Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ano dzisiaj regulacja nowych hamulców, zakupiłem v-ki Accenta, przy okazji przejrzałem rower syna( trochę popracowałem heh), a poza tym rano i po pracy 2x20 km.

Napisano

co to ma być za pogoda z rana 30+ po południu 40+ w nocy 25+ a w słońcu jeszcze lepiej około 18 dzisiaj nie było słońca wyszedłem z domu licząc że zrobię dzisiaj 10 km zrobiłem 2 km w lesie wróciłem do domu i padłem :)

Napisano

dziś 60km, trochę grzeje ale we wrocławskich laskach ciutkę chłodniej :icon_redface: nie ma to jak się wyżyć po robocie :icon_lol: pozdrower! a i przesmarkałem łańcuch i uszczelki w zdechłym już bomberze ;)

Napisano

Gorące 60km, oby pogoda się uspokoiła, bo tak dalej się nie da :) , a i podziwiam tych którzy wyjeżdżają na wczasy do Egiptu czy innej Tunezji, ja na ich miejscu bym chyba z basenu nie wychodził albo cały czas siedział w klimatyzowanym pokoju, tylko że wtedy wyjazd straciłby sens :)

• Mod Team
Napisano

41km, avg 32,52km/h. Połowa dystansu goniąc szosowy peletonik lokalnych szosowców. Wymęczyli mnie konkretnie. A ostatnie 10km jechałem na kończącym się powietrzu w przednim kole. Oczywiście żaden szosowiec nie złapał gumy, a ja na rowerze MTB tak. I to czwarty raz w tym roku.

Napisano

dziś 70km w deszczu :) i głównie pod wiatr, już zapomniałem jakie to miłe uczucie zmoknąć od czegoś innego niż własny pot :D pozdrower

ps gdyby nie głód pewnie jeszcze bym latał

Napisano

Dziś zabrałem się za renowację mojej starej Meridy Kalahari 530 ( bardzo stary model ) , wstępnie wyczyściłem całego m zamontowałem nowe przerzutki i hamulce .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...