andi333 Napisano 27 Grudnia 2010 Napisano 27 Grudnia 2010 W nowy rok na pewno gdzieś choć na chwilkę wyskoczę żeby zacząć nowy sezon Ale w sylwestra odpada.
sssbus Napisano 27 Grudnia 2010 Napisano 27 Grudnia 2010 Oj nowy sezon miejmy nadzieję że ten rok dla mnie i innych bikerów będzie lepszy, ten był pechowy jak poprzedni ale czas przerwać złą passę i coś zawojować
pawelll Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Hej, na weekend zapowiadają niezlą pogodę, bylby ktoś chętny pokręcić po okolicy? tak lajtowo w miare na początek
bros Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Co znaczy w miarę lajtowo w połowie marca ? Sobotę mogę mieć zajętą ale w niedzielę chętnie bym się gdzieś przejechał.
Kysu Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Wstępnie się umówiłem na niedzielę z kimś innym, ale nie jest to sztywno ustalone a mnie nie odpowiada dystans, bo musiałbym do Bytomia jechać i potem na Tarnowskie góry, i jeszcze wracać Chętnie bym pojechał ale wiem, że teraz jest to dla mnie za dużo. Tak więc Pawelll masz dobrą alternatywę dla mnie bo mieszkamy blisko. Jestem chętny, ale swój ostateczny wybór jeszcze podam.
pawelll Napisano 10 Marca 2011 Napisano 10 Marca 2011 Lajtowo znaczy ok 30 km, mysle o Pogorii. Tempo nie za szybkie, bo formy jeszcze nie ma... Z resztą na pewno się zgramy, a jak nie to będzie wiadomo kto musi się szybko wziąć za siebie, żeby w pełnym sezonie trzaskać km-y Mnie niedziela pasi
Mod Team bogus Napisano 10 Marca 2011 Mod Team Napisano 10 Marca 2011 Jeśli jutro po południu będzie ciepło i w sobotę, to ja na pewno będę się kręcił w okolicach Pogorii razem z kumplem. Jak ktoś byłby chętny na dołączenie się do nas to zapraszam.
Kysu Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 Pogoria? Może być, choć spodziewałem się jakiegoś terenu - chyba że znasz taką trasę na Pogorię która nie prowadzi wzdłuż ulic? Myślę, że już należy poruszyć ten temat żeby w niedzielę rano nie nerwowo się dogadywać, mianowicie miejsce spotkania. na razie to jest moja propozycja i może nią zmienimy jeśli będzie więcej osób chętnych z dalszych okolic lub nie będzie odpowiadać. Pomyślałem nad rondem przy kościele na Niwce w Sosnowcu, takie rozpoznawalne miejsce każdy dojrzy ten kościół albo wie gdzie jest. A co do terminu, to możemy takie coś zrobić na sobotę i niedzielę, bo jak widzę w oba dni będzie podobna - dobra pogoda.
Mod Team bogus Napisano 11 Marca 2011 Mod Team Napisano 11 Marca 2011 Jeśli ktoś byłby chętny na jazdę dzisiaj od około 16.00, to zapraszam. Proszę o wcześniejszy kontakt na GG (podane w profilu), żeby nie było, że ktoś był, a nie poczekaliśmy z kumplem.
pawelll Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 Niestety chyba nie ma takiej, która by omijała ulice w terenie myślę, że będzie błoto, ewentualnie można w okolicach Pogorii wjechać do lasu, ale raczej jestem nastawiony na asfalt póki co. Rondo przy kościele na Niwce to dobry pomysł, ale ja mieszkam w Zagórzu, więc nie opłaca mi się zjeżdżać na Niwkę i zaraz jechać tą samą drogą w drugą stronę. Proponuję Plac Papieski o 11.00. I u mnie tylko niedziela wchodzi w grę.
bros Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 Chłopaki ja niestety odpadam. Muszę wyjechać na weekend. Może następnym razem się uda.
pawelll Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 To jak, lecimy jutro z Placu Papieskiego na Pogorię? tylko godzinę chciałbym zmienić na 10.30
pawelll Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 kto chętny na wyjzd popoludniowy? kierunek ogrodzieniec albo cos podobnego, wyjazd o 12.00 z placu papieskiego w zagórzu (jakby ktos byl chetny, ale by mu nie pasowala ta godzina to mozna zmienic)
andi333 Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem z Ogrodzieńca wpadło 137km
Mleczu Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Cześć chłopaki! Powoli budzę się z zimowego snu.. staram się wyciągnąć rower ze strychu i przygotować go do jazdy, ale jakość ciężko mi to wychodzi. Zmobilizujecie mnie bym w końcu to zrobiłaaaa! pozdrawiam Marta:D
andi333 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Strasznie długi sen masz a tu już wiosna w lasach coraz ciekawiej nic tylko ruszać na szlaki
pawelll Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Racja, racja, już najwyższy czas, żeby rozpocząć sezon Jak będzie pogoda to w niedzielę na pewno gdzieś się wybiorę Jak tam Andi Jura wygląda? oczyścili trochę szlaki z powalonych drzew?
andi333 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Szlaki przejezdne w niedzielę możemy gdzieś rano wyskoczyć.Może Lipowiec ?
piootrj Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Szlaki przejezdne w niedzielę możemy gdzieś rano wyskoczyć.Może Lipowiec ? Rano tzn. o której ? Daleko do tego Lipowca ?
andi333 Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 No myślę gdzieś o 8-9 do Lipowca jest jakieś 40km
pawelll Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 spoko ja jestem chętny na Lipowiec wolałbym wyjazd o 9, chociaz raz w tygodniu fajnie byloby się w miarę wyspać
andi333 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Muszę jednak zrezygnować z jutrzejszego wypadu.Idę dziś na imprezę jak znam życie ciężko będzie jutro ruszyć się gdziekolwiek
pawelll Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 a moze znajdzie sie jeszcze ktoś chętny na Rabsztyn? start 10.30 z Placu Papieskiego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.