gruczniak Napisano 4 Października 2005 Napisano 4 Października 2005 Wiem, wiem Dziś jeździły oba. BTW: auwo ty chyba masz Meta z odpinaną szczęką? Nagle takie własnie rozwiązanie mnie bardzo zainteresowało jeżeli nabyłes go w bydzi daj znac gdzie plis. Pyzy
Auwo Napisano 5 Października 2005 Napisano 5 Października 2005 gruczniak, kupiłem w Olimpii - ostatnią sztukę [ Dodano: 2005-10-07, 08:34 ] Co tu tak cicho ? Rowerki sprzedane czy co ?
cdan Napisano 7 Października 2005 Napisano 7 Października 2005 Rowerki żyją, ale u mnie sie studia rozpoczęły pełną parą i niestety troszke brakuje czasu na dłuższe wypady :sad: Pozostają chyba tylko weekendy.... no i dojazdy do sklepu po "wspomagacze" do nauki :wink:
karolyfer Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 Kilka fotek Anthema http://www.dropmachine.com/media/showphoto...o/12590/cat/527 http://www.dropmachine.com/media/showphoto...o/12589/cat/527 Piękny sprzęt :-D
DaRochee Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 o japiedykam ile jest warty katalogowo :?:
Fistach Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 A to mój Giant: http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?...p=118637#118637
Schwefel Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 Giant AC rowerem moich marzeń :-D Tyle, że kolorki inne bym wolał. AC to świetna maszyna do enduro.
Fistach Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 Hehe no ten rower był na eBay kupowany za 2100 (z transportem) wiec za pol darmow zwazywszy na to ze jest w doskonalym stanie (nie licze obtarc lakieru). jedyne co trzeba zrobic to zmienic olej w amortyzatorach A jako ze byl na aukcji kupowany nie bardzo mialem wybor koloru Ale taki tez ladny chociaz nei ukrywam ze chcialbym zeby ramka byla w kolorach teeamowych Sztyca, siodelko i gripy sa nowki. Do tego dostalem 4 klocki do hayesow (nowki) przypiekanych wiec okolo 140 zl sa warte. Rower nie byl skakany - po prostu super trafilem
Schwefel Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 Kolory teamowe kosztują Mi najbardziej przypadło do gustu tego roczne malowanie (ciemna zieleń).
Fistach Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 No ale z tym Giantem AC teraz to jest lipa ;/ Wogole w tym new AC to wszystko do wymiany. łacznei z rama. Moja rama jest z 2001 a do 2003 AC byly super. Potem kiszka no ale DH Team sie pojawil:) Teamowe kolory nie tyle kosztuja co nikt nie chce sprzedac tych ram
Schwefel Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 Wogole w tym new AC to wszystko do wymiany. łacznei z rama. Moja rama jest z 2001 a do 2003 AC byly super. Nie rozumiem czemu rama z 04/05 jest zła :-o Konstrukcyjnie nie wiele się zmieniła względem 01. Chyba tylko materiał z jakiego jest wykona jest inny. A osprzęt jest gorszy bo i cena AC spadła.
Fistach Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 Otoz jestes w bledzie bo zmienila sie bardzo. np technika wykonania glowki ramy, ktora w nowszym AC jest lipna. Albo na rurze podsiodlowej jest dziura, ktora umozliwia wieksze wpchniecie sztycy (co wplywa na wytrzymalosc rury...). Po prostu teraz bida jest. Nie mowie np o damperze, ktory krotko mowiac jest pupny. A tak nawiasem to najfajniejsza maszyna do enduro to dla mnie Reign z maestro ale AC tez fajny
Ghostwell Napisano 9 Października 2005 Napisano 9 Października 2005 No widze ze Giant rzadzi. Fajne te wasze maszynki. Moja to XtC2 z 2004, pare rzeczy juz mienione i jeszcze troche do wymiany. Po wszystkich przemianach mam licze na wage ponizej 10kg. Pozdrawiam
Fistach Napisano 9 Października 2005 Napisano 9 Października 2005 Po wszystkich przemianach mam licze na wage ponizej 10kg. Ja chcialbym z moim zejsc ponizej 14
gruczniak Napisano 10 Października 2005 Napisano 10 Października 2005 Hej, pojutrze jadę z NRS'em w góry. Czuję że mnie jakieś przeziębienie łapie (!@#@$!%@%!@%#!@#%). Podrzucie sposoby na szybką kurację. Rozważę wszystko, mam 1.5 dnia. Pyzy
Schwefel Napisano 10 Października 2005 Napisano 10 Października 2005 Ja przeważnie jade na 3 witaminach C (rano, wieczór) a na wieczór dodatkowo aspiryna.
Ghostwell Napisano 10 Października 2005 Napisano 10 Października 2005 Hej, pojutrze jadę z NRS'em w góry. Czuję że mnie jakieś przeziębienie łapie (!@#@$!%@%!@%#!@#%).Podrzucie sposoby na szybką kurację. Rozważę wszystko, mam 1.5 dnia. Pyzy WIec jest sposob. Na noc Rutinoscorbin plus 4 tabletki rozpusc Polopiryne S w luzce wody najlepiej dwie rozpusc oraz Calcium z wit C i szybko pod koldre rano oczywiscie zestaw witamin do sniadania i rutinoscorbim i to pocic calcium z wit c pamietaj wit C nigdy za wiele powinno przejsc szybciej niz przyszlo Pozdrawiam i udanego wypadu.
cdan Napisano 15 Października 2005 Napisano 15 Października 2005 Klub umarł?? :-? :shock: :roll: Czyżby wszyscy wyjechali?? Czas na reaktywację :!: Piszcie co tam słychać u Waszych podopiecznych :wink:
DamianYukon Napisano 15 Października 2005 Napisano 15 Października 2005 ja ostatnio robiłem czyszczenie generalne mojego yukonka :-D po tym jak sie wyje*ałem podczas skoku.no ale teraz znow wygląda(prawie) jak nówka :grin: a teraz mam pytanie do posiadaczy Boulderów,Rinconów,Yukonów-macie w fabrycznych kierach założone rogi??bo chce kupic sobie ritchey WCS ale niewiem czy beda pasowaly do tego typu kiery...
Mały Napisano 15 Października 2005 Napisano 15 Października 2005 Raczej nie będą pasowały :wink: Ja mam rogi, ale kirownice zmieniałem na prostą
DamianYukon Napisano 15 Października 2005 Napisano 15 Października 2005 jaka kupiles kiere i za ile?????
torn Napisano 15 Października 2005 Napisano 15 Października 2005 ja miałem rogi w oryginalnej kierownicy, ale dziwnie to wyglądało. zmieniłem na prostą, ostatnio też zmieniłem rogi
karolyfer Napisano 15 Października 2005 Napisano 15 Października 2005 Ja mam Sierre ale kiera jest ta sama co W Yukonie i mam rogi(Ritchey Comp- prawie to samo co WCS) na tej kierze ale zmieniam bo jest ciężka i za szeroka. Nie jest tak źle wcale z rogami na giętej pod względem wizualnym ale za szeroko do rogów. U mojej Sierrki wszytsko dobrze niedługo 4 tysie stukną i dobrze sie trzyma.
Mały Napisano 15 Października 2005 Napisano 15 Października 2005 DamianYukon, mam kierownice jakąś BOP alloy 6061 (szerokość 580mm), za 39zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.