Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki Panowie za super wycieczkę! Adam podziwiam Cię bo pewnie w nocy wrócisz do domu, dla mnie jesteś wielki. Pozdrowienia dla kolegów Enduraków jakby weszli na ten temat:P Reba się spisuje i uśmiech na mej twarzy jest więc zaliczam ten wypad do mega udanych!:)

Napisano

Dzięki Panowie za super wycieczkę! Adam podziwiam Cię bo pewnie w nocy wrócisz do domu, dla mnie jesteś wielki. Pozdrowienia dla kolegów Enduraków jakby weszli na ten temat:P Reba się spisuje i uśmiech na mej twarzy jest więc zaliczam ten wypad do mega udanych!:)

Ja również dziękuje, wypad udany - szkoda, że nie eksplorowaliście z nami szczytu Pilska i tamtejszej twardej kosodrzewiny :)

Barney twoja zmiana kowadła na Rebę dała mi powód do rozglądania się za jakimś godnym następcą Darta :)

Napisano

A wszedłem na ten temat :icon_lol:

Dzięki i wzajemnie pozdrawiamy :thumbsup:

Napisano

Również dzięki panowie za wypad. Trasa była wyśmienita jeżeli chodzi o szybkie zjazdy. Podziw dla sakwiarzy że dawali radę pchać takie masy. Zaliczyłem małą stratę (chyba że ktoś sobie jaja zrobił) zgubiłem pokrętło do regulacji tłumienia powrotu. Jak ktoś może ma to proszę o zwrot. :)

Napisano

Ja mam tylko skrzywioną dość mocno tarcze i ten wózek, a z tym pokrętłem to niepotrzebnie się bawiłeś moim to Ci pewnie gdzieś wylatało:/

Adam, Kysu, czekam na foty:)

Napisano

Fotki z wypadu w galerii na moim forumowym profilu. Zapraszam do oglądania (ustawiłem widoczność tylko dla dodanych znajomych bo nie wiem jak się zapatrujecie na upublicznienie) :)

Napisano

Pierwsza paczka zdjęć już wgrana, bez hasła więc wysyłam teraz link w prywatnej wiadomości. O kim zapomniałem proszę się upomnieć :)

MlodyBarney nie możesz odbierać prywatnych wiadomości więc link posłałem na email który podałeś.

Napisano

dzieki panowie za wspolna wycieczke , fotki bardzo fajne , aha no dzieki za klucz ( przy najblizszej okazji oczywiscie zwroce) dzieki ktoremu moglem zjechac ze szlaku , znalazlem te czesc w necie z przesylka 50 zl

to co robimy z tym krakowem ? w sobote chetnie bym pojechal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...