Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

70km - 22km teren 48km miasto/asfalt, Vśr = 20,5km/h, niestety tak a nie inaczej bo tylko jeden bidon 0,7l, oraz dostępne przełożenia 32T x 32-11T :) (jeden blat z przodu). Na sporym podjeździe w lesie chyba suport się posypał, bo od tatmej pory cały czas się tłuk, jutro to sprawdzę.

Napisano

64 km kilometry po w niewielkim stopniu wcześniej eksplorowanych terenach - niestety żar lejący się z nieba nie pozwolił na więcej.

Mam nadzieję, że wszyscy którzy dzisiaj rowerowali znaleźli czas by zagłosować ;)

Napisano

poszedlbym na rower...ale NIE MOGE :P jak ktos ciekawy dlaczego...mozna zajrzec do dzialu sklepy rowerowe i sie dowiedziec.

wiec pozostaje pojsc na boisko i troche sie poopalac grajac w kosza...

Napisano

Przyjechałam na rowerze do praxy ;)

I tak powinno być codziennie ;)

Ja tylko nie jade do pracy na rowerze jak mam wolne :)

Napisano

61km, po pierwszych 15km zaczęło tak wiać, że aż mi czapka z głowy sfrunęła ;) , szczerze mówiąc to liczyłem na kąpiel z prądem w czasie jazdy, ale się przeliczyłem, z dużej chmury ledwie pokropiło, ale za to wiało konkretnie.

Napisano

4 godziny jazdy =zjechanie 15 razy trasami(DH) i 6 serii lotu największymi dablami ( po 6 -8 m ) i dodatkowo trochę zabawy na stuncie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...