Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem, czy ktoś o tym wspominał, ale słuchanie muzyki podczas jazdy na rowerze jest nielegalne. ;)

Napisano

Na drodze jest niebezpieczne, bo w sumie na zjazdach w 70% polegam na słuchu i jak auto jedzie to wiem wcześniej żeby uważąć na zakręcie.

Gdzieś na pomorzu albo równinach gdzie nie ma krętych zjazdów to można słuchać.

A w lesie ? nie ma mowy o muzyce, ja tam wole ptaków posłuchać :icon_cool:

No może 1 czy 2 piosenki ale tylko właśnie 5 minut słuchania ; )

The Cat Empire - Two shoes ; )

rowery filmik, świetny, oglądnijcie
Napisano

Przecież nie trzeba ładować sobie 85 dB w uszy, może to być tylko lekki podkład, no nie... w samochodzie tez może być niebezpiecznie jak łupie, ze aż drzwi się wyginają.... to tez innych istotnych sygnałów można nie usłyszeć ;)

Ja sporo jeżdżę po mieście i mam tak ustawioną głośność by zarówno słyszeć muzyczkę ale i zbliżające się z tyłu auto... co nie zmienia faktu, że przed wszelkimi manewrami rozglądam się jak wygląda sytuacja....jako kierowca wiem czego bym oczekiwał po wyprzedzanym czy spotkanym na trasie rowerzyście i staram się jako rowerzysta zachowywać tak jak bym sobie tego życzyło po sobie jako kierowca... hehe ale namieszałem, mam nadzieję, że oprócz mnie jeszcze ktoś to zrozumie ;)

Napisano

Dup stepon i technom mówię NIE. A coś gitarowego to mu się wspomniało:

.
Napisano

Partyzant - na jakiej podstawie jest nielegalne? W samochodzie też? :>

Cholera, całe życie myślałem, że to wbrew przepisom. :P

Jednakowoż jestem temu przeciw.

Napisano

Dup stepon i technom mówię NIE. A coś gitarowego to mu się wspomniało:

.

Nie słucha się gatunków, tylko muzyki ;) Też wolę, żywe instrumenty, to nie ulega wątpliwości. Techno nienawidzę :) aczkolwiek, wbrew pozorom i w tym gatunku zdążają się mocne utwory, którym należy się uwaga. Dub step jest mały znany, ale Skrillex to majstersztyk i chcąc nie chcąc robi bardzo ciekawe rzeczy.. ;) A, że chcieli energetyczne utwory to zamieściłem, sam natomiast słucham zupełnie czegoś innego ;) Dlatego napisałem, że "Muzyka temat rzeka" . Większość ( w tym ja ) i tak będzie słuchać tego co im się podoba i nie skorzysta z propozycji tutaj zamieszczanych .. Pozdroo

Napisano

@TuiTam, myślę, że ten temat jest tak uniwersalny jak muzyka, każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje (a poza tym i one się zmieniają). Krótko mówiąc: im więcej energetycznych, sprawdzających się na rowerze kawałków (z linkami :) ) wrzucisz, tym więcej osób skorzysta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...