Crazyk Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 Może powinnaś jeździć z wyższą kadencją?
Majka Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 że niby mniejsze obciążenie, większa prędkość?
RAFI1784 Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 większa ilość obrotów korbą/ min
Violett Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 Witam.. jestem, nowa na tym forum, wlazłam przypadkiem.. A nogi rosną rosną... chcociaz ja nie narzekam..tylko miesnie wewnątrz ud hn... duze dość. Za to tyłek i biodra... ho ho nie narzekam bo bym sklamala.. Na rower wsiadłam bo spać nie mogłam.. i jakos tak sie buujać po miescie zaczełam a teraz jak narkotyk..
RAFI1784 Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 Witaj Violett, co do tematu nóg, no niestety przyznam się że o kadencji łatwiej mówić, ale gdy ma się do dyspozycji tylko górzysty teren, to kadencję nie jest czasem łatwo zmienić.. no a uda niestety tez mam rozbudowane i niby to problemem by nie było gdyby nie zakupy spodni...
Damiano Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 U mnie nogi bardzo schudły właśnie po paru wyjazdach w góry. Na początku jeździłem po płaskim ze względu na miejsce zamieszkania. Nogi schudły, ale nie aż tak bardzo. Spodziewałem się, że po wyjazdach w góry przybędzie trochę mięśni, jednak efekt okazał się odwrotny - nogi jeszcze bardziej schudły. Nie przejmuję się zbytnio takimi rzeczami, jednak byłem trochę zaskoczony tym faktem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.