gf Napisano 19 Lutego 2006 Napisano 19 Lutego 2006 witam po dlugiej (dość) przerwie starszych i nowszych userów :wink:
Don Pedro Napisano 21 Lutego 2006 Napisano 21 Lutego 2006 No ja tu widze prawidziwą dume z powodu naleznosci do klubu RybakóW UWAGA aby nie przekształciła się ona w fanatyzm hihihi A serio to fajny pomysł z tym podpisem a ty kolego Don Pedro sie tak nie chwal tym sprzetem hihihi Bo sa tacy którym na jego widok jeszcze w cześciach slinka cieknie... Hihi no nie mów że Ci cieknie... :twisted: Jutro rower będzie gotów
gf Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 mam pytanie majac garego marlina 19' przy wzroscie +\- 185 jak wyciagne wszystkie podkladki przesadze ? obecnie zostaly jeszcze 2cm z 4 na poczatku pozdrawiam
Krzema Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 ja mam 180 i mam dwie zdjęte, tak jak Ty, ale to kwestia indywidualna... trzeba pokombinować..
guit Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Jaki macie mostek założony u siebie w Marlinach? Jaka długość i ile stopni wzniosu?
radosuaf Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Tak myślałem, że może byśmy sobie zrobili jakieś większe zamówienie na koszulki? Moja propozycja, minimalistyczna, ale szykowna: czarna koszulka z białym logo (tym, które macie w podpisach, ale sam kontur GF) na froncie i takie samo małe poniżej karku. Co Wy na to?
Gość BikerFG Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Jaki macie mostek założony u siebie w Marlinach? Jaka długość i ile stopni wzniosu? Tioga Octagon, 110mm, wznios 5 st. (mozliwe. ze mostek obroce zeby bylo -5 st. )
papanf Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 to ja sie melduje po dluzszej przerwie w klubie GF moj rower to tassajara disc 05. i jestem zly ! bo mam czarna rame,a juz mi sie ten kolor nie podoba:P hehehehehehhe
papanf Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 hehehehe tak tylko wybrzydzam mam pytanko. jak obciac ta rure pod mostkiem ?? zrobia mi to w ski-teamie?
Don Pedro Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 Tak myślałem, że może byśmy sobie zrobili jakieś większe zamówienie na koszulki? Moja propozycja, minimalistyczna, ale szykowna: czarna koszulka z białym logo (tym, które macie w podpisach, ale sam kontur GF) na froncie i takie samo małe poniżej karku. Co Wy na to? Fajny pomysł z koszulkami, ale ja bym widział jednak oprócz loga napisy gary fisher klub xc zone. A jeszcze miodnie było by mieć dodatkowo spersonalizowane koszulki z swoim Nickiem a to mój rowerek w finalnej wersji ale jeszcze przed zamontowaniem bidoniku jeszcze mnie czeka zmiana korby na RF evolve
Gość BikerFG Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 jak obciac ta rure pod mostkiem ?? nie kumam...
papanf Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 chodzi mi o te podkladki co wystaja z glowki ramy.... je trzeba "ciac" czy po prostu jakos wyjac?
Pacmen_89 Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 Moja ramka za to jeszcze stoi w pokoju ale najpóżniej w następnym tygodniu wybieram się do sklepu po amora - Suntour XCP 75 LO z roku 05 lub jakiś moedl 06 oraz kiere i mostek Co do drugiej rzeczy to właśnie w tym problem że nie wiem co wybrać i tutaj może ktoś z was by poradził o jakis fajny i w miare tani zestawik który będzie dobrze się spisywać oraz fajnie wyglądać przy ramce.
MIC Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 chodzi mi o te podkladki co wystaja z glowki ramy.... je trzeba "ciac" czy po prostu jakos wyjac? Ja tez nie kumam chodzi ci o stery czy mozna wyjac z ramy czy jak obciac rure sterowa, czy jak zdjac podkladki spod mostka... ???
MIC Napisano 2 Marca 2006 Napisano 2 Marca 2006 chodzi mi o te podkladki co wystaja z glowki ramy.... A co to ma wspolnego z rura sterowa? Bierzesz pile do metalu i tniesz i tyle
papanf Napisano 2 Marca 2006 Napisano 2 Marca 2006 a czytalem ze jak zrobisz taki "upgrade" to pozniej moga gwarancji nie uznac. takze pytam czy ktos wie, czy robia to w serwisie?
MIC Napisano 2 Marca 2006 Napisano 2 Marca 2006 W serwisie pewnie to zrobia ale odplatnie. Po co dawac do serwisu jak mozna zrobic to samemu. Przyciac rurke kazdy potrafi. A tak wogole to mi sie wydaje ze jak skladali ten rower w sklepie to przycinali rure na odpowiedni rozmiar wiec pewnie nawet nikt tego nie zauwazy. Gwarancja o ile sie nie myle trwa rok to pewnie zdarzy juz minac zanim go popsujesz - wbrew pozorom to nie jest taki beznadziejny(slaby) amorek
papanf Napisano 3 Marca 2006 Napisano 3 Marca 2006 na pewno jest lepszy od tego ktory daja w konice. mz 100 czy jak
DC Napisano 3 Marca 2006 Napisano 3 Marca 2006 ja nie przecinałem rury sterowej tylko dałem podkładki pod mostek , ale planuje pszyciąć rure sterową troche bo mi się to niepodoba takie wystające z pod mostka :/
Don Pedro Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 Ależ Cie się rozpisali chłopaki... Nie wiedziałem, że kwestia rur was tak nakręci Poprostu zajdź do sklepu i zapytaj czy Ci przytną w serwisie rurę sterową. W Gregorio na 100% zrobią
radosuaf Napisano 13 Marca 2006 Napisano 13 Marca 2006 RE-WE-LA-CJA!!! Nie wiem, czy słyszeliście, ale w czerwcu pokaże się GF Ferrous - ze STALOWĄ ramą . Chyba będę wymieniał swoją ;>. Oto rzeczone cudo: EDIT: Tak się podnieciłem, że nie zerknąłem na stronę Garego :/. Oto link: http://fisherbikes.com/bikes/large_image.a...is&bike=Ferrous
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.