Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powitać,

jak kolega wyżej, również zaczynałem na reksiu :icon_cool: Ba! Mam go jeszcze w piwnicy w pełnym oryginale i zabieram się bardzo powoli do jego odrestaurowania.

Ale do rzeczy, zaczynam właśnie z kumplem zabawę w lekkie zjazdy, a rower mam 12 letni do jazdy raczej po płaskim, więc pęka co może. Oś suportu(na kwadrat :wallbash: ), ośki kół, przedni oryginalny amortyzator(już wymieniłem na najtańszego suntoura XCM), rama jest Cro-Mo więc liczę że jednak nie pęknie. Chcę dojeździć jakoś do końca roku na nim i na następny kupić coś do enduro czy lekkiego fr.

Pozdrawiam.

Napisano

Cześć, jestem Carlos. Użytkownicy EMTB będą mnie pewnie kojarzyć :) Gdynianin z Krakowa. Jeżdżę przede wszystkim tzw. Enduro, trochę bardziej w kierunku "FR" niż "AM" (chociaż lubię też trochę poszosować, a kiedyś startowałem w maratonach - przeszło mi na szczęście :) ), spotkać mnie można to w Beskidach, to w Krakowie, czasami też w Trójmieście...

Ujeżdżam Haro X1, którego opisałem tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/48856-haro-exotic-racing-team/page__pid__893147#entry893147

Napisano

Witam. Długo już czytam to forum, więc postanowiłem w końcu dołączyć do społeczności jako osoba pisząca. Rowerem na "poważnie" jeżdżę dopiero od zeszłego roku, głównie na crossie a niedługo coś co będzie tworem zbliżonym do szosy ;) Główne tereny po których jeżdzę to Bydgoszcz i okolice. Pozdrawiam

Napisano

Witam Nazywam się Dominik 18 lat, mieszkam w małym miasteczku Łomianki(mazowsze) użytkownik makrokesza zakupionego 2008 w decatlonie. Rower towarzyszy Mi od dzieciństwa. Konto założone w celu pozyskania większy informacji na tematy związane z rowerem.

Pozdrawiam

Dominik

Napisano

Witam!! Na imię mam Krzysiek , jestem z Lubania (woj.dolnośląskie).Rowerem jeżdże od dawna i właśnie powróciłem po około 2 letniej przerwie - pełen sił i zapału.Pozdrawiam :icon_wink:

Napisano

Witam wszystkich!

Rowerem jeżdżę od zawsze (czyli to już 23 lata), tylko sprzęt co kilka lat inny :) Aktualnie marka Schwinn, z której jestem bardzo zadowolony.

Jestem z Poznania, jeśli ktoś miałby ochotę na wspólną wyprawę zapraszam franek_7@o2.pl Szczególnie mile widziana płeć piękna.. :D

Napisano

Cześć wszystkim. Mam na imię Jachu, lat 26, Poznań. Na razie roweru brak, ale przymierzam sobie sprawić w sierpniu jakiś i zacząć regularne jazdy. Do pracy, za miasto na weekend itp. Na forum trafiłem żeby się czegoś dowiedzieć, bo jestem raczej zielony w temacie. Mam nadzieję że uzyskam tu jakąś pomoc w wyborze roweru. Pozdrawiam!

Napisano

Jeszcze mnie tu ni było :D

Adam, lat 20, Bytom. Na co dzień śmigam na bmxie w lokalnym skateparku, chociaż na streecie też czasami goszczę. Aczkolwiek na to forum trafiłem, głównie na moją "dojazdówkę".Złożona po najniższym koszcie: mtb ze sztywnym, 7 biegami jednym hamulcem i wąską kierownicą.

Kontakt gg: 4589001

Napisano

Wojtek, lat 26, Poznań. Kiedyś śmigałem trochę na XC, ale przesiadłem się na cztery kółka. Obecnie 8 lat i 20kg później chcę powrócić do rowerowego szaleństwa (na tyle, na ile można szaleć po złamaniu kręgosłupa) :D A zatem witam i pozdrawiam.

Napisano

Hej wszystkim,

Michał, 29 lat, Warszawa. Obecnie mój rower to Giant, używany niestety głównie do jazdy po mieście, z kilkoma w roku wypadami w góry. Wolałbym odwrócić te proporcje;)

Pozdrawiam!

Napisano

Witam was rowerzysci! :D Jestem Adam, 21, z Zawadzkiego (niedaleko Opola). Swojego Fuji Sunfire mam kilka dobrych lat ale dopiero od niedawna zaczalem jezdzic wiecej (musze schudnac :P) Poki co najwiekszy przebyty dystans to ok. 50km. Pozdrawiam ;)

Napisano

To i ja się przywitam

Mam na imię Marek, mieszkam w Krakowie. Na rowerze jeżdżę od tak dawna, że nie pamiętam. Na góralu od 15 lat, ale niestety od paru jakby trochę mniej, choć w tym sezonie coś mnie znów zakręciło i znów jeżdżę więcej rowerem niż samochodem.

Mój sprzęt to stary dobry i prawie niezniszczalny Trek 800 z 1996 roku :)

Na rowerze jeżdżę sam, ale za 2-3 lata będzie mnie można spotkać w trasie z moją latoroślą.

