Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, wiem :(

Dziś jeździły oba.

BTW: auwo ty chyba masz Meta z odpinaną szczęką? Nagle takie własnie rozwiązanie mnie bardzo zainteresowało :( jeżeli nabyłes go w bydzi daj znac gdzie plis.

Pyzy

Napisano

gruczniak, kupiłem w Olimpii - ostatnią sztukę :(

[ Dodano: 2005-10-07, 08:34 ]

Co tu tak cicho ? Rowerki sprzedane czy co ?

Napisano

Rowerki żyją, ale u mnie sie studia rozpoczęły pełną parą i niestety troszke brakuje czasu na dłuższe wypady :sad: Pozostają chyba tylko weekendy.... no i dojazdy do sklepu po "wspomagacze" do nauki :wink:

Napisano

Hehe no ten rower był na eBay kupowany za 2100 (z transportem) wiec za pol darmow zwazywszy na to ze jest w doskonalym stanie (nie licze obtarc lakieru). jedyne co trzeba zrobic to zmienic olej w amortyzatorach ;) A jako ze byl na aukcji kupowany nie bardzo mialem wybor koloru ;) Ale taki tez ladny chociaz nei ukrywam ze chcialbym zeby ramka byla w kolorach teeamowych :P

Sztyca, siodelko i gripy sa nowki. Do tego dostalem 4 klocki do hayesow (nowki) przypiekanych wiec okolo 140 zl sa warte. Rower nie byl skakany - po prostu super trafilem :D

Napisano

No ale z tym Giantem AC teraz to jest lipa ;/ Wogole w tym new AC to wszystko do wymiany. łacznei z rama. Moja rama jest z 2001 a do 2003 AC byly super. Potem kiszka no ale DH Team sie pojawil:)

Teamowe kolory nie tyle kosztuja co nikt nie chce sprzedac tych ram ;)

Napisano
Wogole w tym new AC to wszystko do wymiany. łacznei z rama. Moja rama jest z 2001 a do 2003 AC byly super.

Nie rozumiem czemu rama z 04/05 jest zła :-o Konstrukcyjnie nie wiele się zmieniła względem 01. Chyba tylko materiał z jakiego jest wykona jest inny. A osprzęt jest gorszy bo i cena AC spadła.

Napisano

Otoz jestes w bledzie bo zmienila sie bardzo. np technika wykonania glowki ramy, ktora w nowszym AC jest lipna. Albo na rurze podsiodlowej jest dziura, ktora umozliwia wieksze wpchniecie sztycy (co wplywa na wytrzymalosc rury...). Po prostu teraz bida jest. Nie mowie np o damperze, ktory krotko mowiac jest pupny.

A tak nawiasem to najfajniejsza maszyna do enduro to dla mnie Reign z maestro ;) ale AC tez fajny ;)

Napisano

No widze ze Giant rzadzi.

Fajne te wasze maszynki.

Moja to XtC2 z 2004, pare rzeczy juz mienione i jeszcze troche do wymiany.

Po wszystkich przemianach mam licze na wage ponizej 10kg.

Pozdrawiam

Napisano

Hej, pojutrze jadę z NRS'em w góry. Czuję że mnie jakieś przeziębienie łapie (!@#@$!%@%!@%#!@#%).

Podrzucie sposoby na szybką kurację. Rozważę wszystko, mam 1.5 dnia.

Pyzy

Napisano
Hej, pojutrze jadę z NRS'em w góry. Czuję że mnie jakieś przeziębienie łapie (!@#@$!%@%!@%#!@#%).

Podrzucie sposoby na szybką kurację. Rozważę wszystko, mam 1.5 dnia.

Pyzy

WIec jest sposob.

Na noc

Rutinoscorbin plus 4 tabletki

rozpusc Polopiryne S w luzce wody najlepiej dwie rozpusc

oraz Calcium z wit C

i szybko pod koldre

rano oczywiscie zestaw witamin do sniadania i rutinoscorbim i to pocic calcium z wit c

pamietaj wit C nigdy za wiele

powinno przejsc szybciej niz przyszlo

Pozdrawiam i udanego wypadu.

Napisano

Klub umarł?? :-? :shock: :roll: Czyżby wszyscy wyjechali?? Czas na reaktywację :!: :( Piszcie co tam słychać u Waszych podopiecznych :wink:

Napisano

ja ostatnio robiłem czyszczenie generalne mojego yukonka :-D po tym jak sie wyje*ałem podczas skoku.no ale teraz znow wygląda(prawie) jak nówka :grin: a teraz mam pytanie do posiadaczy Boulderów,Rinconów,Yukonów-macie w fabrycznych kierach założone rogi??bo chce kupic sobie ritchey WCS ale niewiem czy beda pasowaly do tego typu kiery...

Napisano

Ja mam Sierre ale kiera jest ta sama co W Yukonie i mam rogi(Ritchey Comp- prawie to samo co WCS) na tej kierze ale zmieniam bo jest ciężka i za szeroka. Nie jest tak źle wcale z rogami na giętej pod względem wizualnym ale za szeroko do rogów. U mojej Sierrki wszytsko dobrze niedługo 4 tysie stukną i dobrze sie trzyma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...