Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Dzisiaj wziąłem się za serwis mojej zimówki.

Grubsze rzeczy już zrobione, ale za to poszła śruba mocująca tarcze korby.

Z sześciokąta zrobiło się kółko, teraz trzeba będzie kombinować.

A teraz wciąż szukam taniej ramy do XC w rozmiarze 19 cali.

• Mod Team
Napisano

Walka z wyrobioną śrubą od korby, ciężko było ale udało się.

Zimówka rozłożona na części pierwsze, czeka na czyszczenie i złożenie w całość.

Po obiedzie ciąg dalszy...

Napisano

Przeglądałem allegro w poszukiwaniu czegoś ... bliżej nieokreślonego, to amorki, to przerzutki.. czasem miło chociaż popatrzeć i pomarzyć :down:

• Mod Team
Napisano

Jakiś zamulony dziś byłem i nic się nie chciało więc stwierdziłem, że trzeba się poruszać. Wiatr zniechęcił do jazdy to namówiłem kumpla na bieganie :D Nogi bolą, ale jak pozytywnie :D

Napisano

Obskoczyłem większość sklepów rowerowych w mieście żeby zorientować się co mam na miejscu i czego nie muszę zamawiać na necie :)

Napisano

Cierpię z powodu przeziębienia, a na dworze taka ładna pogoda... :whistling:

Założyłem spinkę (dzisiaj, w końcu doszła), oczyściłem wszystko co ma zęby i jest nieżywe (żeby nie było...) ;) . I teraz czekam na jutro, żeby iść po benzynkę...

Napisano

Dziś zabezpieczyłem ramę w okolicy gdzie przeważnie łańcuch spada...I pojechałem w teren na ponad 2h. ;) Dziś nie brakowało błotka i wody na dróżkach leśnych. Ale w środku daje rady :P:D Po takiej jeździe soczek porzeczkowy z działkowych owoców :P;) Jestem mile zaskoczony jak sobie radzi mój rowerek w środku lasu :):P

• Mod Team
Napisano

Porowerowałem z kumplem 40km :) Po zmianie linek i pancerzy skrzynia biegów chodzi ździebko lepiej, ale to nie to co by się chciało. Nie można wymagać cudów od napędu z przebiegiem powyżej 8kkm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...