biker90 Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Przecież widziałem, no fakt na żywo będzie jeszcze lepiej wyglądał niż na zdjęciu:-P
Kysu Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 ...Kysu, słyszałem, że masz pompkę do amortyzatora... Załatwione, pompka jedzie z nami.
biker90 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 No właśnie WSTAWAĆ !!:-P Ruszamy:-o:-D
MlodyBarney Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Dzięki Panowie za super wycieczkę! Adam podziwiam Cię bo pewnie w nocy wrócisz do domu, dla mnie jesteś wielki. Pozdrowienia dla kolegów Enduraków jakby weszli na ten temat:P Reba się spisuje i uśmiech na mej twarzy jest więc zaliczam ten wypad do mega udanych!
biker90 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 dzięki za wypad P.S Grzegorz podziękować za podniesienie licznika gdyby nie Ty bym go nie miał już
t0mas82 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Dzięki Panowie za super wycieczkę! Adam podziwiam Cię bo pewnie w nocy wrócisz do domu, dla mnie jesteś wielki. Pozdrowienia dla kolegów Enduraków jakby weszli na ten temat:P Reba się spisuje i uśmiech na mej twarzy jest więc zaliczam ten wypad do mega udanych! Ja również dziękuje, wypad udany - szkoda, że nie eksplorowaliście z nami szczytu Pilska i tamtejszej twardej kosodrzewiny Barney twoja zmiana kowadła na Rebę dała mi powód do rozglądania się za jakimś godnym następcą Darta
MlodyBarney Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Ludziska jakbyście wrzucili zdjęcia na jakiś ogólny portal to będę mega wdzięczny, jak się przyda to meila podaje wojtas1345@o2.pl
detonator Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Dzięki Panowie za super wycieczkę! Adam podziwiam Cię bo pewnie w nocy wrócisz do domu, dla mnie jesteś wielki. Pozdrowienia dla kolegów Enduraków jakby weszli na ten temat:P Reba się spisuje i uśmiech na mej twarzy jest więc zaliczam ten wypad do mega udanych! A wszedłem na ten temat Dzięki i wzajemnie pozdrawiamy
Accjacek Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Mieliśmy farta z pogodą a tak w podsumowaniu fajnie się z wami pchało rowery
mrkura Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Pozdrawiamy , miło się z Wami wracało Relacja z naszego wypadu https://picasaweb.google.com/102576698132301751366/BESKIDZYWIECKI01102011MTBWielkaRycerzowaWielkaRacza#
krzychu22 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Również dzięki panowie za wypad. Trasa była wyśmienita jeżeli chodzi o szybkie zjazdy. Podziw dla sakwiarzy że dawali radę pchać takie masy. Zaliczyłem małą stratę (chyba że ktoś sobie jaja zrobił) zgubiłem pokrętło do regulacji tłumienia powrotu. Jak ktoś może ma to proszę o zwrot.
MlodyBarney Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Ja mam tylko skrzywioną dość mocno tarcze i ten wózek, a z tym pokrętłem to niepotrzebnie się bawiłeś moim to Ci pewnie gdzieś wylatało:/ Adam, Kysu, czekam na foty:)
t0mas82 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Fotki z wypadu w galerii na moim forumowym profilu. Zapraszam do oglądania (ustawiłem widoczność tylko dla dodanych znajomych bo nie wiem jak się zapatrujecie na upublicznienie)
Kysu Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Pierwsza paczka zdjęć już wgrana, bez hasła więc wysyłam teraz link w prywatnej wiadomości. O kim zapomniałem proszę się upomnieć MlodyBarney nie możesz odbierać prywatnych wiadomości więc link posłałem na email który podałeś.
MlodyBarney Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Kysu, świetne! czekam na więcej:P
mrkura Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Widzę, że macie pełny kamuflaż z relacjami, a ja tu się tak od razu pochwaliłem wszystkim.
Accjacek Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Tomek jakoś nie widać twoich fotek
t0mas82 Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Dobra tu są dostępne zdjęcia: http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/1669-wegierska-gorka-hala-rysiana-pilsko-zywiec/. Widzę, że jest opcja aby album się na głównej nie pojawiał i dało się udostępnić każdemu
Accjacek Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 dalej nic nie widzę jest folder ale pusty
t0mas82 Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 dalej nic nie widzę jest folder ale pusty Teraz spróbuj musi działać - album jest już całkiem publiczny
grzegorzkm Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 dzieki panowie za wspolna wycieczke , fotki bardzo fajne , aha no dzieki za klucz ( przy najblizszej okazji oczywiscie zwroce) dzieki ktoremu moglem zjechac ze szlaku , znalazlem te czesc w necie z przesylka 50 zl to co robimy z tym krakowem ? w sobote chetnie bym pojechal
MlodyBarney Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Kurde, pochwalcie się na forum i git:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.