kenjisan Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Może kogoś zainteresuje, na Struga w Radomiu w lidlu jest kosz artykułów mocno przecenionych. Kupiłem kurtkę przeciwdeszczówkę za 20 zł. Wczoraj ok 15 było jeszcze kilka czarnych S i M.
Pashiotek Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Torba termiczna super . I działa . Warto kupić . LIDL Najgorsze jest to, że nie mam jak jej zamontować
lajtspid Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 3.11. w czwartek ma być bielizna termoaktywna oraz coś w rodzaju BUFF-a (12.99 zł). Można rzucić na to okiem http://www.lidl-page...html?kid=YZRTXa Oooo, trzeba będzie wcześnie wstać, nim wykupią
zabiel17 Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 zaatakował już ktoś Lidla? jakieś opinie?
kenjisan Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 Ciekawy asortyment zaczyna się od jutra.
nieborak Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Zakupiłem kalesony, trafiłem na ostatnie. Wyglądają porządnie ale jeszcze nie przymierzałem, takie bardziej 3/4.
ElDiablo Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Były dwa rodzaje. Jedne 3/4 drugie dlugie. kupiłem i koszulkę i spodnie. Zobaczymy jak to się spisze, wygląda całkiem sensownie....
Mod Team michuuu Napisano 3 Listopada 2011 Mod Team Napisano 3 Listopada 2011 Jeżeli chodzi o bieliznę, jest to wersja zimowa czy raczej na teraz?
Mod Team mrmorty Napisano 3 Listopada 2011 Mod Team Napisano 3 Listopada 2011 mnie interesują te okularki - jest sens je kupować?
nieborak Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Ja kalesony kupiłem z myślą bardziej o mrozach, jak dla mnie przy 8-10 st. mogłoby być w nich za ciepło. Okulary raczej zwykłe + elastyczna taśma.
Sandacz Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 "Formalnie" jest to bielizna na narty, więc zimowa - chyba, że aktualnie zjeżdżamy na nartach na stokach pokrytych igielitem :-). Na teraz - dla mnie 5...10 C - jest zbyt ciepła. Mam jednak na myśli głównie owe kalesony. Do wspomnianej temperatury 5C, przy niezbyt wietrznej pogodzie, w zupełności wystarczają mi same "obciślaki" do biegania (bo preferuję bokserki z pampersem + spodnie bez wkładki). Koszulka z tej oferty powinna być bardziej uniwersalna od tych legginsów, bo przy cieplejszej pogodzie można zrezygnować z drugiej warstwy.
Tomas1982 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Mnie bielizna nie zachęciła, w Częstochowie są 3 Lidl'e i tak się złożyło że byłem w dwóch i w sumie te rzeczy nie miały wzięcia, ludzie rzucili się głównie po kurtki i spodnie narciarskie. Bielizna z przeznaczeniem raczej na temperatury na 5' i niżej ... wyglądała na dość ciepłą i w połączeniu z moimi zimowymi leginsami chyba bym się w niej zapalił, Ja zdecydowałem się jedynie na funkcyjną bluzę narciarską > KLIK < Jest całkiem ok, rozmiarówka zaczyna się od M, przy czym emka jest całkiem spora, ja zazwyczaj noszę L a tutaj M jest jeszcze ze sporym luzem, jeśli ktoś jest szczupłej budowy to raczej nie jest to oferta dla niego, Okulary wyglądały dość interesująco, z uwagi na brak odpakowanej pary i Pana Ochroniarza sterczącego mi nad głową nie zdecydowałem się na dalsze oględziny i kupno, Były jeszcze kominy i kominiarki, ten pierwszy sprawiał dobre wrażenie, miły materiał, mocne szwy, solidne wykonanie. Teraz w sumie tak sobie myślę że źle że się nie zdecydowałem ... chyba w sumie zapomniałem o nim całkiem, kominiarki nie oceniam bo nigdy nie korzystałem z takiego dobrodziejstwa i nie wiem w sumie czym się kierować ... To tyle i aż tyle, powodzenia ...
pimbarian Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Hej, Okulary wyglądały dość interesująco, z uwagi na brak odpakowanej pary i Pana Ochroniarza sterczącego mi nad głową nie zdecydowałem się na dalsze oględziny i kupno, Kupilem dzisiaj te okulary. Moim skromnym zdaniem nie roznia sie niczym od "szkielek" za 80-100 PLN (drozszych nie ogladalem wiec nie mam porownania). Uwazam ze za ta cene nic lepszego nie dostaniemy. Pozdrawiam, P.
Tomas1982 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 No może i racja, powiem tak; osobiście o zimnej porze roku i po nocach korzystam z okularków ochronnych, takich dokładnie jak te poniżej. W Częstochowie w składzie budowlanym Semex dałem za nie 7zł. Wygodne, nie rysują się, trwałe (wkońcu to sprzęt BHP), i nie będzie mi szkoda jak je gdzieś zostawię - co zresztą notorycznie mi się zdarza* *sorry za odejście od tematu ale może ktoś skorzysta, ja o tym dobrodziejstwie też wyczytałem na forum
Mr. Dry Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Okularki nie są złe. Miałem 2 sezony i byłem zadowolony. Gdybym nie pogubił nosków, które nie uciskały mnie tak jak decathlonowskie za 100 to pewnie używałbym dalej.
enduroriderPL Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Informacja dla WARSZAWY: trochę towaru jest w lidlu na Sw Matki Teresy z Kalkuty a mówiąc świecko na dawnej ul. Budowlanej. W sumie to nawet sporo tego tam leży.
dzik86 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 byłem kupiłem funcyjną bluze - czarna , kominów nie było, ale jak były takie jak kołnierze to się nawet ciesze:) nie było spodni, ani bluz funkcyjnych - wszystkie wydrapali :(
jon Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Jakby ktoś się nie załapał u siebie to mam do sprzedania spodnie męskie, Mka LIDL oraz okulary LIDL Ceny? Takie jak w lidlu, ja płacę za przesyłkę.
ElDiablo Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 byłem kupiłem funcyjną bluze - czarna Kupiłeś tą narciarską? Jak ona się nadaje do rowerku? Ciepła, przepuszcza wiatr? Sam się nad nią zastanawiałem, ale polar teoretycznie wiatr przedmuchuje na wylot.....
JemJogurt Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Również planuje kupić tę bluzę, niestety patrząc wszyscy na nią polują a ja będę mógł dopiero jutro wieczorem lidl odwiedzić, może coś zostanie.
lajtspid Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Kupiłem wczoraj kominiarkę. Płaskie szwy, nic nie uciska pod kaskiem, miła w dotyku, tylko bardzo cienka. Bez dodatkowego czepka lub chociaż opaski na uszy się nie obejdzie.
Mod Team mrmorty Napisano 4 Listopada 2011 Mod Team Napisano 4 Listopada 2011 Jakby ktoś się nie załapał u siebie to mam do sprzedania spodnie męskie, Mka LIDL oraz okulary LIDL Ceny? Takie jak w lidlu, ja płacę za przesyłkę. Tj. można to rozumieć że jeśli mi się nie uda kupić okularków u siebie(bo najbliższy Lidl jest oddalony od mojego domu o 25 km) to śmiało można uderzyć do Ciebie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.