ukaniex Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Wariant na zmodyfikowaną górkę, zapiaszczoną, krótko-trawiastą potrzebny Ci jednak kompan: Opcja druga; gdy w przypadku pierwszej nie osiągniecie satysfakcjonującej Was prędkości: ... a tu, konfiguracja single-hero, z napędem odrzutowym i afly'owymi owiewkami od R6'tki: no ale jak z tego samolotu bym bial skoczyc to sie nie rozwale jak bym juz do ziemi doleciał? Niestety... bez roweru się rozwalisz chyba ,że masz taki rower:
obszczymur Napisano 1 Lipca 2010 Autor Napisano 1 Lipca 2010 no ale jak z tego samolotu bym bial skoczyc to sie nie rozwale jak bym juz do ziemi doleciał?
seker1995 Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Rozwale??? JAk na to wpadłeś ???? Nie ma mowy o żadnym rozwalaniu ....
afly Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Rozwale??? JAk na to wpadłeś ???? Nie ma mowy o żadnym rozwalaniu .... W końcu po to zaglądnąłeś na to forum aby uzyskać odpowiedź i w miare bezpieczne rozwiązanie swojego problemu - jutro proponuję dłuższą jazde rowerem bez tuningu, i przemyślenia takie ogólne, nad życiem, może jakąs modernizacją roweru, a najlepiej dziewczyny pooglądaj bo u mnie dzis ich dużo śmigało na rowerze Niestety... bez roweru się rozwalisz chyba ,że masz taki rower: ukaniex z dwupółką na pokładzie - never
tobo Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 ironia przestała działać panowie, kolega popaczył na swoj temat czeźwym łokiem
ukaniex Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Afly.... przecież to stopka kryptonitowo-tytanowa wszystko zamortyzuje... "Ty to nic nie rozumiesz".
afly Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Afly.... przecież to stopka kryptonitowo-tytanowa wszystko zamortyzuje... "Ty to nic nie rozumiesz". A tam, nie dałem emotikonki i mnie nie "zrozumiałeś ", zresztą stopka to nie wszystko, Cross`owa korba (jeżeli się nie mylę patrząc na zdjęcie roweru) daje sporo do prędkośći ironia przestała działać panowie, kolega popaczył na swoj temat czeźwym łokiem tobo, myśle że jednak tą pomoc od nas uzyskał, tylko żeby się nie bał na przyszłośc pytać o inne nurtujące go rzeczy z tematyki rowerowej
obszczymur Napisano 1 Lipca 2010 Autor Napisano 1 Lipca 2010 czyli to ze silikonem zeby na opone zrobic to dobry pomysl ? bo juz was nie rozumiem...
oxalis Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 z innych technik usprawniających czynnik prędkości można jeszcze: dociążyć rower - w tym celu wystawić na deszcz bez sztycy poczekać do napełnienia, sztycę wcisnąć nie pozwalając by wylało się zbyt wiele deszczówki; pojeździć w błocie, roweru nie myć; dociążyć siebie - tu zabiegów może być wiele, objętościowa konsumpcja, produkty fast foodowe, przed próbą wypić dużo wody. nowe pomysły ciągle przychodzą do głowy... W kwestii dociążenia bikera proponuję jeszcze założyć pieluchomajtki dla dorosłych i przez tydzień gromadzić w nich balast, przy odpowiedniej diecie parę kilo się zyska
skjaatel Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Wyjaśnię Ci ostatecznie - nie, to była ironia, a nie dobry pomysł. Lepszy byłby cekol.
afly Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 czyli to ze silikonem zeby na opone zrobic to dobry pomysl ? bo juz was nie rozumiem... Z tymi oponami nic nie wykombinujesz w celu zmiejszenia oporów, kondycja tylko Ci może pomóc w osiągnięciu "celu" lub nowe opony.
ukaniex Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 albo większy blat Najlepiej w proekologicznym "ziemnym" kolorze.
Niedzwiedz1 Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Kilka godzin nie zaglądałem na forum, a tu się tyle tego namnożyło, że myślałem, że spadnę z krzesła czytając zwłaszcza o blacie rower jutro maluje na czerwono skoro ma byc szybszy, gorki tuningowac nie bede jedynie wezne jakis pozbruk czy cos do plecaka do jak sie z gorki jedzie to im wieksza masa tym wieksza predkosc Ciekawe czy jutro pojawi się temat: "Jaka czerwona farba w sprayu będzie najszybsza" No i koniecznie po malowaniu powierzchnię trzeba wygładzić, a główkę ramy odpowiednio wyprofilować, żeby aerodynamika była lepsza Mam wrażenie, że gdyby nick autora był inny to temat potoczyłby się zupełnie inaczej
obszczymur Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 to jaką farbę mam w końcu wybrać??? już kupiłem deco color w sprayu a tu ktoś napisał, że jakieś tam są szybsze... a ten blat po co mi?
javman Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 blat po to zebyś sobie zrobił dobre jedzenie abyś miał siłę się rozpędzić a tak pozatym to affy ma racje, olej cały rekord... jedź lepiej laski pooglądać.. niektóre całkiem atrakcyjnie wyglądają na rowerku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.