Żaba Napisano 14 Lipca 2005 Napisano 14 Lipca 2005 Bikerman , a może byś się przedstawił lub zarejestrował na forum :?: :cool: 8)
Lukaszeczek Napisano 20 Lipca 2005 Autor Napisano 20 Lipca 2005 Sobota - 30 lipca - godz. 11.oo/12.oo zbiórka przy pętli autobusu w Arturówku.Z Łukaszeczkiem będe miał kontakt na telefon i z Ecią również.Odbiorę ich jak się pojawią. Z imprezy rezygnujemy gdyby lało , dmuchało i w ogóle tsunami było. :twisted: Od tego posta tylko lista obecności dalej , bukować się wiara. :grin: No to sę odchaczam definitywnie, znaczy siem - bendem :grin:
Żaba Napisano 22 Lipca 2005 Napisano 22 Lipca 2005 No to już nas para jest , no i jeszcze moje młode będzie. :mrgreen:
Ecia Napisano 22 Lipca 2005 Napisano 22 Lipca 2005 My na razie też wyglądamy, że będziemy ... mamy nadzeję, że nasi zleceniodawcy okażą się miłosierni i to się w ostatniej chwili nie zmieni :-( ... Pozdrówko z zewnątrz :-) ...
Dinsdale Napisano 25 Lipca 2005 Napisano 25 Lipca 2005 Ja jeszcze nie mogę potwierdzić, na razie jest 50/50, nie wiem jak z wolnym czasem... Choć z drugiej strony, warto to rozważyć, jestem na forum relatywnie nowy, jeszcze się okaże że jakiś chrzest szykujecie czy coś... :wink: :lol:
diablos Napisano 27 Lipca 2005 Napisano 27 Lipca 2005 No ja tez sie pojawię tylko ze tyrke kończę o 13,.00 a wiec sie spotkamy po oficjalnym planowanym zlocie .. (co i jak zgadam sie z Piotrkiem {ZABA } będę ja i kumpel średnia wieku spadnie :mrgreen:
Pati Napisano 28 Lipca 2005 Napisano 28 Lipca 2005 A ja niestety pracuje :cry: ale mam nadzieje, ze jakies zdjecia ze zlotu beda Milej zabawy zlotowicze :wink:
Ecia Napisano 28 Lipca 2005 Napisano 28 Lipca 2005 Hej, hej - no, co jest, to my aż z Wawy zasuwamy, a Łodzianie się wycofują :cool: ?Choć na chwilę wpadnijcie, popołudniową porą, bo my wcześniej niż na 15.00 raczej nie dotrzemy ... Pozdrówko zapraszające (hehe, paradoks) :-) :-) :-) ...
Żaba Napisano 28 Lipca 2005 Napisano 28 Lipca 2005 Dla gapowiczów mogę dać nr telefonu na priva , to bedziemy się łapać jak dojedziecie.
Pati Napisano 29 Lipca 2005 Napisano 29 Lipca 2005 Jak mi sie uda zalatwic zastepstwo to na 100% bede mam nadzieje, ze zadne plany sie nie zmienily i godzina 12.-- jest aktualna?
Żaba Napisano 29 Lipca 2005 Napisano 29 Lipca 2005 Miejsce i godzina aktualna.Pogoda tylko cosik nie tego.Właśnie leje i nieźle dmucha.Położyło w tej chwili koło mnie dwa drzewa , takie coś z pietnastometrowe. :-( Gdyby tak sie utrzymało do jutra , to norma , że dla zachowania zdrowia w domciach zostajemy , a ustawimy inny termin. 8)
Ecia Napisano 29 Lipca 2005 Napisano 29 Lipca 2005 No, my już gotowi do startu, jutro raniutko ruszamy, chyba, że nawałnica będzie :twisted: . W razie czego jesteśmy w kontakcie, gospodarzu Żaba 8) ... Pozdrówko przed drogą :-) ...
