Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może kogoś zainteresuje, na Struga w Radomiu w lidlu jest kosz artykułów mocno przecenionych. Kupiłem kurtkę przeciwdeszczówkę za 20 zł. Wczoraj ok 15 było jeszcze kilka czarnych S i M.

Napisano

Były dwa rodzaje. Jedne 3/4 drugie dlugie. kupiłem i koszulkę i spodnie. Zobaczymy jak to się spisze, wygląda całkiem sensownie....

Napisano

"Formalnie" jest to bielizna na narty, więc zimowa - chyba, że aktualnie zjeżdżamy na nartach na stokach pokrytych igielitem :-).

Na teraz - dla mnie 5...10 C - jest zbyt ciepła. Mam jednak na myśli głównie owe kalesony. Do wspomnianej temperatury 5C, przy niezbyt wietrznej pogodzie, w zupełności wystarczają mi same "obciślaki" do biegania (bo preferuję bokserki z pampersem + spodnie bez wkładki). Koszulka z tej oferty powinna być bardziej uniwersalna od tych legginsów, bo przy cieplejszej pogodzie można zrezygnować z drugiej warstwy.

Napisano

Mnie bielizna nie zachęciła, w Częstochowie są 3 Lidl'e i tak się złożyło że byłem w dwóch i w sumie te rzeczy nie miały wzięcia, ludzie rzucili się głównie po kurtki i spodnie narciarskie. Bielizna z przeznaczeniem raczej na temperatury na 5' i niżej ... wyglądała na dość ciepłą i w połączeniu z moimi zimowymi leginsami chyba bym się w niej zapalił,

Ja zdecydowałem się jedynie na funkcyjną bluzę narciarską > KLIK < Jest całkiem ok, rozmiarówka zaczyna się od M, przy czym emka jest całkiem spora, ja zazwyczaj noszę L a tutaj M jest jeszcze ze sporym luzem, jeśli ktoś jest szczupłej budowy to raczej nie jest to oferta dla niego,

Okulary wyglądały dość interesująco, z uwagi na brak odpakowanej pary i Pana Ochroniarza sterczącego mi nad głową nie zdecydowałem się na dalsze oględziny i kupno,

Były jeszcze kominy i kominiarki, ten pierwszy sprawiał dobre wrażenie, miły materiał, mocne szwy, solidne wykonanie. Teraz w sumie tak sobie myślę że źle że się nie zdecydowałem ... chyba w sumie zapomniałem o nim całkiem, kominiarki nie oceniam bo nigdy nie korzystałem z takiego dobrodziejstwa i nie wiem w sumie czym się kierować ...

To tyle i aż tyle, powodzenia ...

Napisano

Hej,

Okulary wyglądały dość interesująco, z uwagi na brak odpakowanej pary i Pana Ochroniarza sterczącego mi nad głową nie zdecydowałem się na dalsze oględziny i kupno,

Kupilem dzisiaj te okulary. Moim skromnym zdaniem nie roznia sie niczym od "szkielek" za 80-100 PLN

(drozszych nie ogladalem wiec nie mam porownania).

Uwazam ze za ta cene nic lepszego nie dostaniemy.

Pozdrawiam,

P.

Napisano

No może i racja, powiem tak; osobiście o zimnej porze roku i po nocach korzystam z okularków ochronnych, takich dokładnie jak te poniżej. W Częstochowie w składzie budowlanym Semex dałem za nie 7zł. Wygodne, nie rysują się, trwałe (wkońcu to sprzęt BHP), i nie będzie mi szkoda jak je gdzieś zostawię - co zresztą notorycznie mi się zdarza*

IMG_5563.JPG

*sorry za odejście od tematu ale może ktoś skorzysta, ja o tym dobrodziejstwie też wyczytałem na forum

Napisano

Okularki nie są złe. Miałem 2 sezony i byłem zadowolony. Gdybym nie pogubił nosków, które nie uciskały mnie tak jak decathlonowskie za 100 to pewnie używałbym dalej.

Napisano

byłem kupiłem funcyjną bluze - czarna :D , kominów nie było, ale jak były takie jak kołnierze to się nawet ciesze:) nie było spodni, ani bluz funkcyjnych :( - wszystkie wydrapali :( :(

Napisano

Jakby ktoś się nie załapał u siebie to mam do sprzedania spodnie męskie, Mka LIDL

oraz okulary LIDL

Ceny? Takie jak w lidlu, ja płacę za przesyłkę.

Napisano
byłem kupiłem funcyjną bluze - czarna

Kupiłeś tą narciarską? Jak ona się nadaje do rowerku? Ciepła, przepuszcza wiatr?

Sam się nad nią zastanawiałem, ale polar teoretycznie wiatr przedmuchuje na wylot.....

Napisano

Również planuje kupić tę bluzę, niestety patrząc wszyscy na nią polują a ja będę mógł dopiero jutro wieczorem lidl odwiedzić, może coś zostanie.

Napisano

Kupiłem wczoraj kominiarkę. Płaskie szwy, nic nie uciska pod kaskiem, miła w dotyku, tylko bardzo cienka. Bez dodatkowego czepka lub chociaż opaski na uszy się nie obejdzie.

• Mod Team
Napisano

Jakby ktoś się nie załapał u siebie to mam do sprzedania spodnie męskie, Mka LIDL

oraz okulary LIDL

Ceny? Takie jak w lidlu, ja płacę za przesyłkę.

Tj. można to rozumieć że jeśli mi się nie uda kupić okularków u siebie(bo najbliższy Lidl jest oddalony od mojego domu o 25 km) to śmiało można uderzyć do Ciebie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...