Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Xanagaz powiedz kiedy, zakładać slicki? - Czy na spokojnie? Silenoz schab też się piszę? Co z resztą?

Napisano

To dopiero plan jest, asfaltow chcialbym unikac, ale wiadomo ze nie zawsze mozna, teraz pewnie 90% TdŁ to asfalt. Jezeli by sie znalezli chetni to mozna konkretnie nad trasa myslec.

Napisano

Rower oddalem do reklamacji gdyz panowie "serwisanci" stwierdzili ze wszystko jest ok.

Wstrzymam sie z komentarzem nt. sklepu do czasu az rower wroci od producenta.

Napisano

Każ im pod obciążeniem sprawdzić, to nie koniecznie musi być suport. Np u Tomka strzela sztyca. U mnie też kiedyś tak było, i długo myślałem że to suport, bo tak rytmicznie akurat jak się kręciło to strzelało.

Mogą to tez być pedały. Gwarancja będzie tak samo wyglądać, stwierdzą ze u nich nie strzela nic i tyle. Chyba, że dla świętego spokoju Ci zmienią wkład.

Napisano

Jak masz korby na kwadrat, to najpierw je odkrec i wyczysc jedne i drugie. Jesli stuk jest rownomierny i nie ma na niego wplywu (albo niewielki) nacisk na pedaly to poszlo lozysko w kasecie suportu.

Sent from my HTC Vision

Napisano

Suport, korby, pedały, sztyca, łańcuch na zębakach, łańcuch o przerzutkę, paradoksalnie kiera, mostek, jarzmo siodła- rama świetnie niesie odgłosy...

Pośpieszyłeś się z tą gwarancją. No, ale teraz to już musztarda po obiedzie- trzeba czekać.

Napisano

Co Ty tyle czasu w samych Łagiewach robisz? :huh:

Ja w ogóle zawsze jeżdżę w czwartek od rana też jakieś 4 godziny ale to dłuższe trasy niż sam las.

Napisano

Minor pokazał mi ostanio fajną trasę po lesie, coś tam pamiętam....potem można wyskoczyć na szosę w bliżej nie określonym kierunku.

10 na krancówce dawnej 3?

Napisano

Ja po lesie robię combosy szlaków:) mnie tam pasuje miejsce i czas ale zrobimy min. 50 kilometrów, prooooszeeee? I nie samymi asfaltami(wiem, mam wymagania:P)

Napisano

@alkor- po prostu celebruję jazdę, a nie tam jakieś łapu capu.Może być pińdziesiąt, możemy pojechać józefów, smardzew, malinka to na pn zachód od łagiew

Napisano

Ale to 50 to taki plan minimum-minimum, co? Dla mnie im więcej do tej ~14.30(bo jak pisałam na 15.00 to bym już na chacie chciała być, chociaż jakieś pół godziny później też przeżyję) zrobię tym fajniej:)

Tak marudzę bo mi się egzaminy zaczynają na poważnie to chce wyjeździć ile da rade póki mogę;]

Napisano

No, to jak ładnie nam się składa:)

Tylko jeszcze jedna rzecz- bo ja się pośpieszyłam stwierdzając, że miejsce mi pasuje- chodzi o krańcówkę Wycieczkowa-Warszawska, tak? :whistling:

Co za życie, w czwartek ma być chłodniej...a miałam sobie powyrównywać opaleniznę w rower:D

Napisano

Szosa... asfaltami chcesz wszystko, poza Łagiewnikami, cisnąć?

A w ogóle to masz jakiś pomysł na trasę czy kręcimy na spontanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...