Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szprychy DT Revo Black + nyple Alu Prolock od tego samego producenta oraz dwie tarcze hamulcowe na aluminiowym pająku Shimano XT SM-RT76.

Napisano

Korba SLX dla mnie, Deore M590 dla żony

Przerzutka przednia XT dla mnie i Deore M590 dla żony

Dwie oponki Smart Sam 2.1 dla mnie

Samolub ;)

Napisano

Sakwy Crosso Dry na tył.

Bagażnik Crosso tył.

Okularki PRO Gaz.

Dwa bidony + osłonka na ramę pod łańcuch ( stara pójdzie dla kolegi, nowa jest pod kolor :whistling: ).

Teraz czekać na paczkę ;D

Napisano

Kaseta Shimano HG-40 miało byc HG-50 ale wagowo tylko się różnią, łańcuch conneX 800, korba Shimano Deore FC-M590.

• Mod Team
Napisano

Śmieszna sytuacja bo szukałem jakichś spodni do tyrania - zaczynam remont garażu i patrzę stoją sobie botki spd. Myślę, wezmę je dla samych bloków bo moje na wykończeniu a te bloki prawie nie używane. Mijam po drodze do kasy dział dziecięcy a tu między lalkami plecak w folii. Patrzę Camelbak. Cena 15 zł. Hmm, buty 8 zł plecak 15, targować nie da rady - twarda pani a w kieszenie równe 2 dychy. Biorę plecak a buty proszę o przytrzymanie do poniedziałku. W samochodzie rozpakowuję plecak, a tu w środku bukłak :icon_mrgreen:...

A pani jeszcze zażartowała po co mi dziecięcy plecak.:whistling:

W poniedziałek pochwalę się blokami za 8 zł :icon_lol:, a buty do ponownego obiegu wrócą.

• Mod Team
Napisano

Śmieszna sytuacja bo szukałem jakichś spodni do tyrania - zaczynam remont garażu i patrzę stoją sobie botki spd. Myślę, wezmę je dla samych bloków bo moje na wykończeniu a te bloki prawie nie używane. Mijam po drodze do kasy dział dziecięcy a tu między lalkami plecak w folii. Patrzę Camelbak. Cena 15 zł. Hmm, buty 8 zł plecak 15, targować nie da rady - twarda pani a w kieszenie równe 2 dychy. Biorę plecak a buty proszę o przytrzymanie do poniedziałku. W samochodzie rozpakowuję plecak, a tu w środku bukłak :icon_mrgreen:...

A pani jeszcze zażartowała po co mi dziecięcy plecak.:whistling:

W poniedziałek pochwalę się blokami za 8 zł :icon_lol:, a buty do ponownego obiegu wrócą.

Taniej, niż pół darmo i faktycznie zabawna sytuacja. :P

Dwa bidony Isostara w kolorze czarno-szarym. :)

Napisano

siodełko WTB Silverado

manetki XT

klamki Avid SD7

chwyty Bike Ribbon Bubbles

kaseta XT

łancuch Sram 980

amor Manitou

rękawiczki northtwave skeleton

i jeszcze co nieco.... :whistling:

Napisano

Renegade 0.6 , 19cali, biało czerwony.

Licznik: Sigma 1009 STS white - 56 g.

Rogi: Boplight team white & red - 58 g.

Koszyk do bidonu: Merida Mission Black - 42 g.

Bidon: Camelbak Bottle Podium - 80g

Torba podsiodłowa: Merida smart s-bag LED - 105 g.

Rękawiczki: Chiba Gel Comfort

Spodenki Rowerowe: ROGELLI BUCCINO

Napisano

widelec manitu minute 100mm abs+

koła mavic crossride centerlock (2011)

pozostały jeszcze heble, kaseta, łańcuchy i można palić sadło :voodoo:

Napisano

Ja miesiąc temu postanowiłem zrobić z tyły hamulec tarczowy i zmuszony byłem wymieniać kolo więc:

piasta - dartmoor freeforce

obręcz - alexrims sx44

i oczywiście hamulec - avid bb7 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...