ale mam kolokwium o 10 :(

Alkor- bardzo dużo:) wszystko zależy od wyobraźni

Napisano

BTW ile bierzesz za "przejechanie się" twentyniner'em? Po lekturze kilku artykułów zapragnąłem zakupić sobie takie coś. Tyle że najbliżej można przetestować taki rower w Warszawie, w Łodzi oczywiscie nie ma szans.

W Piaście na Puszkina ostatnio byłem to wisiał na ścianie Giant Talon. Jak się spotkamy grupą pojeździć to pewnie więcej będzie takich co chcą zobaczyć 29 pod tyłkiem więc spoko.

• Mod Team
Napisano
A jak pogoda nie dopisze na ognisko ale będzie znośna do jazdy to macie jakąś alternatywę?

Pogoda na ognisko jest zawsze dobra, nieraz przyszło nam rozpalać nawet w zaspach śnieżnych. Gorzej jest tylko ze znalezieniem materiału do palenia. Jeżeli tylko pojedziemy to na pewno będzie ognisko. Jeżeli wystraszy nas pogoda tzn. mżawka, deszcz to po prostu siedzimy w domach.

• Mod Team
Napisano

jutro jest święto. Niby nie powinno być problemu w kolumnie z otwartym sklepem. Ja jednak wolę zabrać ze sobą kiełbasę jedną.

Pogoda się robi! :)

Napisano

Pogoda się robi coraz fajniejsza, a ja się czuję coraz bardziej chora.

W związku z tym nie mogłam dzisiaj pojechać poustawiać sobie pozycji na rowerze(poprzestawiałam i muszę teraz dograć) co wraz z ogólnym stanem zdrowia i tym, że nie ma szans żeby jutro ktoś w normalnych godzinach ogarnął psy powoduje, że niestety odpadam z wycieczki :bye2:

Ale może byśmy coś na sobotę dłuższego(circa 100km) ustawili, co?

//tak zakładam, ze mieszanka specyfików rodem z apteki będzie skuteczna//

Napisano

Chełm...300 km od łodzi...wczoraj o 23 sie dowiedziałem że muszę osobiście odebrać świstek, że odbywam prakyki;/ odpadam do poniedziałku;/

Napisano

Na jakieś 50 mogę Cię zabrać w piątek od rana bo planuję wyzdrowieć ale jeszcze nie szarżować;] przy czym niestety muszę wrócić do domu jakoś na 15 najpóźniej(koło 14 byłoby lepiej).

A jak dla mnie pogoda nie zapowiada się źle- szału nie ma, ale bez tragedii.

Napisano

Ja chętnie polatam z kimś po PKWŁ ze 2-3 godzinki. Mam czas w najbliższy piątek od 17tej i w weekend w dowolnych godzinach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...