Ziemko Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Trochę żywiołowego punka. Paramore - Ignorance
chudeusz09 Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 U mnie często takie rytmy w słuchawkach Polecicie coś z tych klimatów?
Pedziwiatr Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Trochę żywiołowe Szwedki. ABBA - Waterloo
Ziemko Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Nie mam pomysłu na zapowiedzenie tego kawałka. Po prostu energetyczny Deyacoda - Alive
BromboTurtle Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 na sloneczne popoludnia polecam modern-retro funk&soul (wytwornie min Tru Thoughts, Record Kicks, Freestyle Records) czyli cos ala to pamietam ze jadac do pracy (znienawidzonej;) mialem zawsze pieknego banana:D z taka muza na uszach (przy okazji polece dobre sluchawki na rower - shure se215 - pancerne, rozrywkowe w brzmieniu i wiatr tak nie szumi jak w innych modelach)
Sol Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Oy, pamiętaj o dopisaniu tytułów żeby przeglądarka chwyciła. Z dawnych dobrych czasów, najlepszych zdaniem niektórych (w tym mua) Metallica - Dyers Eve
dawkon13 Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 RUN-DMC vs. Jason Nevins - It's Like That - fajnie się jedzie przy tym kawałku Paffendorf - Smile Paffendorf - Ruf Mich An
felt100 Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Jak ma być energetycznie to coś, co zagrzewało mnie dziś do szybszego kręcenia: "Tales From The Mental Asylum: Chapter Two" http://www.beatport.com/release/tales-from-the-mental-asylum-chapter-2-mixed-by-indecent-noise/1348227
Ziemko Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Ha-ha jedna z moich ulubionych kapeli wraca do gry. Dla przypomnienia jeden z najenergiczniejszych kawałków. brakeeing Benjamin - Medicate https://www.youtube.com/watch?v=JnHvGBdJ1BQ
goldbloom Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Avicii - Wake Me Up dosyć szybkie, równe tempo
ukaniex Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 The Glitch Mob - Can't kill us Lekkie, przyjemne, elektroniczne. Pistol Shrimp - Between us
vindur Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 U mnie często takie rytmy w słuchawkach Polecicie coś z tych klimatów? Dobre to! zapoznam się z podobnych klimatów polecam: - Infected Mushroom np. Project 100 (poniżej) albo Becoming Insane Pozostałe propozycje wrzucam tylko jako same linki: - Shpongle np. album Nothing Lasts But Nothing Is Lost - miejscami spokojne, ale też potrafi dać kopa i coś trochę innego, co właśnie usłyszałem po raz pierwszy.. od razu pomyślałem, żeby wrzucić na playlistę rowerową: - The Dandy Warhols - While Gold Na pewno znalazłoby się też od groma kawałków metalowych i rockowych. Pierwsze, co mi przyszło do głowy: - AC/DC - Girls Got Rhythm Dobry dubstep też nie jest zły, np. wspomniany Flux. O, i jeszcze na podjazdy, albo kiedy brak sił na ostatniej prostej: - Rob Bailey and The Hustle Standard - Try 'n Hold Me Back
dawkon13 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Riva- Stringer Deorro- five hours Starsplash- Fly away
goldbloom Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Napisano 28 Sierpnia 2014 Wolf - Killing Floor nowy Wolf w średnim tempie http://bosapatrycja.wrzuta.pl/audio/2KOn00RGysR/wolf_-_killing_floor
Ziemko Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Szukajka nie pokazała a przecież jazdę trzeba z kimś dzielić - FLOW większy The Black Crowes - Share the Ride. Nie wiem jak energetyczne bo jeszcze do tego nie jeździłem ale na bank pozytywne i i jeszcze coś takiego. Bombay Bicycle Club - Always Like This. Rześkie
goldbloom Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Napisano 30 Sierpnia 2014 Wolf - Frozen super riff! , dobrze nakręca; średnie tempo http://bosapatrycja.wrzuta.pl/audio/5fGT3rsBg9v/wolf_-_frozen
Mod Team adamos Napisano 1 Września 2014 Mod Team Napisano 1 Września 2014 Fajnie śmiga ten kawałek, zwłaszcza na dobrym, mocnym zestawie audio:Kongos - I'm Only JokingI jeszcze najnowszy Maleńczuk w dobrej formie:Yugopolis & Maleńczuk - Sługi Za Szlugi
goldbloom Napisano 19 Września 2014 Autor Napisano 19 Września 2014 Budka Suflera - Woskowe Dusze dosyć szybkie
ishi Napisano 20 Września 2014 Napisano 20 Września 2014 Hedflux & Neurodriver - Energy Vibration (Nanosphere Remix)
goldbloom Napisano 27 Września 2014 Autor Napisano 27 Września 2014 Wizard - Midgard's Guardian "kill the troll" - typowy power metal, dosyć szybkie
Mod Team adamos Napisano 27 Września 2014 Mod Team Napisano 27 Września 2014 @goldbloomPo tym, jak wrzuciłeś kompozycje Romualda Lipko i spółki myślałem, żeś się gdzieś mocno wywalił. Ale jest szybki powrót na właściwe tory. ________________________________Drowning Pool - RegretI jeszcze świeżynka od FiszaFisz Emade Tworzywo - Pył (ft Justyna Święs)
MartinH Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Ostatnia płyta jest genialna, a po deszczowym koncercie w Katowicach kocham ich jeszcze bardziej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.