Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A teraz czas na foteczki z pierwszego dłuższego wypadu na nowej ramce! Osowa Góra zaliczona (jak ktoś z Poznania i okolic to wie gdzie to cudo rośnie :wink: ). Wiem, że część osprzętu to wstyd, ale z braku funduszy wbyłem zmuszony wpakować to co jest :lol: Faktem pozostaje natomiast, że osprzęt chodzi pięknie, cichutko i oglnie jestem MEGA-zadowolony :grin: Co do planów na przyszły rok, to do wymiany: widelec na przodku (może black :??: , a może sid :??: a może coś jeszcze innego :??:), przerzutka tylna - pewnie sram 9 albo X-9, oraz oba kółka (ciekawe czy gdzieś znajdę mocne niebieskie obręcze :wink: )

http://img48.imageshack.us/img48/1535/giant48tg.jpg

http://img274.imageshack.us/img274/9055/gitant32ye.jpg

http://img175.imageshack.us/img175/3430/giant59wb.jpg

Napisano

jaki to rozmiar ramki ?? nisko trzymasz sztyce ..rama jest super do dalszych modyfikacji, zdawaj nam info o dalszych modernizacjach :)

Napisano

Ramka to L-ka, czyli 19, albo 19,5.. A sztyca z wielu powodów tak nisko - teraz akurat gotowa do zjazdu z Osowej :wink: mr.ironman, chyba powinniśmy sobie podać rękę?? Mamy właściwie te same ramki, tyle ze z innego alu :wink:

A propos, wejdźcie sobie na stronke Gianta - jak zwykle Polska w tyle, nie ma jeszcze katalogu na 2006 :-? No, ale co zauważyłem, gdy przez przypadek kliknąłem na Nową Zelandię zamiast Polski - WILEKI powrót XtC :!: W katalogu 2005 miałem wrażenie że faworyzowany jest NRS, natomiast teraz XtC jest duuużo :) Można by powiedzieć do wyboru do koloru, ale to "do koloru" tutaj nie pasuje, bo właściwie XtC zrobiły sie czarno białe :wink: Ale i tak są piękne :grin:

Pozdrówko

Napisano

obejrzalem i powiem klasa :wink: ale nie wiadomo czy u nas tez takie bedą. ja mam ochote wymienić tego duke, na cos z blokada skoku, najchetniej sid :twisted: ale zobaczymy jak bedzie z kasą w przyszłym sezonie :) , tarcze pasują do xtc, ale ich masa już nie :) planuje tez wymiane kiery, sztycy, mostka na produktu smica i wcs od ritcheya no i siodło, ale to zmiany na przyszły sezon :) teraz musze zaliczyć przegląd , załozyc spinke na lancuch i porzadnie rowerek na zime zakonserwowac :twisted:

Napisano

Moja skromna propozycja. Wklejajcie fotki o najdłuższym boku 800 pixeli - nie będzie nam się forum rozjeżdzało :)

A ramka jak to xtc - very nice :)

Napisano

Auwo, niestety jeszcze nie załatwiałem, bo czekam na przypływ gotówki :wink: Zacząłem się też zastanawiać czy nie wykończyć w tym roku mojego STX'a i dopiero w przyszłym połakomić się na X-tas-y wraz z obręczami i może napędem... :?: :?

Napisano

A można sie przyłaczyc do tego klubu Gianta ??? Bo ja też smigam na Giancie. Dużo zmienione ale to wciąż Giant :D;):P:D

Napisano

Może ktoś zaaktualizować liste? jakby mial chwilke zcasu to prosze, bo chyba sie kilku nowych ldzui na tych parus tronach od ostatniej aktualizacji nazbierało.

Napisano

A ja mam jakieś dziwne problemy z logowaniem na stronkę klubu :-? Po wpisaniu nicku i hasła otwiera się znowu strona główna, ale zalogowany nie jestem :shock: Czyżby czekała mnie reinstalka systemu?? :wink:

Napisano

Już to komuś tłumaczyłem czemu na IE nie działa logowanie, więc powtórzę:

Musisz otworzyć IE. Później wejść w narzędzia/opcje internetowe/prywatność/ i tu prawdopodobnie masz średni poziom zabezpieczeń. Musisz kliknąć na Witryny i dodać

livenet.pl i kliknąć na zezwalaj. Teraz powinno dobrze działać.

Napisano

że sie wtrące - a nie lepeij zmienić na jakąś inna przegladarkę?? jest tyle dobrego softu teraz ... :roll:

Napisano

No ja od dawien dawna używam Avant Browsera i póki co wszystko było ok, więc nie wiem dlaczego akurat teraz coś jest nie tak... BTW, IE sucks :wink:

[ Dodano: 2005-10-02, 01:01 ]

Ok, zadziałałem z tą witryną livenet.pl i póki co, raz sie zalogowałem a 2 razy nie :roll: Dziwne to, ale ważne że chociaz 1/3 prób kończy sie powodzeniem :wink: Idę spać, dobranoc wszystkim!

Pozdrówko

Napisano

Szanowni klubowicze przyznaję się do zdrady :(

W piątek zakupiłem Konę Stinky.

Naturalnie NRS jest jeżdzony i będzie (maratony itp.), w dalszym ciągu będzie modowany :( Pomysłów nie brakuje, raczej nie zabraknie, producenci sprzętu przezcigają się w pomysłach na nowe komponenty, co tylko pomaga.

BTW: Stinky raczej modowany nie będzie :) zabawne bo nie widzę potrzeby......

Tyle.

[ Dodano: 2005-10-04, 16:37 ]

Może jeszcze, że śmierdziuch nieźle zbiera. Ten rower ma potencjał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...