Josiv Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Witam, zarejestrowałem się dawno ale bardzo dawno już nie zaglądałem na szczęście konto przetrwało, w takim razie nadrabiam i Witam się, czas częściej tutaj pisać A co MTB to konkretnie i prosto: kocham wyścigi na orientację.
kugu Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Witam :0 Jestem kamil mam 25 lat jeżdzę na Freeride ... hmm co więcej mogę napisać Trafiłem tu przez przypadek
kolo1 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Witam Wszystkich Forumowiczów ! Mam na imię Wojtek i jestem ze Stalowej Woli - latek 35 . Sprzęt jaki używam to w zasadzie "składaczek " na ramie szwajcarskiej "Mondia" , osprzecie LX , amortyzatorze Rock Shox , koła Mavic na piastach LX. Pozdrawiam .
kracik Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Witam!! Jestem grzegorz --rower to moja pasja:)))) a teraz chcę kupić tylko nie wiem z czego go złożyć CUBE ---poradzciee:))))
gosh Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 helou;) jestem Magda 26 lat, mieszkam od niedawna na Pomorzu- mało kogo tu znam, więc liczę że forum pomoże mi znaleźć jakiegoś towarzysza/ kę do wspólnych wypadów nad morze (jakieś 30km od mojego miejsca zamieszkania;) rower od zawsze był moim konikiem kilka poważniejszych wypraw mam już za sobą- przez ostatnie 3,5roku nieco zaniedbałam hobby gdyż spełniałam się jako matka;) jeżdzę na Giant sierra.
myan Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 No to i ja się przedstawie Mam 15 lat, jestem z Lublina. Od niedawna zakochałem się w rowerach(szczególnie szosowych - lecz takieog jescze nie posiadam) Zarejestrowałem się tutaj, żeby znaleźć dogodne trasy w Lbn i dowiedzieć się więcej o kolarstwie. Tak więc Pozdro
krazen Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Dzień dobry Jestem Łukasz, mam 22 lata i pochodzę z okolic Warszawy. Przyłapałem się na posiadaniu 3 rowerów MTB, więc chcę się pozbyć w dwóch i w to miejsce kupić jakąś szosówkę, bo najwięcej jeżdżę właśnie po asfalcie i tak sobie pomyślałem, że można to robić sprawniej. Z resztą i tak nie da się jeździć trzema rowerami na raz Rejestracja na forum ma mi ułatwić spełnienie tych niecnych zamiarów. Pozdrawiam!
Anjaa Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Mam na imię Ania, mam 24 lata, jestem z Warszawy i witam wszystkich serdecznie
rafalgruszka Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 witam Mam na imię Rafał i od 3 miechów śmigam na northtec'ku cayon z dużumi upgrade'ami rafal
Duda Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek i obecnie mieszkam we Wrocławiu. Na rowerze nie jeździłem jakieś 7 lat. Dwa tygodnie temu kupiłem rower, bo miałem dość płaczu pod dystrybutorem na stacji. Jazda zaczyna mi się podobać bardziej niż się tego spodziewałem.
mih88z Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam wszystkich! Mam na imię Michał i jestem z Zamościa. Obecnie mieszkam w Lublinie. Jazda na rowerze od zawsze była dla mnie interesująca i poświęcałem tej pasji sporo czasu. o tej pory poruszałem się rowerem o nazwie Gary Fisher model: Tarpon, a wczoraj zakupiłem na allegro klasyka szosówkę Kettler'a. Czekam z niecierpliwością na sprzęt i zaczynam sezon Pozdro
Aligatorek Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam Wszystkich. Nazywam się Adam (Aligatorek). Rower mój zwie się Arcus Delta MTB, posiadam go od nowości ok 6-7 lat. Używałem go sporadycznie. Jednak w tym roku śmigam nim prawie codziennie do pracy/sklepu/w weekendy. W związku z tym pojawiły mi się zainteresowania rowerowe i aspekty techniczne. Z tego powodu postanowiłem się tutaj zarejestrować aby dowiedzieć się czegoś więcej o rowerach/technice/tuningu. Będę raczej czytającym niż piszącym użytkownikiem forum. Pozdrawiam. Adam.
