z0nq Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Powitać, jak kolega wyżej, również zaczynałem na reksiu Ba! Mam go jeszcze w piwnicy w pełnym oryginale i zabieram się bardzo powoli do jego odrestaurowania. Ale do rzeczy, zaczynam właśnie z kumplem zabawę w lekkie zjazdy, a rower mam 12 letni do jazdy raczej po płaskim, więc pęka co może. Oś suportu(na kwadrat ), ośki kół, przedni oryginalny amortyzator(już wymieniłem na najtańszego suntoura XCM), rama jest Cro-Mo więc liczę że jednak nie pęknie. Chcę dojeździć jakoś do końca roku na nim i na następny kupić coś do enduro czy lekkiego fr. Pozdrawiam.
carlos40i4 Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Cześć, jestem Carlos. Użytkownicy EMTB będą mnie pewnie kojarzyć Gdynianin z Krakowa. Jeżdżę przede wszystkim tzw. Enduro, trochę bardziej w kierunku "FR" niż "AM" (chociaż lubię też trochę poszosować, a kiedyś startowałem w maratonach - przeszło mi na szczęście ), spotkać mnie można to w Beskidach, to w Krakowie, czasami też w Trójmieście... Ujeżdżam Haro X1, którego opisałem tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/48856-haro-exotic-racing-team/page__pid__893147#entry893147
ksiadznarowerze Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Witam. Jestem ksiedzem z parafii znajdujacej sie na podkarpaciu. Poruszam sie GSXR. Pozdrawiam, niech Bog bogoslawi Wasze opony!
Neider Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Witam. Długo już czytam to forum, więc postanowiłem w końcu dołączyć do społeczności jako osoba pisząca. Rowerem na "poważnie" jeżdżę dopiero od zeszłego roku, głównie na crossie a niedługo coś co będzie tworem zbliżonym do szosy Główne tereny po których jeżdzę to Bydgoszcz i okolice. Pozdrawiam
Libr Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Witam Nazywam się Dominik 18 lat, mieszkam w małym miasteczku Łomianki(mazowsze) użytkownik makrokesza zakupionego 2008 w decatlonie. Rower towarzyszy Mi od dzieciństwa. Konto założone w celu pozyskania większy informacji na tematy związane z rowerem. Pozdrawiam Dominik
krzysiek242 Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Witam!! Na imię mam Krzysiek , jestem z Lubania (woj.dolnośląskie).Rowerem jeżdże od dawna i właśnie powróciłem po około 2 letniej przerwie - pełen sił i zapału.Pozdrawiam
Adasko88 Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Witam wszystkich! Rowerem jeżdżę od zawsze (czyli to już 23 lata), tylko sprzęt co kilka lat inny Aktualnie marka Schwinn, z której jestem bardzo zadowolony. Jestem z Poznania, jeśli ktoś miałby ochotę na wspólną wyprawę zapraszam franek_7@o2.pl Szczególnie mile widziana płeć piękna..
Jachu121 Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Cześć wszystkim. Mam na imię Jachu, lat 26, Poznań. Na razie roweru brak, ale przymierzam sobie sprawić w sierpniu jakiś i zacząć regularne jazdy. Do pracy, za miasto na weekend itp. Na forum trafiłem żeby się czegoś dowiedzieć, bo jestem raczej zielony w temacie. Mam nadzieję że uzyskam tu jakąś pomoc w wyborze roweru. Pozdrawiam!
AdamPay1 Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Jeszcze mnie tu ni było Adam, lat 20, Bytom. Na co dzień śmigam na bmxie w lokalnym skateparku, chociaż na streecie też czasami goszczę. Aczkolwiek na to forum trafiłem, głównie na moją "dojazdówkę".Złożona po najniższym koszcie: mtb ze sztywnym, 7 biegami jednym hamulcem i wąską kierownicą. Kontakt gg: 4589001
bubupn Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Wojtek, lat 26, Poznań. Kiedyś śmigałem trochę na XC, ale przesiadłem się na cztery kółka. Obecnie 8 lat i 20kg później chcę powrócić do rowerowego szaleństwa (na tyle, na ile można szaleć po złamaniu kręgosłupa) A zatem witam i pozdrawiam.
ghostML Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Hej wszystkim, Michał, 29 lat, Warszawa. Obecnie mój rower to Giant, używany niestety głównie do jazdy po mieście, z kilkoma w roku wypadami w góry. Wolałbym odwrócić te proporcje;) Pozdrawiam!
kolarz1238211 Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 witam Marcin 16 lat jestem z krakowa kocham rower i jazdę na nim od niedawna cieszę sie nowym sprzetem pozdrawiam.
rapen Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Witam was rowerzysci! Jestem Adam, 21, z Zawadzkiego (niedaleko Opola). Swojego Fuji Sunfire mam kilka dobrych lat ale dopiero od niedawna zaczalem jezdzic wiecej (musze schudnac ) Poki co najwiekszy przebyty dystans to ok. 50km. Pozdrawiam
marekw Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 To i ja się przywitam Mam na imię Marek, mieszkam w Krakowie. Na rowerze jeżdżę od tak dawna, że nie pamiętam. Na góralu od 15 lat, ale niestety od paru jakby trochę mniej, choć w tym sezonie coś mnie znów zakręciło i znów jeżdżę więcej rowerem niż samochodem. Mój sprzęt to stary dobry i prawie niezniszczalny Trek 800 z 1996 roku Na rowerze jeżdżę sam, ale za 2-3 lata będzie mnie można spotkać w trasie z moją latoroślą.
