Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie, ja też przyłączam się do podziękowań, fajnie było śmignąć w takiej dużej ekipie :thumbsup:

Na najbliższy weekend, jeśli będzie pogoda, też się piszę :)

Napisano

Właśnie szosa mnie średnio kręci :) myślałem nad trasą Katowice->Ostrava->Cieszyn/Wisła-(pociąg)->Katowice. Na razie to plany. Nie wiem czy da się jakoś wioskami to objechać.

Napisano

Wiem że z BB już nie ma problemu tzw starą cieszynką(czy jakoś tak ją nazywają). Do BB się jakoś dojedzie bokami.

Napisano

Sosnowiecka ekipa nie wybiera się gdzieś jutro? Prognozowane jest ocieplenie do ok. 5C i brak opadów. Pozazdrościłem czytając relacje z wycieczki na Rabsztyn i chętnie spróbowałbym gdzieś z Wami pojeździć...

Napisano

Kusicie żeby zmienić plany weekendowe, oj kusicie :) Chyba jednak też się zdecyduje pokręcić. Andi którędy jutro lecisz na Ogrodzieniec? Może by wydłużyć ciut i na Pilicę przez zwałkę, Rudy, Chechło, Klucze, później tą wioską z mega podjazdem (Kwaśniów Górny czy jakoś tak) ?

Napisano

Rozważam opcję dołączenia w jedną stronę. Z Ogrodzieńca - gdy już będę miał dość - mógłbym uciec do Zawiercia i odwiedzić rodziców. Jeszcze się upewniam czy moja zwyczajowa ekipa nie przerwała już przypadkiem snu zimowego.

Napisano

@marcinusz: Ale jak to będzie 100+ km to nie będziemy się zarzynać z tempem. Spokojnie możesz na plac podjechać, w większej grupie fajnie się jeździ i fajnie kogoś nowego poznać.

@andi: To może chociaż powrót rozważ przez Chechło ?

Napisano

Mocno zanęcacie :D

Póki co czekam na wieści od swoich. Jak się nie stawią gromadnie, to pojadę z Wami. Tylko nie wiem, kiedy będę wiedział co z nimi, więc jakbyście zmieniali lub odwoływali start, to napiszcie tu, żebym na darmo Was nie szukał.

Napisano

Ruszamy o 10 z placu Papieskiego dalej Strzemieszyce tam dołączy jeszcze jeden z bandy i dalej na Niegowonice planuję wrócić na 15 :D

Napisano

@Marcinusz: Wątek sosnowiecki nie odwołuje wyjazdów, chyba że jest jakiś globalny kataklizm :)

@Mordiz: Wpadnij na plac, dawno nie jeździliśmy razem. Trzeba by pomyśleć o jakimś tripie w prawdziwe góry.

Napisano

Wątek sosnowiecki nie odwołuje wyjazdów, chyba że jest jakiś globalny kataklizm :)

Lubię to! ;)

Już się pawelll zatroszczył o to, żebym na pewno pojechał i na to wygląda, że tak się właśnie stanie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...