Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pedały Shimano m520 + buciki Shimano sh-m-86 brązowe :D do tego softshell na chłodne dni

W tym tyg kupuje jeszcze zabezpieczenie (łańcuch AXA) oraz spodnie na rower.

Napisano

Mostek A-Head 1-1/8 KORE LITE 3 60mm :P czekam na paczkę bo chciałbym go jak najszybciej sprawdzić i pojeździć rowerem :) i Środek do konserwacji w sprayu :icon_wink: Made in Italy to może będzie dobry ;)

Napisano

Zielony finish line, licznik sigma, bidon isostar, oponki race kingi, sigma trilled, smarta, lyzki continental, koncowki linek, rozkowacz

Napisano

koło przednie: dt 240s dt 4,2d dt comp Komplet linek i pancerzy do przerzutek, jeszcze jedną felgę dt 4.2d na tył.. zipy i takie tam gadżety.

Napisano

Nowy rower CUBE LTD RACE, a do tego pompka do amorów, licznik Sigma 906, osłonka TIOGA. W drodze do mnie pedały Authora, chwyty piankowe Ritcheya oraz naklejki:)

Napisano

A ja kupiłem sobie trenażer tacx speedmatic, oponkę do niego , i części do złożenia koła do powyższego sprzętu czyli piastę novatec 802sb , obręcz AlexRims R450 i szprychy. I cholernie długo mi to wszystko wysyłają.

• Mod Team
Napisano

Ramę KTM dla młodszego syna - będzie budowany rower ,dla siebie przerzutka SLX tył. Dzisiaj nie dałem rady jej wyregulować, ale porażka!!! Jutro też jest dzień!

• Mod Team
Napisano

Właśnie nabyłem od forumowicza tarcze Accent Blade :) Będzie jakieś 35g zysku wagowego no i ten wygląd... kolejne punkty do współczynnika lansu :) Ciekaw jestem jak będą hamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...