Qamal Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Gratuluje jeszcze mogłeś zdjęcie tutaj zapodać jak będziesz miał A ja dziś wyczyściłem łańcuch bo ciągle pada ;/
detonator Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Porządek w warsztacie zrobiłem Pełno było śrubek, dętek i innych klamorów. Jutro zabieram się za serwis tłumika MC. Dziś dostałem szczypce segera a jutro ma dojść kluczyk imbusowy 1,5 mm, który mi jest potrzebny do rozebrania tłumika.
evo07 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 po dwóch dniach przerwy 45km i powrót w deszczu:) jest już zdecydowanie jesiennie
Toluz Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Dziś przeskoczyłem step upa z tripla jakieś 2 metry lotu i dobrze wyczyśćiłem i przesmarowałem amortyzator i wszystkie(no prawie wszystkie)części w rowerze
afly Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Rozumiem, że abus wygrał ? ... Tak, Abus wygrał na szczęscie, ale zapięcie przyszło we wtorek a próba kradzieży w niedziele (dobrze że linką nie był przypięty jak wcześniej), trochę to boli ponieważ zamek jest lekko uszkodzony, trochę go przeczysciłem (sporo jakiego smaru był,oa w środku + jakieś opiłki), klucz wchodzi lepiej, ale znowu na siłe musze go wyciągać .... Dziś 15km - za zimno było.
evo07 Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 dziś 75km głównie w deszczu i leśnym błocie:D niestety rower się nie 'umył' po ostatnim błotnym wypadzie, wygląda jeszcze gorzej a no i napęd wyczyściłem - błoto zalega nadal, powinno wg teorii już samo odpaść ale coś nie bardzo chce ps. nastał ciężki okres dla napędów w naszych mashynach
kubek20 Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja wczoraj 33 km. PS. evo07 bardzo ciężki okres nastał ale ja zmieniam oponki na szosowe, a za niedługo na trenażerek
Mod Team bogus Napisano 31 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2010 Naklejki FR do mnie jadą.
argusiol Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Rozebrałem i wymyłem kasetę, zdjąłem łańcuch, zmieniłem zestaw kół.
Mod Team bogus Napisano 1 Września 2010 Mod Team Napisano 1 Września 2010 Zadzwoniłem do rowerowego z pytaniem czy są moje przelotki na ramę. Oczywiście z moim szczęściem do zamówień okazało się że nie ma ich w hurtowni. Teraz czeka mnie poszukiwanie gdzieś indziej. A poza tym to leje non-stop.
DEVILEK Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Poskladalem do kupy rowerek, czyszczenie napedu i innych czesci. Zwezylem spodnie przeciwdeszczowe ; kupione po duzej przecenie, ale rozmiar za o duzo za duzy
kubek20 Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Wyczyściłem i nasmarowałem napęd PS.Ciągle leje...
evo07 Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 korzystając że wynurzyło się słonko wydeptałem 93km powrót był ciężki, bo mocno wieje - nawet jak dla mnie i moje sadomasochistyczne zapędy jazdy z wmordewind'em
evo07 Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 korzystając że wynurzyło się słonko wydeptałem 93km powrót był ciężki, bo mocno wieje - nawet jak dla mnie i moje sadomasochistyczne zapędy jazdy z wmordewind'em hmm post pod postem dziwne dziś tylko 27km, przekopywanie aledrogo w poszukiwaniu amora, lampki i następczyni mojej wysłużonej tiogi 2,35:) ponadto odkryłem nową chorobę - arusiolica pospolita
Spider Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Skręciłem to cudo, plan poskładać coś >9,9kg...zobaczymy czy się uda, zapowiada się dobrze: Uploaded with ImageShack.us BTW moja "stara" rama Sunn Revolt jest do sprzedania
DEVILEK Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Wczoraj 4X i dzisiaj 4X km ; dzisiaj glownie asfalt, po wczorajszych przeprawach
evo07 Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 dziś 30km, odkupiłem sobie zgubioną czapkę pod kask - polecam krajek.pl na różyckiego , zamówiłem maniusia minutkę, po za tym z nudów w robocie wypucowałem rower bo zapomniałem jaki ma kolor i już nie jest lansowo upier...
Mod Team Odi Napisano 3 Września 2010 Autor Mod Team Napisano 3 Września 2010 Wczoraj jadąc do pracy Ukrainą znów musiałem uwalić się smarem zakładając spadnięty łańcuch. Dobrze że udało się pożyczyć śrubokręt żeby go wytargać z pomiędzy zębatki i szprych. No i dziś w związku z powyższym zaszalałem i kupiłem cały nowy napęd za 57zł Korba 40zł, zębatka 5zł, łańcuch 12zł Jutro może uda się to zmontować.
lukaszs Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 ja dziś 32km w tym 5-6 pysznym singieltrackiem wzdłuż Mieni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.