Żaba Napisano 30 Lipca 2005 Napisano 30 Lipca 2005 No i odbyło się zlocisko.To może za dużo powiedziane , bo spotkanko było iście kameralne. Odmeldowali sie : Pati , Mrówa , Kijana , Diablos wraz z kolegą , Żaba ze świtą , Łukaszeczek (bez bika :-( ) i oczywiscie stolica w postaci Eci i Rycerza. Było trochę jazdy i trochę gatki.Pati i Diablos parę razy pstryknęli , więc może jakieś fotki na forum wpłyną.Teraz idziemy spać bo padamy , szczególnie dzielni Ecia i Rycerz.Respekt im za tą podróż do miasta Łodzi. 8)
Lukaszeczek Napisano 31 Lipca 2005 Autor Napisano 31 Lipca 2005 No niestety przyznaję się - nawaliłem z rowerkiem :sad: - mam nadzieję, że mnie nie wyklniecie :roll:. Niestety moje dzisiejsze plany, związane z rowerkiem szlag trafił, ale postanowiłem się pojawić. I warto było, bo bardzo miło było zobaczyć kilku użyszkowników w wersji live - miło było pogawędzić chwilkę. Szkoda tylko, że przedstwicieli Wawy nie spotkałem :cry: No nic, do końca tygodnia pozostanę czytający, aby w przyszłym tygodniu dołączyć do grona czynnie piszących. A teraz w końcu luluuuuuu... pozdro
Pati Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Ecia jak wam minela podroz powrotna do Wawy? Mam nadzieje, ze dojechaliscie cali i zdrowi i ze jeszcze mozecie siedziec na czterech literach Czekam na jakies info od was, pozdrowki
Żaba Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Ecia i Rycerz jeszcze nie pojechali , tak jakoś wyszło :grin: 8) Dopiero jutro , a w zasadzie dzisiaj startują.
diablos Napisano 1 Sierpnia 2005 Napisano 1 Sierpnia 2005 DOBRA CZAS NA FOTY :twisted: GRUPA RRR team .... DOBRA CZAS NA NA SZEGO MODA :-P CZAS NA SZKOŁE TRIALU :twisted: NASZE ROWERKI ...... Jutro dam 2 filmiki szkoła trailu ... c.d.n :grin: POzdrawiaM !
Dinsdale Napisano 1 Sierpnia 2005 Napisano 1 Sierpnia 2005 Po fotkach widać że raczej udane spotkanie. Ech, a mi się nie udało niestety dotrzeć... :? Mam nadzieję że będzie następny raz noi że wtedy się uda :wink:
Gość DIABLOSSS Napisano 4 Sierpnia 2005 Napisano 4 Sierpnia 2005 FILMIK > TRICKI DOWNLOAD FILMIK ! PLIKS SPAKOWANY WINRAREM www.winrar.pl
Ecia Napisano 4 Sierpnia 2005 Napisano 4 Sierpnia 2005 A my się na foty i na filmik nie załapaliśmy - więc, póki co, pozostajemy nadal anonimowi ... Rycerz-Widmo i Biała Dama na swych eterycznych rumakach :grin: ... Pozdrówko mgiełką tajemnicy osnute :-) ...
Żaba Napisano 4 Sierpnia 2005 Napisano 4 Sierpnia 2005 A te to co :?: :wink: http://shw.fotopages.com/6587206.html?noresize http://shw.fotopages.com/6587207.html?noresize
Ecia Napisano 4 Sierpnia 2005 Napisano 4 Sierpnia 2005 :lol: No proszę :mrgreen: ... Pozdrówko paparazzim :-) :-) :-) .
Lukaszeczek Napisano 8 Sierpnia 2005 Autor Napisano 8 Sierpnia 2005 Ecia, ale za to ja pozostaję w ukryciu
Żaba Napisano 31 Sierpnia 2005 Napisano 31 Sierpnia 2005 No to może jeszcze jedno podejście do wspólnego śmigania po Łagiewnikach :wink: :?: Jakiś wczesno wrześniowy terminik może , chyba już nie będzie problemików z "koloniami , działkami itp.." ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.