Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie :) Nazywam się Robert i mam 36 lat. Mieszkam w Piekarach Śląskich. Od dwóch lat poruszam się na Kross Hexagon V4.

Napisano

Witam

Tomek, lat 27, z okolic Poznania, od 2009 roku rekreacyjnie śmigam na Giancie Terrago 3 (model 2009), raz więcej, raz mniej.

Z nadzieją na więcej od tego roku  :icon_cool:

Witam wszystkich bardzo serdecznie  :D

Napisano

Witam. Jestem Tomek, lat 29. W zeszłym roku odkurzyłem rower po 3 latach nieużywania. W tym zamierzam konkretnie pojeździć - jest ambicja na dojazdy do pracy 14km w jedną stronę. Śmigam póki co na leciwym modelu reklamującym niegdyś popularną markę piwa 10,5. Rower przeszedł w zeszłym sezonie genralny remont i obecnie jeździ się na nim całkiem przyjemnie.

Pozdr

Tom

Napisano

No dobra to i ja się przywitam,

Sie ma!

Jestem Robert, jestem rodowitym warszawiakiem. Wiek to 43 lata. Od 15 lat jestem związany z rowerem typu MTb... okresu dziecięco-młodzieżowego z rowerami PRLu nie licze. W swoim garażu posiadam 11 rowerów własnorecznie złożonych. Od 1999 r jeżdże na wyprawy rowerowe zarówno po Polsce jak i po Europie. Obecniem mam dużo czasu do pisania gdyż złamana noga nie pozwala mi na najmniejszą rowerową przejażdżkę.

To by było na tyle

A czego oczekuję po tym forum... to się z czasem okaże.

Napisano

Cześć,

Mam na imie Marcin i obecnie mieszkam w Gdyni, szukam też roweru miejskiego - MTB niestety się nie spisał i poszedl do ludzi :)

Napisano

Siema, 

mam na imię Karol, obecnie mieszkam w Dębicy, od października na 99% Kraków :)

Forum czytam już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz zakładam konto. 

Wakacje, to i biorę się znowu za jazdę na rowerze. Jeszcze trochę części do wymienienia i będzie jak na moje potrzeby ideał :) (rama Trek 8500, chyba 2007)

Napisano

Cześć, mam na imię Piotr i mieszkam w Mikołowie (ok. 20km od Katowic). To, że rower to moja pasja to chyba nie muszę tutaj pisać bo to oczywista sprawa ;) Na rowerze jeżdżę codziennie, choć aktualnie mój rower stoi w serwisie i już nie mogę bez niego wytrzymać... Jeszcze 2 dni i powrót do jazdy :D

Napisano

witam, mam na imię Łukasz, jestem ze Zgierza

po kilku latach przerwy zafundowałem sobie nowy rower Head Granger II 29er, który mam nadzieję pomoże mi się rozstać z kilkunastoma kilogramami

którymi obrosłem dzięki jeżdżeniu samochodem  :icon_cool:

Napisano

Cześć,

Mam na imię Sylwester. Mam 26 lat i pochodzę z Łodzi, chodź mieszkam od niej 11 km w spokojniejszym miasteczku :) Od niedawna jestem posiadaczem roweru Unibike Flite (2013), który zakupiłem celem rozpoczęcia przygody z XC oraz maratonami MTB. W tej chwili jestem na etapie testowania roweru w różnych warunkach i dostrajania go pod siebie. Zdążyłem już wymienić pedały na SPD i zakupić do nich odpowiednie obuwie Shimano M088. Przyznam, że trochę się ich obawiałem, ale po pierwszej jeździe w SPD ów lęk minał jak ręką odjął. Jeździ się w nich świetnie.

W tym sezonie planuję pokonać na nim dużo kilometrów zarówno w terenie jak i na asfalcie celem przygotowania się do maratonów MTB w przyszłym roku. 

Napisano

Witam wszystkich,

mam na imię Radek, mieszkam w niewielkiej miejscowości koło Drawska Pomorskiego. Jakieś 3 lata temu temu narodziło się we mnie prawdziwe zinteresowanie rowerem, jeżdżę na samodzielnie złożonym, stale modyfikowanym mtb.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam Wszystkich.

