Skocz do zawartości

[Sport] jakie jeszcze oprócz rowerów?

Eper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jeżeli nie rowerem to bardziej w motoryzację, wycieczki motocyklem lub autem 4x4

Napisano

Przeważa wspinaczka, narty i inne zajęcia związane z górami jak widzę :036:

Podpisuję się obok reszty.

Kiedyś biegałem, skakałem i latałem, ale od kiedy zostałem marynarzem, to na statku mam tylko siłownię, a w domu czasem się powspinam i na rowerku śmigam...

No i wyścig szczurów jeszcze uprawiam :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Taekwon-do, czasami pogram w piłkę nożną, a ostatnio trochę biegam. Poza tym pan w serwisie rowerowym (ma również sklep z nartami) namawia mnie na jakieś sporty zimowe wiec może się dam namówić :)

Napisano

A ja się wyróżnię.

Tenis ziemny, kosz, siłka ale nie z jakimś planem po prostu żeby zwiększyć siłę. Rowerek, narcioszki, no + wf-owe rzeczy :)

pzd :)

• Mod Team
Napisano

Ostatnio korzystam trochę z nowej zajawki brata - slackline :icon_confused:

bbe9b82c57.jpeg

A tu filmik pokazujący co wyprawiają na taśmie zaawansowani:

Niesamowicie trudna, ale fajna zabawa. Po godzinie ćwiczeń ciężko wejść po schodach.

• Mod Team
Napisano

Ja rowerek na 4 pietro musze wnosić - to tak zamiast siłowni :icon_confused:

Ogólnie, kosz, czasem siatka, interesuje sie również sportami motorowymi: F1, MotoGP, czasem obejrzę wyścigi 250cc no i jak każdy: w czasie mundialu - p. nożna, pudziana tez sie obejrzy :wallbash:

@UP fajnie wygladaja te ekhm, wyczyny tych gości, wielki respect, ja bym pewni nawet na takiej taśmie nie ustał :wallbash:

Napisano

Only bike : szosa and XC

Na co dzień dźwigam ciężkie klimatyzatory i ćwiczę na czas przeskakiwanie z drabiny na rusztowanie.

Na inny sport już brakuje czasu.

Chętnie potrenowałbym wspinaczkę, wspinaczkę jaskiniową itp.

Napisano

ubiegły sezon- siatkówka w klubie IV ligowym

a od czasu do czasu piłka nożna, bardziej jakieś kopanie, strzelanie nawzajem do bramki

Napisano

Na Wf-ie kosz zazwyczaj.

Swego czasu trenowałem tenis ziemny.

Czasem gram w tenisa stołowego.

Łyżwy!

Ale rower to jakieś 95% sportu, który uprawiam...

Napisano

Bieganie - maratony. Ale coś krótszego też :(

Biegam cały rok, wszędzie i o każdej porze dnia i nocy.

Ostatnio zasmakowałam w imprezach na orientację.

Marzy mi się TransCarpatia....

• 2 tygodnie później...
Napisano

W te wakacje zasmakowałem wspinaczki na scianie i plywania z płetwą. Pozatym kto szybciej wciagnie na rowerze 4 primavery 6l oraz rozbieranie i składanie na czas silnika motocyklowego ze Świdnika.

Napisano

Ja trenuję siatke, samouk tenisa stołowego. Oprócz tego bardzo lubię strzelać z łuku (drwnianego, łucznictwo tradycyjne :devil: ). Poza tym oczywiście piłka nożna, a na WFie polubiłem także i ręczną ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...