Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

^ Jestem w ciężkim szoku, ale wygląda na to, że nie było :) Aż wstyd...

BTW, podawanie tytułów i nazw wykonawcy ułatwia wyszukiwanie. Linki wklejane bezpośrednio mają też tą wadę, że po usunięciu z serwisu nie wiadomo o co chodziło. Dlatego sugeruję podawać tytuły i dopiero do nich podklejać linki - przynajmniej zostanie nazwa piosenki...

Przetestowane przed chwilą:

daaje kopa; wysokie tempo
Napisano

To może teraz ja. Klasyczne, mocne i nowoczesne:

Napisano

Do jazdy genialny jest kawałek Killin' it, Shazaama Foxy. Jedyny problem, to brak dostatecznie głośnego sprzętu do jego słuchania :P

Napisano

Chce oglosic, ze wszyscy jak w morde strzelil powinniscie dostac bana. Jak wczesniej nie uznawalem jazdy w sluchawkach tak teraz bardzo mi sie spodobala. ;-)

W zwiazku z powyzszym kilka propozycji ode mnie. :-)

Lupe Fiasco - Around My Way

Goldroom - Angeles (świetny producent!)

Santana feat. Everlast - Put your lights on

Sent from my 20hpuo3.jpg using wrxb2d.jpg

Napisano

Chce oglosic, ze wszyscy jak w morde strzelil powinniscie dostac bana. Jak wczesniej nie uznawalem jazdy w sluchawkach tak teraz bardzo mi sie spodobala. ;-)

Ki grzyb?! Ma się rozumieć że jak jeździsz na rowerze to inny sposób słuchania muzyki nie jest hm... komfortowy.

Napisano

"oczywiste", ale dobre ;) ; oba średnie tempo

nie uznawalem jazdy w sluchawkach tak teraz bardzo mi sie spodobala

A problem w tym, że słuchawka tylko w jednym uchu sprawdza się tylko do czasu. Wymagana spora doza samozaparcia  :002:

Napisano

No sedno sprawy tkw chyba w tym że fan muzyki nie chce słyszeć zewnętrznych dźwięków. Dalszy ciąg klasyki. Na rozkręcenie The Black Keys - Little Black Submarine. Fajny kawałek do połowy wolny ale później się tak fajnie rozkręca że nie mogłem go na rower nie zaproponować. Przyśpieszamy Red hot chili peppers - So I Much, A ponieważ ostatnio na rower preferuje funkowe brzmienie (takie jak RHCP) to jeszcze to Red Hot Chili Peppers - Storm In a Teacup.

• Mod Team
Napisano

Jon Bon Jovi - Livin' On A Prayer Jon Bon Jovi - It's My Life

:w00t::laugh:

A ja pamiętam jeszcze to, jako podkład muzyczny do jednej z pierwszych reklam w historii TVP (Mitsubishi Pajero to chyba było) :D

Obecnie zaś katuję stare albumy Prodigy, a najczęściej to :devil:

Napisano

Dla tych którzy kątem-plują na rowerze. ;-)

Riziero Ortolani - I Giorni Dell'ira

Dla tych którym motywacji brak.

Björk feat. Skunk Anansie - Army Of Me (Sucker Punch Remix)

Skunk Anansie - Charlie Big Potato

Sent from my 20hpuo3.jpg using wrxb2d.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...