Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Muzyka/wykonawca - nie do końca moja bajka, ale wrzucam ze względów estetycznych :002:

Po prostu nie mogę oderwać wzroku od występującej w teledysku tancerki :whistling:

Oczywiście do jazdy w hardcorowym (jak w tytule) tempie :devil:

• Mod Team
Napisano
Jelonka mi to przypomina

Jelonka pamiętam jeszcze z czasów Ankh i tych "prawdziwych" festiwali jarocińskich. Grali tak, że łeb na wysokości d**y urywało. Mega muza!!!

Hunterem jakoś już się tak nie zachwycam.

Napisano
Scooter - J'adore Hardcore (EXTENDED VIDEO MIX)(Official Video HD) - YouTube

Może to banalne, ale żeby tego tutaj nie było, hehe... :

... jak to, to i to :teehee::

..

• Mod Team
Napisano
Może to banalne, ale żeby tego tutaj nie było, hehe... : Scooter - How Much Is The Fish

Jest Scooter - jest impreza :D i zawsze mnie ten refren zastanawiał: "Po ile jest ryba?!" :D

Właśnie skończyłem oglądać film o wyścigach alleycat i cała muza z filmu wymiata. Jako, że polecam cały film - to nie będę wyodrębniał poszczególnych utworów. Miłego oglądania i słuchania :)

Pzdr

Napisano

Z Kasabiana polecam kawałek

Ogólnie to z płyty West Ryder Pauper Lunatic Asylum można wybrać sporo fajnego podkładu zarówno na wyrype jak i niedzielny chillout.
Napisano

Dogrzebałem jeszcze nostalgicznie, żeby przypomnieć sobie koniec podstawówki i:

Scooter

Scooter

Przyznaję, że nie testowane na rowerze, skoro dopiero odkryłem Scootera na nowo, ale miałem niezły czas od przystanku, a to już o czymś świadczy ;)

Napisano

w tym roku wydali nową płytę( into the future), wg mnie świetne granie, a mi sie przypomniał stary wałek

i kolejny który przez lata cały czas mnie nieźle napędza..:)

• Mod Team
Napisano

Dzisiaj miałem zderzenie z sarną w lesie :D, no i oczywiście ostra gleba. Pomimo dużego skoku adrenaliny zapamiętałem, co akurat miałem w głośnikach. Tego kawałka długo nie zapomnę :D

Pzdr

Napisano
-Apollo 440 - Ain't talkin bout dub Apollo 440 Ain't Talkin' 'Bout Dub - YouTube

Wspomniał, wspomniał :)

Gasoline - Audioslave - YouTube

O, przypomniałeś mi o czymś, co dawno temu powinno się tu znaleźć:

No i o tym (i jw ;) ):

Rage Against The Machine

- kawałek systematycznie wałkowany przeze mnie od, można powiedzieć :), lat - godny polecenia do szybkiej jazdy na rowerze, jak najbardziej
  • Mod Team
Napisano
po śniegowej brei

A co, w Stolycy już odwilż macie, czy tyle soli sypią na drogi, że się breja robi??? :woot:

Trochę klasyki z niezapomnianych lat 90-tych :D:

(naprawdę daje +1 do tempa kręcenia :laugh:)

Pzdr

Napisano

Miało zabrzmieć bardziej uniwersalnie :) , ale pod "śniegową breję" podchodzi dla mnie jeszcze "zmielony" śnieg leżący na drodze :yucky: Na drogach mniej uczęszczanych, bo piszę spod Warszawy.

• Mod Team
Napisano
śnieg leżący na drodze

W tym się nie da jechać, ale niestety czasami nie ma innego wyjścia. Za to jutro na jutro zapowiadają wyż = duży mróz + słonko. Tak wiec dobra muza na uszy i do lasu :D

I pomyśleć, że kiedyś brytyjska MTV ocenzurowała ten teledysk :laugh:

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...