cdan Napisano 28 Września 2005 Napisano 28 Września 2005 A teraz czas na foteczki z pierwszego dłuższego wypadu na nowej ramce! Osowa Góra zaliczona (jak ktoś z Poznania i okolic to wie gdzie to cudo rośnie :wink: ). Wiem, że część osprzętu to wstyd, ale z braku funduszy wbyłem zmuszony wpakować to co jest :lol: Faktem pozostaje natomiast, że osprzęt chodzi pięknie, cichutko i oglnie jestem MEGA-zadowolony :grin: Co do planów na przyszły rok, to do wymiany: widelec na przodku (może black :??: , a może sid :??: a może coś jeszcze innego :??, przerzutka tylna - pewnie sram 9 albo X-9, oraz oba kółka (ciekawe czy gdzieś znajdę mocne niebieskie obręcze :wink: ) http://img48.imageshack.us/img48/1535/giant48tg.jpg http://img274.imageshack.us/img274/9055/gitant32ye.jpg http://img175.imageshack.us/img175/3430/giant59wb.jpg
Iron Napisano 28 Września 2005 Napisano 28 Września 2005 jaki to rozmiar ramki ?? nisko trzymasz sztyce ..rama jest super do dalszych modyfikacji, zdawaj nam info o dalszych modernizacjach
cdan Napisano 28 Września 2005 Napisano 28 Września 2005 Ramka to L-ka, czyli 19, albo 19,5.. A sztyca z wielu powodów tak nisko - teraz akurat gotowa do zjazdu z Osowej :wink: mr.ironman, chyba powinniśmy sobie podać rękę?? Mamy właściwie te same ramki, tyle ze z innego alu :wink: A propos, wejdźcie sobie na stronke Gianta - jak zwykle Polska w tyle, nie ma jeszcze katalogu na 2006 :-? No, ale co zauważyłem, gdy przez przypadek kliknąłem na Nową Zelandię zamiast Polski - WILEKI powrót XtC :!: W katalogu 2005 miałem wrażenie że faworyzowany jest NRS, natomiast teraz XtC jest duuużo Można by powiedzieć do wyboru do koloru, ale to "do koloru" tutaj nie pasuje, bo właściwie XtC zrobiły sie czarno białe :wink: Ale i tak są piękne :grin: Pozdrówko
Iron Napisano 28 Września 2005 Napisano 28 Września 2005 obejrzalem i powiem klasa :wink: ale nie wiadomo czy u nas tez takie bedą. ja mam ochote wymienić tego duke, na cos z blokada skoku, najchetniej sid :twisted: ale zobaczymy jak bedzie z kasą w przyszłym sezonie , tarcze pasują do xtc, ale ich masa już nie planuje tez wymiane kiery, sztycy, mostka na produktu smica i wcs od ritcheya no i siodło, ale to zmiany na przyszły sezon teraz musze zaliczyć przegląd , załozyc spinke na lancuch i porzadnie rowerek na zime zakonserwowac :twisted:
Auwo Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 Moja skromna propozycja. Wklejajcie fotki o najdłuższym boku 800 pixeli - nie będzie nam się forum rozjeżdzało A ramka jak to xtc - very nice
cdan Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 Wiem, wiem, to sie już więcej nie powtórzy :wink:
Auwo Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 cdan, a jak sprawa piasty ? załatwiłeś coś ?
cdan Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 Auwo, niestety jeszcze nie załatwiałem, bo czekam na przypływ gotówki :wink: Zacząłem się też zastanawiać czy nie wykończyć w tym roku mojego STX'a i dopiero w przyszłym połakomić się na X-tas-y wraz z obręczami i może napędem... :?: :?
Maggot Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 A można sie przyłaczyc do tego klubu Gianta ??? Bo ja też smigam na Giancie. Dużo zmienione ale to wciąż Giant
Auwo Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 Maggot, pewnie że można Przy okazji zapraszam również do rejestracji TUTAJ
Blue Napisano 29 Września 2005 Autor Napisano 29 Września 2005 Może ktoś zaaktualizować liste? jakby mial chwilke zcasu to prosze, bo chyba sie kilku nowych ldzui na tych parus tronach od ostatniej aktualizacji nazbierało.
Schwefel Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 Blue jesteśmy na bierząco z wpisywaniem ludzi. Dziś dodałem Maggota do listy i są wszyscy. Jakby ktoś nie zauważył stuknęła nam 50-tka ludzi
cdan Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 A ja mam jakieś dziwne problemy z logowaniem na stronkę klubu :-? Po wpisaniu nicku i hasła otwiera się znowu strona główna, ale zalogowany nie jestem :shock: Czyżby czekała mnie reinstalka systemu?? :wink:
Adamos05 Napisano 30 Września 2005 Napisano 30 Września 2005 EEjjj a ja tez moge sie zapisać ???? Coprawda sprzęt z niższej póki ale Giant :D
Schwefel Napisano 30 Września 2005 Napisano 30 Września 2005 Witam w clubie. Zarejestruj się na http://giant.xt.pl
Blue Napisano 30 Września 2005 Autor Napisano 30 Września 2005 cdan pokombinuj z coockiesami i offline
Schwefel Napisano 30 Września 2005 Napisano 30 Września 2005 Już to komuś tłumaczyłem czemu na IE nie działa logowanie, więc powtórzę: Musisz otworzyć IE. Później wejść w narzędzia/opcje internetowe/prywatność/ i tu prawdopodobnie masz średni poziom zabezpieczeń. Musisz kliknąć na Witryny i dodać livenet.pl i kliknąć na zezwalaj. Teraz powinno dobrze działać.
pwe Napisano 30 Września 2005 Napisano 30 Września 2005 że sie wtrące - a nie lepeij zmienić na jakąś inna przegladarkę?? jest tyle dobrego softu teraz ... :roll:
DamianYukon Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 dokładnie..polecam firefoksa zero problemów
cdan Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 No ja od dawien dawna używam Avant Browsera i póki co wszystko było ok, więc nie wiem dlaczego akurat teraz coś jest nie tak... BTW, IE sucks :wink: [ Dodano: 2005-10-02, 01:01 ] Ok, zadziałałem z tą witryną livenet.pl i póki co, raz sie zalogowałem a 2 razy nie :roll: Dziwne to, ale ważne że chociaz 1/3 prób kończy sie powodzeniem :wink: Idę spać, dobranoc wszystkim! Pozdrówko
DaRochee Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 dobranoc, dobranoc p.s. podoba mi się podpis cdan'a 8)
gruczniak Napisano 4 Października 2005 Napisano 4 Października 2005 Szanowni klubowicze przyznaję się do zdrady W piątek zakupiłem Konę Stinky. Naturalnie NRS jest jeżdzony i będzie (maratony itp.), w dalszym ciągu będzie modowany Pomysłów nie brakuje, raczej nie zabraknie, producenci sprzętu przezcigają się w pomysłach na nowe komponenty, co tylko pomaga. BTW: Stinky raczej modowany nie będzie zabawne bo nie widzę potrzeby...... Tyle. [ Dodano: 2005-10-04, 16:37 ] Może jeszcze, że śmierdziuch nieźle zbiera. Ten rower ma potencjał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.