Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja dzisiaj skromna 20 zrobiłem no ale z ostrymi podjazdami, wiec jestem zadowolony...

Co do Weidera, to słyszałem że na brzuch świetna, ale wykańcza kręgosłup...

Napisano

Ja dzisiaj odkręciłem błotniki i na tym się musi skończyć, bo lekarz przepisał mi antybiotyk, a stara każe mi go brać chociaż nic mi nie jest :)

Napisano

Dziś wiosenny standardzik. Do roboty i z roboty rowerkiem, potem obiad i z evo07 polatać na miasto. Pogoda taka, że nie chce się zsiadać z siodła. Idę podłubać przy hamulcu.

Napisano

Na początku szkoliła sie w domu wpięcie ,wypięcie na dworze dała rade,jedyny minus (ale to chyba każdy tak ma jak zaczyna) wpinając drugą nogę patrzy na pedał a nie na droge :D

Napisano

Dziś z moją kobietą pokręciliśmy po okolicy ja byłem chyba bardziej zestresowany niż ona (pierwszy raz w spd) ale jakos poszło,pomału się rozkręci :)

Napisano

Do roboty samemu rowerkiem, powrót już z większą ekipą i troche współnego śmigania. Potem zakupy w lidlu, jutro testy lidlowego licznika-magika ze światełkiem i innymi bajerami :) .

Napisano

Dziś standardowo do i z pracy... później mały wypad :wallbash:

Po powrocie regulacja hamulców, czyszczenie, oliwienie łańcucha (FL CC) i naprawa uszkodzonego mocowania światła przedniego.

Jakiś czas temu mój malutki piesek (owczarek niemiecki) :down: trącił bika i ten upadł, mocowanie szlak trafił, próby klejenia nic nie dały. Jednak potrzeba matką pomysłu i zrobiłem mocowanie za pomocą uchwytu do tylnego odblasku który znalazłem w piwnicy.

Jak wiadomo prowizorki są najlepsze :thumbsup:

Teraz to wygląda tak.

post-125603-1269638553_thumb.jpg

• Mod Team
Napisano

Wczoraj 23 km i hamulce nareszcie zaczęły jakoś sensownie hamować.

Jeszcze trochę kilometrów przejadę i będą żyleta.

Jedyne co mnie martwi to pojawienie się luzów na lewej goleni amortyzatora.

Napisano

dziś 95km z czego z ekipą z forum jakieś 45km było deszczowo, mokro i błotniście a mnie dodatkowo zbombardował grad:)ale co tam było lux:D pozdrwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...