Skocz do zawartości

[1800zł] wybór roweru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Reflex od Axisa ma trochę lepsze manetki, kasetę oraz tylną przerzutkę. Stratos odstaje od nich obu ze względu na amortyzator. Osobiście bym go sobie odpuścił i wolał Axisa.

Napisano

No to kup wreszcie tego Axisa i zacznij jeździć, przy twoich przebiegach każdy rower dłuuugo posłuży nawet taki za 1000 zł ...

Napisano

Czuję się trochę zmieszany, bo na poprzedniej stronie ktoś właśnie polecał mi Authora Stratosa... Jak się ma jego amor do standardowego w Meridzie Kalahari 580? (bo mam teraz taki rower i na amor nie narzekam).

Napisano

Nikt Ci go nie polecał, a jedynie podał, jako przykład roweru w podobnej cenie. Nie mam pojęcia jak ten amor ma się do tego w Kalahari, bo nie wiem jaki tam jest. Natomiast wiem, że amor z samą sprężyną jest bezsensowny, bo w ogóle nie tłumi. Na obecny amor nie narzekasz może dlatego, że nie miałeś przyjemności jeździć na czymś lepszym. Poza tym jak tak bardzo chcesz Authora to masz tu Reflexa z 2009 Dobra cena, problem rozwiązany.

Napisano

Ostateczny pojedynek rozgrywa się pomiędzy Authorem Classic, a Kellys Saphix.

Proszę o Wasze opinie, który z nich byłby lepszy.

Oczekuje odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...