porcelanowy Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Powitoł Noworejestrowany, czytam już jakiś czas Nie mam roweru (uwierzycie? ) ale kluje się pomysł budżetowego paratreka na bazie stalowej ramy rometa więc na razie sępię informacji i może co jakiś czas zahaczę Kolegę/Koleżankę na bazarze o jakąś część Moje główne zainteresowania pozostawię na razie sobie (wszystko legalne ). Z czasem i tak wyjdą Bytuję w Krakowie (NH), a w weekendy zwykle "na łonie" w Sułkowicach/Myślenicach. Dziękuję pięknie za uwagę i jeszcze piękniej za to forum Rafał
karambol Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Witam, jestem Kuba z małej wsi Lecka. Na kalendarzu stuknelo juz 17 lat. Na rowerze jezdze odkad pamietam, na poczatku byl jakis rwr na komunie z tego co pamietam to Arkus, potem rwr wlasnego pomyslu na ramie Arkusa która zmodyfikowalem na ile tylko bylo to mozliwe. Teraz zakupilem Kellys Alpina Eco M20 i smigam dalej. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i zapalonych rowerzystów
Grace Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Czesc !! Jestem Mateusz.. :)Mieszkam w Rzeszowie.... Moja przygoda zaczęła się w 3 klasie podstawówki.. od tego ze raz pojechałem z kol do lasu a tam zobaczyliśmy skocznie no i ryzyk fizyk Skakaliśmy jak popadło:D jeszcze na rowerze z komunii z widelcem sztywnym xD no i jakoś mnie wciągło.. Teraz jeżdżę na przerobionym składanym rowerze Cały czasz szlifuje Skocznie No i DH Monza mnie spodkac na Białej i Słocinie :PP
Vito84 Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Mieszkam w Warszawie, a forum czytałem do tej pory z ukrycia. Od 2008 roku po dłuższej przerwie wróciłem do rowerowania. Na początku miało to być jeżdżenie z psem po parku, jednak po udziale w firmowym rowerowym pikniku i poczuciu nutki rywalizacji zamieniło się w coś więcej. W 2008 wystartowałem w pierwszym górskim maratonie u Golonki. Była to Szczawnica dystans mega. Po pewnych trudnościach zerwanie łańcucha, haka oraz walki z własnym brakiem wytrenowania dojechałem po ok. 6,5h do mety Tak rozpoczęła się moja przygoda i nowa pasja, która trwa do dziś. Obecnie mam już kilka sezonów startów, kilkanaście maratonów oraz parę tysięcy kilometrów na siodełku. W 2011 roku zostałem koordynatorem Teamu Rowerowego z ramienia swojej firmy. W skrócie polega to na namawianiu pracowników do regularnych startów w marathonch u Golonki i Zamany. Nadal jeżdżę Kross’em Level A4 którego zakupiłem w 2008 roku do jazdy z psem po parku(została już tylko rama i przedni amortyzator reszta już zmieniona:), ale szykuję Sobie też starą 20-letnią polską szosę do jazdy na co dzień do pracy. Co ciekawe szosa po zakupie nie zrobiła ani jednego kilometra-wisiała w piwnicy. Mój target na najbliższy czas to wciągnięciem do rowerowania Swojej dziewczyny Beaty. Pierwszy krok zrobiony rower już wyregulowany i nasmarowany;)
poiter Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Witajcie! Jestem Pioterem z Opola mam latek 19 i zbieram na dwa koła Na forum zawitałem by sięgać po porady i zdobywać doświadczenie, lecz mam nadzieję, że sam kiedyś będę mógł tutaj komuś mądrym postem pomóc w problemie.
Boford Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Witam serdecznie Bikerów Piszę jako nowy a czytam na bieżąco Mam 38 lat i Krossa Level A6 żonka też ma A6 a dziecki A2 czyli rodzinka świrnięta Pozdrawiam
darek05 Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Konto mam od dawna, ale tylko do czytania, czas się w końcu pojawić i przywitać! Ujeżdżam Unibike Evolution 2009, ale chyba czas na zmiany. Styl jazdy raczej rekreacyjny. pozdrawiam
bandziorekalus Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów:) Jestem Ala :) Mam 18 lat, oszalałam na punkcie roweru po długiej przerwie i od razu sobie kupiłam i codziennie spędzam na forum kilka godzin i zagłębiam się dokładnie we wszystko co najważniejsze:) naprawdę jestem wdzięczna bo już mi kilka razy w ciągu tych dni forumowicze pomogli Jesteście niesamowici Dziękuję i mam nadzieję, że niedługo już ja będę mogła pomagać innym :]
supersam Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Witam jestem Jakub, na rowerze jeżdżę już kilka lat. Cały czas poszukuje tego właściwego roweru, więc ciągle coś zmieniam. Obecnie corratec superbow team. Pozdrawiam wszystkich na forum
mm8255 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Witam wszystkich mam 24 latq jestem z Jeleniej Góry, obecnie studiuje we wrocławiu.. pasje? mhy.. motocykle motocykle... i rowery rower... Giant VT1
milosnikrowerow Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Witam wszystkich nazywam się Kuba mieszkam koło Świdnicy chodzę do gimnazjum, moja pasja oczywiście rower jak mi coś nie działa w rowerze idealnie to mogę przy tym siedzieć cały dzień dopóki nie będzie ok. Mój rower góral samoróbka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.