Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No ja tu widze prawidziwą dume z powodu naleznosci do klubu RybakóW :D UWAGA aby nie przekształciła się ona w fanatyzm hihihi

A serio to fajny pomysł z tym podpisem a ty kolego Don Pedro sie tak nie chwal tym sprzetem :D hihihi Bo sa tacy którym na jego widok jeszcze w cześciach slinka cieknie...

Hihi no nie mów że Ci cieknie... :) :twisted:

Jutro rower będzie gotów :D

Napisano

mam pytanie majac garego marlina 19' przy wzroscie +\- 185 jak wyciagne wszystkie podkladki przesadze ? obecnie zostaly jeszcze 2cm z 4 na poczatku pozdrawiam

Napisano

Tak myślałem, że może byśmy sobie zrobili jakieś większe zamówienie na koszulki? Moja propozycja, minimalistyczna, ale szykowna: czarna koszulka z białym logo (tym, które macie w podpisach, ale sam kontur GF) na froncie i takie samo małe poniżej karku. Co Wy na to?

Gość BikerFG
Napisano

Jaki macie mostek założony u siebie w Marlinach? Jaka długość i ile stopni wzniosu?

Tioga Octagon, 110mm, wznios 5 st. (mozliwe. ze mostek obroce zeby bylo -5 st. :D )

Napisano

to ja sie melduje po dluzszej przerwie w klubie GF ;)

moj rower to tassajara disc 05.

i jestem zly ! bo mam czarna rame,a juz mi sie ten kolor nie podoba:P

hehehehehehhe

Napisano

Tak myślałem, że może byśmy sobie zrobili jakieś większe zamówienie na koszulki? Moja propozycja, minimalistyczna, ale szykowna: czarna koszulka z białym logo (tym, które macie w podpisach, ale sam kontur GF) na froncie i takie samo małe poniżej karku. Co Wy na to?

Fajny pomysł z koszulkami, ale ja bym widział jednak oprócz loga napisy gary fisher klub xc zone.

A jeszcze miodnie było by mieć dodatkowo spersonalizowane koszulki z swoim Nickiem ;)

a to mój rowerek w finalnej wersji ale jeszcze przed zamontowaniem bidoniku :P

jeszcze mnie czeka zmiana korby na RF evolve

19090918cv.th.jpg

Gość BikerFG
Napisano
jak obciac ta rure pod mostkiem ??

nie kumam...

Napisano

Moja ramka za to jeszcze stoi w pokoju ale najpóżniej w następnym tygodniu wybieram się do sklepu po amora - Suntour XCP 75 LO z roku 05 lub jakiś moedl 06 oraz kiere i mostek :)

Co do drugiej rzeczy to właśnie w tym problem że nie wiem co wybrać i tutaj może ktoś z was by poradził o jakis fajny i w miare tani zestawik który będzie dobrze się spisywać oraz fajnie wyglądać przy ramce.

Napisano

chodzi mi o te podkladki co wystaja z glowki ramy.... ;)

je trzeba "ciac" czy po prostu jakos wyjac?

Ja tez nie kumam chodzi ci o stery czy mozna wyjac z ramy czy jak obciac rure sterowa, czy jak zdjac podkladki spod mostka... :) ???

Napisano

chodzi mi o te podkladki co wystaja z glowki ramy.... :)

A co to ma wspolnego z rura sterowa?

Bierzesz pile do metalu i tniesz i tyle

Napisano

a czytalem ze jak zrobisz taki "upgrade" to pozniej moga gwarancji nie

uznac.

takze pytam czy ktos wie, czy robia to w serwisie?

Napisano

W serwisie pewnie to zrobia ale odplatnie. Po co dawac do serwisu jak mozna zrobic to samemu. Przyciac rurke kazdy potrafi.

A tak wogole to mi sie wydaje ze jak skladali ten rower w sklepie to przycinali rure na odpowiedni rozmiar wiec pewnie nawet nikt tego nie zauwazy. Gwarancja o ile sie nie myle trwa rok to pewnie zdarzy juz minac zanim go popsujesz - wbrew pozorom to nie jest taki beznadziejny(slaby) amorek ;)

Napisano

ja nie przecinałem rury sterowej tylko dałem podkładki pod mostek , ale planuje pszyciąć rure sterową troche bo mi się to niepodoba :) takie wystające z pod mostka :/

Napisano

Ależ Cie się rozpisali chłopaki... Nie wiedziałem, że kwestia rur was tak nakręci ;)

Poprostu zajdź do sklepu i zapytaj czy Ci przytną w serwisie rurę sterową.

W Gregorio na 100% zrobią ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...