KML Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 Ja jeżeli nie rowerem to bardziej w motoryzację, wycieczki motocyklem lub autem 4x4
Jack Danniels Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Przeważa wspinaczka, narty i inne zajęcia związane z górami jak widzę Podpisuję się obok reszty. Kiedyś biegałem, skakałem i latałem, ale od kiedy zostałem marynarzem, to na statku mam tylko siłownię, a w domu czasem się powspinam i na rowerku śmigam... No i wyścig szczurów jeszcze uprawiam
kraszak Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 piłka nożna i czasami lubię boks po oglądać
razorjack Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 narty, snowboard, snowkite, wspinaczka, pływanie, rower, żeglarstwo, kitesurfing z tych wszystkich zdecydowanie ostatni jest najlepszy
bani Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Taekwon-do, czasami pogram w piłkę nożną, a ostatnio trochę biegam. Poza tym pan w serwisie rowerowym (ma również sklep z nartami) namawia mnie na jakieś sporty zimowe wiec może się dam namówić
pawlo007 Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 A ja się wyróżnię. Tenis ziemny, kosz, siłka ale nie z jakimś planem po prostu żeby zwiększyć siłę. Rowerek, narcioszki, no + wf-owe rzeczy pzd
Mod Team Odi Napisano 22 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2010 Ostatnio korzystam trochę z nowej zajawki brata - slackline A tu filmik pokazujący co wyprawiają na taśmie zaawansowani: Niesamowicie trudna, ale fajna zabawa. Po godzinie ćwiczeń ciężko wejść po schodach.
Mod Team safian Napisano 22 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2010 Ja rowerek na 4 pietro musze wnosić - to tak zamiast siłowni Ogólnie, kosz, czasem siatka, interesuje sie również sportami motorowymi: F1, MotoGP, czasem obejrzę wyścigi 250cc no i jak każdy: w czasie mundialu - p. nożna, pudziana tez sie obejrzy @UP fajnie wygladaja te ekhm, wyczyny tych gości, wielki respect, ja bym pewni nawet na takiej taśmie nie ustał
slawex17 Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 pływanie (wopr ) wspinaczka górska (only Tatry) i taniec nowoczesny (szkoła taneczna)
NGH Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Ja czasami zajrzę na siłownie a sezon zimowy to łyżwy
TocaS Napisano 26 Czerwca 2010 Napisano 26 Czerwca 2010 Only bike : szosa and XC Na co dzień dźwigam ciężkie klimatyzatory i ćwiczę na czas przeskakiwanie z drabiny na rusztowanie. Na inny sport już brakuje czasu. Chętnie potrenowałbym wspinaczkę, wspinaczkę jaskiniową itp.
slaweksie Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Narty i chodzenie po górach w zimę i lato, na wiosnę i na jesień. Od czasu do czasu trenuje zmiane kanałów w Cyfra +
Ramone Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 ubiegły sezon- siatkówka w klubie IV ligowym a od czasu do czasu piłka nożna, bardziej jakieś kopanie, strzelanie nawzajem do bramki
morganfriman Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 pływanie (płetwa 49,5 - ale buciki SIDI(rozm.50) pasuja ), basket (198cm) + czasem wspinaczka...jakas siatkowka plazowa (w koncu Gdynia wita i zaprasza)
Szogun123 Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Na Wf-ie kosz zazwyczaj. Swego czasu trenowałem tenis ziemny. Czasem gram w tenisa stołowego. Łyżwy! Ale rower to jakieś 95% sportu, który uprawiam...
Agamtb Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Bieganie - maratony. Ale coś krótszego też Biegam cały rok, wszędzie i o każdej porze dnia i nocy. Ostatnio zasmakowałam w imprezach na orientację. Marzy mi się TransCarpatia....
wac Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 W te wakacje zasmakowałem wspinaczki na scianie i plywania z płetwą. Pozatym kto szybciej wciagnie na rowerze 4 primavery 6l oraz rozbieranie i składanie na czas silnika motocyklowego ze Świdnika.
Siwy96 Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Ja trenuję siatke, samouk tenisa stołowego. Oprócz tego bardzo lubię strzelać z łuku (drwnianego, łucznictwo tradycyjne ). Poza tym oczywiście piłka nożna, a na WFie polubiłem także i ręczną ;].
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.