Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Większość trasy to jest asfalt w teren nie chcę się pchać bo później bez wizyty na myjni się pewnie nie obejdzie :icon_confused:

Trasa oczywiście podlega negocjacji :P

Niedziela jak najbardziej mi pasuje podajcie tylko gdzie i o której robimy zbiórkę

Pozdro

Napisano

Jeżeli nie będzie padać... to się zabiorę, i w sumie wam też nie radzę w deszcz jechać, bo za zimno jest żeby można było moknąć.

Napisano

Widzimy się łagiewnicka/inflancka? czy wojska polskiego/brzeińska ? Ew twoja propozycja? Około 13?

Napisano

Witam

Jak pogoda dopisze i i nie będzioe padać zapraszam wszystkich chętnych na 13 na dołach

Jeśli bedzię pogoda za oknem taka jak w tej chwili ja się nigdzie nie wybieram

Pozdro

Napisano

Na dołach? Konkretnie? Pewnie pojadę.... Minor nie wyciągaj spraw prywatnych na wierzch.

Napisano

Ups... nie wiedziałem, że potrzeba wizyty u weterynarza/psychiatry jest tak osobista:P

EDIT//

Doły, ty nie z Łodzi to nie ogarniasz:P... skrzyżowanie Wojska Polskiego i Palki. A kolege znajdziemy nie martw sie:P

Napisano

Chcesz jechać.. brzezinską do nowosolnej aż? Hmmm jak dla mnie, jeżeli przejazd po tej ulicy... to średni udany i przyjemny sposób spędzania czasu.

Napisano

Jedziemy:P:P jedziemy:P:P jedziemy:P

Jak co roku, gdy zakładam ponownie licznik do roweru, uznaje sezon za oficjalnie otwarty.

Dodam tylko, że jak by ktoś nie wiedział... to chodzi o ten przystanek co się zatrzymuje, 81/87/64... w stronę M1.

@gach jak chcesz jechać, to podaj numer mi albo wiewowi... żebyśmy wiedzieli czy mamy czekać jak byś się nie pojawiła.

//EDIT Zaczęliśmy pisać tutaj, to tutaj kończymy. No i trasa zaplanowana to z całą pewnością nie jest XC.

• Mod Team
Napisano

Prośba, piszcie w tym temacie o planowanych wyjazdach/ wycieczkach. Nie zkładajcie nowych tematów.

Wiele osob w tym ja, ma ustawioną subskrypcję tego tematu. W wypadku jakiegoś zaplanowanego wyjazdu od razu wie co się dzieje i nie musi przekopywać całego podforum.

Napisano

Jak wyżej- doczytałabym wcześniej niż dziś to bym jechała;]

A tak z innej beczki- ktoś ma może czas na rower w poniedziałki do 13-14?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...