TSB1923 Napisano 1 Listopada 2012 Napisano 1 Listopada 2012 Czy te koła będą dobre ? http://allegro.pl/kpl-szosowe-ostre-kolo-novatec-maszyny-opaski-i2759773248.html Bo miałem szukać na Novatec'owych piastach a nie Joytrch'owych Pozdro
TSB1923 Napisano 2 Listopada 2012 Napisano 2 Listopada 2012 kowadła jakich mało Czyli mam rozumieć, że słabe ?
TSB1923 Napisano 2 Listopada 2012 Napisano 2 Listopada 2012 Dzięki, teraz to rozumiem A co powiecie o tych ?
marianoitaliano Napisano 2 Listopada 2012 Napisano 2 Listopada 2012 Jeżeli ktoś Ci powiedział że szukaj novateców a nie joytechów, to chodziło mu o piasty na łożyskach maszynowych a nie kulkowych. A nie że najlepszy novatec i nic więcej. Oprucz novateców w Polsce są jeszcze popularne piasty miche i BLB. Zobacz sobie koła które możesz dzisiaj wylicytować na aukcji u mnie (link pod postem). Piasty na maszynach, pewnie robione nawet w tej samej fabryce co BLB (komplet BLB to 350zł). Do tego obręcze elegancko polakierowane. Lepiej to wygląda niż obręcze ze srebrnym rantem.
bobbudowniczy Napisano 2 Listopada 2012 Napisano 2 Listopada 2012 Blb to to co formula, czyli pasty, które dzieliły ostrokolarzy na grono.net. Jak ktos miał miche to formule były be a jak weszły blb to wow kolorki i "wyższa półka" pamiętam te ściny na forum. to były czasy.
Schwefel Napisano 2 Listopada 2012 Napisano 2 Listopada 2012 pasty, które dzieliły ostrokolarzy na grono.net. Pamiętam te kilometrowe dyskusje żeby było śmieszniej ja dalej toczę się na Formuli i jak na złość nie chce paść.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.