Napisano

Powitoł

Noworejestrowany, czytam już jakiś czas :)

Nie mam roweru (uwierzycie? :) ) ale kluje się pomysł budżetowego paratreka na bazie stalowej ramy rometa więc na razie sępię informacji i może co jakiś czas zahaczę Kolegę/Koleżankę na bazarze o jakąś część :D

Moje główne zainteresowania pozostawię na razie sobie (wszystko legalne :) ). Z czasem i tak wyjdą :)

Bytuję w Krakowie (NH), a w weekendy zwykle "na łonie" w Sułkowicach/Myślenicach.

Dziękuję pięknie za uwagę i jeszcze piękniej za to forum :D

Rafał

Napisano

Witam,

jestem Kuba z małej wsi Lecka. Na kalendarzu stuknelo juz 17 lat. Na rowerze jezdze odkad pamietam, na poczatku byl jakis rwr na komunie z tego co pamietam to Arkus, potem rwr wlasnego pomyslu na ramie Arkusa która zmodyfikowalem na ile tylko bylo to mozliwe. Teraz zakupilem Kellys Alpina Eco M20 i smigam dalej.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i zapalonych rowerzystów :D

Napisano

Czesc !! :)

Jestem Mateusz.. :)Mieszkam w Rzeszowie.... Moja przygoda zaczęła się w 3 klasie podstawówki.. :) od tego ze raz pojechałem z kol do lasu a tam zobaczyliśmy skocznie no i ryzyk fizyk :D Skakaliśmy jak popadło:D jeszcze na rowerze z komunii z widelcem sztywnym xD no i jakoś mnie wciągło.. :) Teraz jeżdżę na przerobionym składanym rowerze :D

Cały czasz szlifuje Skocznie :) No i DH :)

Monza mnie spodkac na Białej i Słocinie :PP

Napisano

Mieszkam w Warszawie, a forum czytałem do tej pory z ukrycia.

Od 2008 roku po dłuższej przerwie wróciłem do rowerowania. Na początku miało to być jeżdżenie z psem po parku, jednak po udziale w firmowym rowerowym pikniku i poczuciu nutki rywalizacji zamieniło się w coś więcej. W 2008 wystartowałem w pierwszym górskim maratonie u Golonki. Była to Szczawnica dystans mega. Po pewnych trudnościach zerwanie łańcucha, haka oraz walki z własnym brakiem wytrenowania dojechałem po ok. 6,5h do mety Tak rozpoczęła się moja przygoda i nowa pasja, która trwa do dziś. Obecnie mam już kilka sezonów startów, kilkanaście maratonów oraz parę tysięcy kilometrów na siodełku.

W 2011 roku zostałem koordynatorem Teamu Rowerowego z ramienia swojej firmy. W skrócie polega to na namawianiu pracowników do regularnych startów w marathonch u Golonki i Zamany. Nadal jeżdżę Kross’em Level A4 którego zakupiłem w 2008 roku do jazdy z psem po parku(została już tylko rama i przedni amortyzator reszta już zmieniona:), ale szykuję Sobie też starą 20-letnią polską szosę do jazdy na co dzień do pracy. Co ciekawe szosa po zakupie nie zrobiła ani jednego kilometra-wisiała w piwnicy.

Mój target na najbliższy czas to wciągnięciem do rowerowania Swojej dziewczyny Beaty. Pierwszy krok zrobiony rower już wyregulowany i nasmarowany;)

Napisano

Witajcie!

Jestem Pioterem z Opola mam latek 19 i zbieram na dwa koła :)

Na forum zawitałem by sięgać po porady i zdobywać doświadczenie,

lecz mam nadzieję, że sam kiedyś będę mógł tutaj komuś mądrym postem pomóc w problemie.

Napisano

Witam serdecznie Bikerów

Piszę jako nowy a czytam na bieżąco

Mam 38 lat i Krossa Level A6 żonka też ma A6 a dziecki A2 czyli rodzinka świrnięta :)

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!

Konto mam od dawna, ale tylko do czytania, czas się w końcu pojawić i przywitać!

Ujeżdżam Unibike Evolution 2009, ale chyba czas na zmiany.

Styl jazdy raczej rekreacyjny.

pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów:) Jestem Ala :D:) Mam 18 lat, oszalałam na punkcie roweru po długiej przerwie i od razu sobie kupiłam i codziennie spędzam na forum kilka godzin i zagłębiam się dokładnie we wszystko co najważniejsze:) naprawdę jestem wdzięczna bo już mi kilka razy w ciągu tych dni forumowicze pomogli :) Jesteście niesamowici :) Dziękuję i mam nadzieję, że niedługo już ja będę mogła pomagać innym :]

Napisano

Witam jestem Jakub, na rowerze jeżdżę już kilka lat. Cały czas poszukuje tego właściwego roweru, więc ciągle coś zmieniam. Obecnie corratec superbow team. Pozdrawiam wszystkich na forum :thumbsup:

Napisano

Witam wszystkich mam 24 latq jestem z Jeleniej Góry, obecnie studiuje we wrocławiu.. pasje? mhy.. motocykle motocykle... i rowery :)

rower... Giant VT1

Napisano

Witam wszystkich nazywam się Kuba mieszkam koło Świdnicy chodzę do gimnazjum, moja pasja oczywiście rower jak mi coś nie działa w rowerze idealnie to mogę przy tym siedzieć cały dzień dopóki nie będzie ok.

Mój rower góral samoróbka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...