Jestem Michał. Mieszkam i smigam rowerem głównie po Łodzi i okolicach. Na forum jestem od wczoraj. Rowerem na "nowo" zacząłem jeździć w ubiegłym sezonie. Tak też kupiłem rower na próbę w celu sprawdzenia czy pasja do roweru powróci. No i teraz czuję to, że powróciła. Nie wyobrazam sobie wolnego czasu żeby nie jechać na jakąś nawet krótką przejażdżkę.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Witam wszystkich ;)

Nowy na forym, ale nie w temacie :)

Kraków i okolice to moje tereny, Trek 8900 to mój sprzęt ;)

Pozdrawiam.

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów

Nazywam się Paweł i mieszkam w małej przygranicznej miejscowości Braniewem zwanej. Forum czytam od prawie roku, ale teraz dopiero natchnęło mnie aby się zarejestrować. Na poważnie zacząłem jeździć w czerwcu zeszłego roku, długo nie pojeździłem, 6 sierpnia złamałem rękę, a leczenie zakończyłem dopiero w maju. Teraz wróciłem do treningów i jest coraz lepiej :thumbsup:  Pozdrawiam wszystkich! 

Napisano

Cześć :)

Nazywam się Agata i mam 20 lat. 

Uwielbiam rowery i jazdę konną. Dziwię się, ze tak późno zobaczyłam to forum.

Pozdrawiam !

Napisano

witam

mam na imię Łukasz mieszkam w Zgierzu okolice Łodzi

jeżdżę od ubiegłego sezonu ok 100km/tydz zdecydowanie równy asfalt

rower na początku był Kellys coach zamieniłem na  Kellys evox - jak dla mnie ok:)

Napisano

witam wszystkich!

Na imie mam łukasz, pochodze z płocka gdzie kręciłem swoje pierwsze kilometry w życiu. Później pojawił się samochód i na jakiś czas zapomniałem o rowerze ale w poprzednim roku postanowiłem powrócić do dawnej pasji. kupiłem rower (kellys viper 4.0) i wole jazde nim niż samochodem:) (jest mniej awaryjny). Mieszkam teraz w choszcznie (ze względu na prace) i zwiedzam okoliczne miejscowości, jest tu gdzie pojeździć. Na forum wszedłem bo mam ochote poczytać o swojej pasji a mam właśnie służbe i mi się nudzi. (jestem żołnierzem stąd te choszczno)

Napisano

Cześć :)

No to przyszedł czas abym i ja się w końcu przedstawił :) Marcin, lat 29, nie notowany, bez nałogów... Oj, to nie to forum :) Jeździć na rowerze zacząłem w zeszłym roku kiedy to wspólnie z żoną postanowiliśmy po wielu latach przerwy w jeżdżeniu kupić rowery. Nabyłem rower Specialized 29er RH, z którego na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony.

Pochodzę z Podlasia (okolice Siemiatycz). Obecnie na stałe mieszkam pod Warszawą i tutaj głównie jeżdżę. Nie ukrywam jednak, że prawdziwą radość z jazdy czerpię dopiero kiedy mam okazję pośmigać po bezdrożach podlaskiej wsi. Pozdrawiam.

Napisano

Witam!

Jestem Michał mam 32latka, pochodzę z Libiąża,  jeżdzę z reguły po powiecie Chrzanowskim i przyległych okolicach a jeżdzę od kąd pamietam! :)

Napisano

Witam.

Piotrek z Jeleniej Góry, lat 32...

Jestem w trakcie kupowania roweru dla siebie (Lazaro Integral V3 + blokada amortyzatora), żony (zapewne używana Gazella albo coś holenderopodobnego ;) ) oraz dwóch fotelików.

Plan jest taki aby oprócz przejażdżek rodzinnych rower wykorzystać do odzyskania kondycji i pomocy w pozbyciu się brzuszka nabytego podczas szefowania firmie ;)

Jeśli starczy samozaparcia i czasu (w tygdniu dostępne mam godziny między 21:00 a 6:00...) to może coś z tego wyjdzie.

Pozdrawiam wszystkich! :D

P.S.

Do tej pory Forum bardzo mi pomogło w poszerzeniu wiedzy rowerowej i w wyborze pojazdu. Dzięki!

Napisano

Witam, mam 22 lata mieszkam w okolicach Bielska-Białej i niedawno znów zacząłem kręcić po kilku latach przerwy :)

Jacek.

Napisano

Witam wszystkich pozytywnie "zakręconych" forumowiczów. 

Rejestrowałem się tu co prawda rok temu, ale zaglądałem tu sporadycznie. Ostatnio sporo się zmieniło, bo i mam więcej czasu na rower oraz forum.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...