oleczek1988 Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Ćwiczenia ci pomagają ? ile bierze z wizytę i gdzie w Łodzi można go namierzyć? Jakieś namiary?
rebel Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 To było ładne parę lat temu, ja taki młody już nie jestem ;-), więc już zdążyłem zapomnieć i zachorować na coś innego :-)))))Wtedy miałem skrętny uraz wiązadeł, ZTCP była rehabilitacja i kriokomora. Kiedyś Synder przyjmował na Pietrynie teraz znalazłem go na Księżym Młynie tutaj http://www.cmkm.pl/ o ile google prawdę mówi... Po moich ostatnich przejściach z lekarzami doszedłem do wniosku, że jeśli nie jesteś "po znajomości" lub "za kasę" to jest bardzo duże prawdopodobieństwo, ze konowały zrobią Ci krzywdę. Dlatego nie oszczędzaj na zdrowiu.Powodzenia...
Nrv Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Masz Olek trochę info tutaj o obu: Synder: http://www.znanylekarz.pl/marek-synder/ortopeda/lodz Domżalski: http://www.znanylekarz.pl/marcin-domzalski/ortopeda/lodz U Domżalskiego za wizytę było chyba ok 100zł z tego co pamiętam ale już trochę czasu minęło więc mogło się zmienić. A co do tego co napisał wyżej rebel to faktycznie lepiej na zdrowiu nie oszczędzać, najlepszy przykład to moja ostatnia wizyta na pogotowiu o której Ci mówiłem (chyba).
Mod Team Pixon Napisano 4 Lutego 2012 Mod Team Napisano 4 Lutego 2012 Panowie koniec offtopu. Takie rzeczy to na pw.
wiew Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Ma ktoś ochotę jutro na przejażdżkę? Po 14-15. Miejsce dowolne, teren dowolny.
Xanagaz Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Dawno tutaj nie pisałem, ale widzę że ostatnio zrobił się duży ruch. Jestem członkiem nieformalnej grupy ogniskowo - pijackiej lubującej się w organizowaniu wypadów ogniskowych nad rzekę w okolicach Ldzania. Oczywiście piwko to wybór indywidualny. My zapewniamy bezbłędną znajomość trasy na włączonym autopilocie. Reszta we własnym zakresie. Drewno i rozpalanie można zostawićprofesjonalistom (mamy ich w grupie). Ldzań | Pixon.bikestats.pl Pixon Elita BS na wycieczce :] Zdjęcia na dole | Xanagaz Xanagaz Sigmie gratulujemy liczników | Xanagaz Xanagaz http://xanagaz.bikestats.pl/368642,Ognisko-w-Ldzaniu.html Zainteresowani mają czas do wiosny na podszlifowanie kondycji i metabolizmu alkoholu Ja już się nie mogę doczekać
Minor Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 I pod wpływem wracacie?;-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
Xanagaz Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Jasne, autopilot automatycznie załącza się nam pod wpływem
wiew Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Było nam tak dziś zimno że odwiedziliśmy dwukrotnie grzańca pod manu:) a potem batoniki boostera w body shopie:) no to autopilot był taki że nie wiedzieliśmy gdzie jechać
Minor Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Chce ktoś jutro pojeździć trochę? W okolicach 13-14? Po Lesie Łagiewnickim... pewnie Wiew się da wyciągnąć, są inni chętni? Cieplej się zrobiło troche:)
Mod Team Pixon Napisano 7 Lutego 2012 Mod Team Napisano 7 Lutego 2012 Ja już się nie mogę doczekać Ja też się nie mogę doczekać, szczególnie takiego błądzenia
wiew Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 ja ja !! jutro o 14 na wycieczkowej, krańcówka 3, Z2
gregluter Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 ja ja !! jutro o 14 na wycieczkowej, krańcówka 3, Z2 jaką trasą jedziesz ?? ja chętnie bym się dołączył
Minor Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 A jeżeli pytasz gdzie będziemy jechać, to zapewne gdzieś w las się zapuścimy.... dokładnych tras brak. Ale raczej nigdzie daleko nie odjedziemy.
gregluter Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 A jeżeli pytasz gdzie będziemy jechać, to zapewne gdzieś w las się zapuścimy.... dokładnych tras brak. Ale raczej nigdzie daleko nie odjedziemy. to mój pierwszy raz tej zimy. póki było ciepło często jeździłem po lesie łagiewnickim.
Minor Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Nie martw się, ja przy każdym wypadzie zaliczam min 1 glebę i marznę mocno:P I jakoś nadal żyje:) Dasz sobie radę. Kwestia tylko ile masz do nas do przejechania z tego Widzewa:)
wiew Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 no to masz okazje pośmigać w zimie:) ja się spóźnie bde 14:15-20. dopiero wstałem;/
Minor Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Czyli automatycznie, wiew jak zawsze przekłada spotkanie:) i zapraszamy o 14:15.
lycralodz Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 a jak nie to przełóż na 14:30 i nie bde na mnie:D ja będę na 14:00
Nrv Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Łoo, widzę że trochę się Was tutaj zbiera Jak się ociepli i podleczę przeziębienie to z chęcią dołączę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.