krystian2632 Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Jestem młody, bo dopiero 18 lat na karku. Krystian się nazywam. Na rowerze jeżdżę od kilku lat, obecnie moim wybrańcem jest Hercules Icona z 2010 roku, wcześniej jeździłem na szosie Winora na SH 105 i kółkach z Campy, lecz teraz muszę ją sprzedać. Pozdrawiam.
kreciastyy Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam wszystkich, mam na imię Konrad. Na rowerze od zawsze, od niedawna mam nowego crossa i myślę o jakiś zawodach dlatego szuka informacji na forum. Pozdrawiam
Alegre Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Witam. Na imię mi Krzysiek. Rocznik 88 Mieszkam w Siemianowicach Śl. Od niespełna dwóch miesięcy mam nowy rower (MBike Renegade 0.3), więc teraz w końcu mam na czym jeździć. Wcześniej byłem w posiadaniu roweru z Tesco, choć nie powiem spisywał się bardzo dobrze nawet i w górach, aż w końcu po kilku latach stał się niebezpieczny. Bardziej interesuje mnie jazda w terenie niż po asfalcie. Dziennie jeżdżę na rowerze na uczelnie, choć teraz zaczęła się sesja, ale przynajmniej będzie więcej czasu na jakieś wyprawy Pozdrawiam =]
ElDiablo Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 No to pora się przywitać. Sebastian - takie imię mi nadano, jestem z pod Warszawy, rozerwany między Ząbki i Legionowo. Do niedawna mało czasu było na jazdy, teraz wkręciło mnie to i czuję się z tym całkiem dobrze. Pozdrawiam
RybekZKlanu Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Witam. Mateusz - 15 lat, Pruszkow Od tygodnia jezdze na Krossie level a2, z problemami (zebatka krzywa i na gware musze odeslac). Do tej pory jezdzilem na damce BTwin W wakacje rok temu robilismy ok. 40km dziennie. po zimie troche mniej ale tez sporo Pozdrawiam
Pacmen_89 Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Też się przywitam ponownie ;P o temat klubowy zahaczyłem to i tu Przerwę z forum miałem, nie wiem na ile to było, na dwa lata chyba ;/ a rowerem też się tyle nie śmigało ale może się to zmieni znowu. Pozdro
Pawel2700 Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Witam serdecznie, jestem Paweł z Bielska-Białej, miałem kiedyś konto na tym forum ale pewnie zniknęło Pozdrawiam i zapraszam w Beskidy
Linkas Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Nieco spóźnione powitanie ale dopiero teraz znalazłem ten temat. Jestem Łukasz z Warszawy. Po robieniu coraz dłuższych wypraw i coraz lepszych czasów na rowerze trekkingowym przymierzam się do kolarki.
NanoRurka Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Witam serdecznie. Jestem cyklistą na poziomie więcej niż amator do profesjonalisty brakuje (pieniędzy też). Na forum przybywam w celu zdobycia wiedzy o swojej największej pasji.
Hruppo Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Witam Witam Damian Chałupka z Białej (koło Prudnika) jak na razie 3 sezony w Amatorskim CX
marcin0218 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Witam Marcin 28 lat Planuję zakupić własnie rower Może mi powiecie w jakim dziale mogę wrzucic 4 linki z rowerami jakie mnie interesują aby specjaliści podpowiedzieli który lepszy?
damianEr Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Heloł ! Witam wszystkich Mam na imię Damian i jestem z Kotliny Kłodzkiej (południowo-zachodni region Polski - wymarzone tereny do MTB ) Moja przygoda z rowerem zaczęła się 24 lata temu ... Najpierw Reksio potem Pelikan , a jeszcze później BMX - w owych czasach marzenie wszystkich 8 latków. W 3 kl. szkoły podstawowej wygrany wyścig osiedlowy , co zaowocowało wstąpieniem do klubu GKS Piast Nowa Ruda.Od tego momentu rower towarzyszył mi już nierozłącznie...Połykane tysiące km rocznie , wyścigi... I tak przez 10 kolejnych sezonów.Potem dłuuuga , kilkuletnia przerwa , która była chyba po to , by po czasie znów stać się nosicielem cyklozy... Co tu dużo mówić - po prostu - rower towarzyszy mi od zawsze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.