Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zamówiłem mavic'a crossride'a - cena bardzo atrakcyjna;]zysk względem starego tylnego koła jakieś 1570g tylne miałem mega-hiper ciężkiego klocka na obręczy DP20 ważyło coś 2530g:)pozdrower

• Mod Team
Napisano

30km z bratem, w tym ponad połowa naprawdę ostrym tempem bo nagle zrobiło się czarno i trzeba było uciekać przed deszczem.

Napisano

Też zdążyłem wrócić do chaty zanim się rozpadało. Dzisiaj 42km i smarowanie łańcucha, wczoraj 25km i smarowanie widelca.

• Mod Team
Napisano

Strasznie się dziś ujeździłem. Zrobiliśmy 48km, z czego połowę w bardzo ciężkim terenie, często pchając rower. Ale było przyjemnie i malowniczo. Błotnik tylny się poluzował i co chwilę przekręcał co mnie wkurzało. Po powrocie stwierdziłem, że czas przejść na letni setup, błotniki zdjąłem i wykąpałem. No i uporałem się z bębenkiem w Novatecu, już nie strzela :icon_mrgreen:

Napisano

cały dzień poważnie zastanawiałem się nad wyborem opon w moim rowerze a w międzyczasie, zacząłem wskrzeszanie mojego starego roweru od znalezienia brakujących części i złożenie jednej piasty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...