Mod Team Pixon Napisano 9 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2010 A jak jest w TLK? -1zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 9 - TLK należy do IC. Tu konkretne dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki997 Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Przewóz roweru za darmo w wakacje to jakiś bajer, jak ostatnio jechałem z kumplem na 2 dniowy wyjazd w góry to płaciliśmy 1 złotówkę, jak zapytałem czy to jakaś pomyłka to potwierdziła mi panienka z okienka ze na terenie całego kraju w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Dziękuję za informację. Co do przejazdu roweru za darmo =105&tx_ttnews[backPid]=1"]tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Dziś miałem do zabicia 4 h w Olsztynie, więc przy okazji szwendania się po mieście wpadłem na PKP i sprawdziłem jak to jest z tym przewozem. Z racji tego, że PKP zostały podzielone na kilka spółek to i ceny są różne. Najdrożej w PKP Intercity bo w porywach 9 zł. Żeby było śmieszniej to do Intercity należą pociągi osobowe(autobusy szynowe)m.in. relacji Białystok - Suwałki - nazwa wskazuje że pojedziesz szybciej a tu lipa. 4,50 - taka cena istniała jeszcze przed wakacjami w Przewozach Regionalnych, a 5 zł w innych spółkach - cena zryczałtowana; SKM to inna bajka - tam za promocjami nie nadążysz Notabene - ile nie jestem w Trójmieście to w "eskaemkach" jest taki tłok, że nie mam pojęcia gdzie miałbym wsadzac ten rower nawet w promocyjnym "za darmo" Oferta w weekend za złotówkę - dotyczy wakacji niestety. Teraz ceny znów będą oscylowały w okolicy piątaka z wyjątkiem jak zwykle Intercity zapewne. Co może cieszyc - poprosiłem panią w kasie(ukłon w jej stronę choc nie wiem czy to czyta )o szczegółowy regulamin dotyczący przewozu bagażu i znalazłem w nim coś interesującego - "... rower rozmontowany, przewożony w pokrowcu nie wymaga opłaty za przewóz roweru..." Pokrowiec widziałem na allegro już za 20 peelenów więc chyba się opłaci. I jeszcze coś - w rękach miałem regulamin Przewozów Regionalnych więc nie wiem jak to jest w innych spółkach bo spieszyłem się na zawody w dualu. P.S. notoryczny brak c z takim ukośnikiem u góry to nie chochlik tylko coś się skiepściło i nie idzie naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Hmm wychodzi na to, ze jesli rower pociagniemy w pokrowcu przy wsiadaniu, to nie placimy. Tak jest w regulaminie, ale czy faktycznie Konduktor bedzie sie tego trzymac ? Od biedy mozna przednie kolo wyciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2010 zapytałem i o to - rower musi byc rozłożony na części tj. obydwa koła odkręcone tak aby zajmował jak najmniejszą powierzchnię i w pokrowcu wniesiony do pociągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerfin Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam Czy ktoś z was wiem może jak aktualnie kształtują się opłaty za przewóz roweru w pociągu? edit Pixon Połączyłem oba tematy. Następnym razem korzystaj z wyszukiwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 22 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Po pierwsze przeczytaj zasady pisania tematów. Po drugie ceny znajdziesz na stronie PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo111 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ja za przewóz roweru na trasie kraków - rabka zdr. płaciłem 1zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 o dobry temat nie będę nowego zakładał, jak to wygląda z tymi przewozami, w każdy pociąg moge zabrać rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 W IC niezależnie od pociągu i odległości 10zł, w KM w sezonie letnim gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardakon Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 TLK 9-10zł Przewozy Regionalne 5zł Przewozy w wakacje Pt-Nd- 1zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.