Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oj nowy sezon miejmy nadzieję że ten rok dla mnie i innych bikerów będzie lepszy, ten był pechowy jak poprzedni ale czas przerwać złą passę i coś zawojować:icon_mrgreen:

• 2 miesiące temu...
Napisano

Hej,

na weekend zapowiadają niezlą pogodę, bylby ktoś chętny pokręcić po okolicy? tak lajtowo w miare na początek :icon_wink:

Napisano

Co znaczy w miarę lajtowo w połowie marca ?;) Sobotę mogę mieć zajętą ale w niedzielę chętnie bym się gdzieś przejechał.

Napisano

Wstępnie się umówiłem na niedzielę z kimś innym, ale nie jest to sztywno ustalone a mnie nie odpowiada dystans, bo musiałbym do Bytomia jechać i potem na Tarnowskie góry, i jeszcze wracać :o Chętnie bym pojechał ale wiem, że teraz jest to dla mnie za dużo.

Tak więc Pawelll masz dobrą alternatywę dla mnie :whistling: bo mieszkamy blisko. Jestem chętny, ale swój ostateczny wybór jeszcze podam.

Napisano

Lajtowo znaczy ok 30 km, mysle o Pogorii. Tempo nie za szybkie, bo formy jeszcze nie ma... Z resztą na pewno się zgramy, a jak nie to będzie wiadomo kto musi się szybko wziąć za siebie, żeby w pełnym sezonie trzaskać km-y :icon_mrgreen:

Mnie niedziela pasi :thumbsup:

• Mod Team
Napisano

Jeśli jutro po południu będzie ciepło i w sobotę, to ja na pewno będę się kręcił w okolicach Pogorii razem z kumplem.

Jak ktoś byłby chętny na dołączenie się do nas to zapraszam.

Napisano

Pogoria? Może być, choć spodziewałem się jakiegoś terenu - chyba że znasz taką trasę na Pogorię która nie prowadzi wzdłuż ulic?

Myślę, że już należy poruszyć ten temat żeby w niedzielę rano nie nerwowo się dogadywać, mianowicie miejsce spotkania. na razie to jest moja propozycja i może nią zmienimy jeśli będzie więcej osób chętnych z dalszych okolic lub nie będzie odpowiadać. Pomyślałem nad rondem przy kościele na Niwce w Sosnowcu, takie rozpoznawalne miejsce każdy dojrzy ten kościół albo wie gdzie jest.

A co do terminu, to możemy takie coś zrobić na sobotę i niedzielę, bo jak widzę w oba dni będzie podobna - dobra pogoda.

• Mod Team
Napisano

Jeśli ktoś byłby chętny na jazdę dzisiaj od około 16.00, to zapraszam.

Proszę o wcześniejszy kontakt na GG (podane w profilu), żeby nie było, że ktoś był, a nie poczekaliśmy z kumplem.

Napisano

Niestety chyba nie ma takiej, która by omijała ulice :confused: w terenie myślę, że będzie błoto, ewentualnie można w okolicach Pogorii wjechać do lasu, ale raczej jestem nastawiony na asfalt póki co. Rondo przy kościele na Niwce to dobry pomysł, ale ja mieszkam w Zagórzu, więc nie opłaca mi się zjeżdżać na Niwkę i zaraz jechać tą samą drogą w drugą stronę. Proponuję Plac Papieski o 11.00. I u mnie tylko niedziela wchodzi w grę.

• 3 tygodnie później...
Napisano

kto chętny na wyjzd popoludniowy? kierunek ogrodzieniec albo cos podobnego, wyjazd o 12.00 z placu papieskiego w zagórzu (jakby ktos byl chetny, ale by mu nie pasowala ta godzina to mozna zmienic)

Napisano

Cześć chłopaki!

Powoli budzę się z zimowego snu.. staram się wyciągnąć rower ze strychu i przygotować go do jazdy, ale jakość ciężko mi to wychodzi. Zmobilizujecie mnie bym w końcu to zrobiłaaaa!

pozdrawiam Marta:D

Napisano

Racja, racja, już najwyższy czas, żeby rozpocząć sezon :icon_wink: Jak będzie pogoda to w niedzielę na pewno gdzieś się wybiorę :icon_mrgreen: Jak tam Andi Jura wygląda? oczyścili trochę szlaki z powalonych drzew?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...